گفته می شود نشریه «آتلانتیک» اظهارات جان کری، وزیر خارجه آمریکا را بازتاب داده که درباره تأثیر تبادلات تجاری با ایران بر تغییرات داخلی در کشور ادعاهایی را مطرح کرده است. جان کری مدعی شده تجارت با ایران، ابزاری است که میتواند تغییرات داخلی را در این کشور تقویت کند. وی همچنین گفته امیدوار است قرارداد فروش ۲۵ میلیارد دلاری هواپیمای بوئینگ به ایران، این کشور را «از پیشروترین حامی تروریسم به یک دولت مسئول تبدیل کند». وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفته: «باید توجه داشت ۶۰ درصد مردم ایران زیر سی سال دارند. کسانی که به تهران رفتهاند به من میگویند جوانان در تهران در کافی شاپها مینشینند و درباره آینده با یکدیگر صحبت میکنند. آنهایی که در کشورهای دیگر تحصیل کردهاند، دنبال تغییر هستند».
گفته می شود روزنامه «هافینگتون پست» با انتشار مطلبی مدعی شده دولت آمریکا خود را به پیروزی رئیسجمهور فعلی ایران در انتخابات آتی متعهد کرده است. مارک دابوویتز، مدیر اجرایی «بنیاد دفاع از دموکراسی» و آنی فیکسلر، تحلیلگر سیاسی در همین اندیشکده، در این مطلب مینویسند: «از زمان حصول توافق هستهای، موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک، کاخ سفید، فرصتهای متعددی برای وضع تحریم علیه فعالیتهای غیرقانونی ایران را از دست داده است». آنها همچنین مدعی هستند، دولت باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا، در راستای تلاش برای متعهد نگاه داشتن ایران به برجام، به عنوان «اتاق بازرگانی تهران» عمل کرده است. این دو همچنین از اهمال دولت آمریکا در مقابله با آنچه به ادعای آنها «اقدامات غیرقانونی ایران در منطقه» است، انتقاد کرده و نوشتهاند از دید کاخ سفید، این موضوع در مرتبه اهمیت کمتری نسبت به برجام قرار دارد.
گفته می شود روزنامه «وال استریت ژورنال» در مطلبی به تلاشهای عربستان سعودی برای ایجاد محوری علیه ایران در منطقه پرداخته و اختلافات موجود میان ترکیه و مصر را مانعی در این مسیر دانسته است. به نوشته این روزنامه، عربستان سعودی روی دو قدرت متحد خودش در منطقه برای مقابله با ایران حساب باز کرده، اما تنش در روابط این شرکا، تلاشهای ریاض در تحقق اهدافش را ناکام گذاشته است. این روزنامه میافزاید: «در این مثلث راهبردی، ترکیه به عنوان متحد اصلی عربستان سعودی در درگیریهای سوریه ظاهر شده است. ریاض و آنکارا هر دو حامیان شورشیهای افراطی در حال نبرد با حکومت تحت حمایت ایران هستند و همکاریهایشان را در ماههای اخیر شدت بخشیدهاند». مصر نیز با پیوستن به ائتلاف نظامی تحت رهبری عربستان سعودی نقش مهمی در تلاشهای ریاض برای مقابله با آنچه «نفوذ ایران در یمن» خوانده شده، ایفا کرده است.