آخرین خبر :

برش های بادام و شکلات

  • برش های بادام و شکلات
    مواد لازم: *بادام خرد شده: ۱ پیمانه *شکر دانه ریز: یک سوم پیمانه *آرد گندم: یک و یک دوم پیمانه *پودر شکر: یک دوم پیمانه *آرد ذرت: یک دوم پیمانه *پودر کاکائو: یک دوم پیمانه *کره: ۲۴۰ گرم ( ذوب شده ) *مواد رویه: *شکلات: ۱۲۰ گرم *کره: ۲ ق.س *بادام پرک: نصف پیمانه*
  • چگونگی تهیه:

    یک قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ سانتی متری را چرب کنید و آرد بپاشید. شکر و بادام را در دستگاه غذاساز بریزید تا پودر شود. آرد، پودر کاکائو ، پودر شکر و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و ۲ بار الک کنید. سپس مخلوط بادام و شکر را اضافه کنید. سپس کره را افزوده و خمیر را کف سینی پهن کنید. در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. . سپس صبر کنید تا کمی نرم شود.
    برای  رویه ی شیرینی ، همه مواد به غیر از بادام را در شیرجوش کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مایه را روی شیرینی ها بمالید و برش بزنید و بادام بپاشید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*