گفته می شود دادستان فرانسه حملات تروریستی در این کشور را به تروریست هایی ربط داد که از سوریه و عراق بازگشته اند. فرانسوا مولن درباره حمله تروریستی به کلیسایی در فرانسه گفت: «در هر مکان، در هر زمان و در هر شرایطی، ممکن است ما هدف قرار گیریم. این شیوه کار داعش است. آن ها تلاش می کنند به روحیه کشور ما حمله کنند و برای این کار از روش های مختلف و متفاوت استفاده می کنند». وی افزود: «برخی افراد به سوریه سفر کردند و به فرانسه بازگشتند تا به کشور ما ضربه بزنند. این حملات گاه ممکن است به صورت انفرادی کار افرادی باشد که تحت فرماندهی افرادی در سوریه یا عراق و بخشی از سازمان تروریستی بودند. همچنین ممکن است افرادی باشند که داعش آن ها را اعزام کرده است».
گفته می شود نشریه «تایم» بخش هایی از سند رسمی سیاستگذاری حزب دموکرات آمریکا را منتشر کرده که در جریان گردهمایی این حزب برای انتخابات نامزد ریاست جمهوری، رونمایی شد. سند حزب دموکرات، خط مشیهای این حزب در قبال کشورهای مختلف از جمله ایران و سوریه را نیز مشخص کرده است. در بخش مربوط به ایران آمده است: «ما از توافق هستهای با ایران حمایت میکنیم، زیرا این توافق همان طور که با قدرت اجرا و اعمال میشود، تمامی مسیرهای ایران به سمت بمب را بدون توسل به جنگ از بین میبرد». سند سیاستگذاری حزب دموکرات، به علاوه تصریح میکند با دیدگاه دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوریخواه مبنی بر ترک میز مذاکراتی که برنامه هستهای ایران را برمیچیند، مخالف است. در این سند آمده است: «ما با دیدگاه دونالد ترامپ مبنی بر خروجمان از توافقی که برنامه هستهای ایران را به صورت صلحآمیز برمیچیند، مخالف هستیم».
گفته می شود نماینده روسیه در سازمان ملل از تغییر دیدگاه آمریکا نسبت به بشار اسد، رئیس جمهور سوریه سخن گفته است. به نوشته «اینترفاکس»، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد با اعلام اینکه همگان میدانند برکناری رئیسجمهوری سوریه این کشور را به سرنوشت لیبی و عراق دچار میکند، عنوان کرد آمریکا نیز دیگر از کنارهگیری فوری بشار اسد سخن نمیگوید. الکسی پورودافکین، نماینده دائم روسیه در ژنو اعلام کرد: «مسکو معتقد است واشنگتن دیگر خواهان استعفای فوری بشار اسد، رئیسجمهوری سوریه نیست». وی افزود: «آمریکا تا حدودی موضع خود را در این زمینه تغییر داده است. موضع کنونی واشنگتن این است که دیگر اسد در سوریه آینده سیاسی ندارد، ولی در عین حال، دیگر خواستار استعفای فوری وی از قدرت نیست».
گفته می شود روزنامه «الدیار» از موافقت القاعده با جدا شدن گروه تروریستی جبهه النصره از خود خبر داده است. شورای جهاد القاعده با لغو ارتباط خود با جبهه النصره که شاخه القاعده در سوریه محسوب می شود، موافقت کرد. این توافق که با رضایت ایمن الظواهری، رهبر القاعده از یک سو و ابو محمد الجولانی، رهبر النصره از سوی دیگر صورت گرفته، سبب خواهد شد جبهه النصره مستقل شود. گفته میشود النصره نام خود و پرچمش را به «جبهه فتح الشام» تغییر داده و پرچمش را نیز به یک پرچم سفید شبیه به پرچم طالبان در افغانستان تبدیل میکند. ناظران میگویند خروج النصره از تشکیلات القاعده و معرفی این جبهه به عنوان یک گروه مستقل چارچوبی است که از پیش در نظر گرفته شده و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس نیز خواهان آن هستند تا بدین ترتیب جبهه النصره به عنوان یک گروه «میانهرو» معرفی شود که اندیشههای رادیکالی القاعده را رها کرده است و به این ترتیب النصره از فهرست گروههای تروریستی آمریکا خارج شود.