اسلایس کنجد

 

 

 
مواد لازم
کره ۹۰ گرم
پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱۷۵ گرم
مغز تخمه کدو حلوایی ۲/۱ پیمانه
مارمالاد زرد آلو ۴/۱ پیمانه
کنجد تست شده ۲ قاشق سوپخوری
قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری
آب ۱ قاشق سوپخوری
شکر اضافه ۲ قاشق سوپخوری
 
چگونگی تهیه
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. (فر از پایین روشن شود) قالب چهارگوش ۳۰*۲۰ سانتی متر را چرب کرده کنار بگذارید. کره، پوست لیمو، تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را آرام آرام داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف بدست آید. حالا خمیر را کف قالب پهن کنید مارمالاد زرد آلو را روی خمیر بمالید و سپس مغز کدو حلوایی و کنجد و قهوه فوری که غلیظ می باشد را روی مارمالاد پهن کنید. قالب را داخل فر با همان دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا اسلایس پخته شود. سپس قالب را از فر درآورده بعد از خنک شدن سینی اسلایس را برش زده و سپس از قالب جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.
با این مقدار مواد حدود ۲۰ عدد شیرینی با ابعاد ۸*۲ سانتی متری خواهیم داشت.
طرز غلیظ کردن قهوه فوری: قهوه فوری را با آب و شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر خوب ذوب شده و حل شود و سپس مواد که به جوش آمد از زمان جوش حدود ۵ دقیقه صبر می کنیم تا خوب بجوشد و غلیظ شود. حالا برای استفاده در این شیرینی آماده است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*