بررسیها نشان میدهد مصرف غذاهای کنسرو شده فرد را در معرض مواد شیمیایی قرار میدهد که با خطر ابتلا به دیابت، بیماریهای قلبی-عروقی و مشکلات دیگر مرتبط است.
به گزارش ایسنا، در این مطالعه محققان دو دانشگاه «جانز هاپکینز» و «استنفورد» آمریکا به بررسی اطلاعات مربوط به هزاران نفر در سنین مختلف و پیش زمینه اقتصادی-اجتماعی آنان پرداختند و بر چالشهایی که مصرف کنندگان غذاهای کنسرو شده برای محدود کردن میزان قرار گرفتن در معرض ماده شیمیایی بیسفنول A با آن روبرو هستند، تاکید کردند.
در این بررسی اطلاعات غذایی و نمونه ادرار ۷۶۶۹ فرد شش سال و بالاتر درفاصله سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۸ مورد ارزیابی قرار گرفت و مشخص شد هر چه میزان مصرف غذاهای کنسرو شده بیشتر باشد فرد بیشتر در معرض ماده شیمیایی بیسفنول A قرار دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، محققان آمریکایی مشاهده کردند مصرف محتویات یک قوطی کنسرو با افزایش ۲۴ درصدی ماده بیسفنول A در ادرار مرتبط است. همچنین در غذاهای مختلف میزان متفاوتی از ترکیب بیسفنول A وجود دارد و برخی انواع خوراکیها حاوی میزان بالاتری از این ماده شیمیایی هستند.