- چگونگی تهیه:
کره و شیر عسلی را مخلوط می کنیم. شکلات سیاه خرد شده و اب پرتقال را اضافه می کنیم. این مخلوط را روی حرارت قرار می دهیم تا شکلات ذوب شود و مواد به صورت محلول صاف و یکدست در آید. سپس از روی حرارت برداشته مغزها و میوه های خرد شده را اضافه می کنیم. هم می زنیم. مواد را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید و به قالب چند ضربه بزنید تا حباب های هوا از آن خارج شوند. قالب را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس از قالب خارج کرده و به صورت اسلایس های نازک برش دهید. این شیرینی به مدت ۲ هفته قابل نگهداری است.