براساس نتایج پژوهش ها؛ پیشگیری از آلرژی غذایی با رژیم سرشار از ویتامین A و فیبر

طبق یافته های یک مطالعه جدید، مصرف رژیم غذایی سرشار از فیبر به شکل یک کاسه سبوس گندم و زردآلو خشک شده در صبح و مصرف ویتامین A می تواند به کاهش آلرژی های غذایی کمک کند.

به گزارش خبرنگار مهر، یافته های محققان دانشگاه موناش استرالیا نشان می دهد موش های دارای آلرژی به بادام زمینی در صورت تغذیه با رژیم غذایی پرفیبر، در مقابل آلرژی مصون بودند.

به گفته جیان تان، سرپرست تیم تحقیق، محصولات غذایی غنی از فیبر موجب شکل گیری مجدد میکروبیوم های روده شده و در نتیجه به مقابله با آلرژی های غذایی کمک می کنند.

به گفته محققان، سیستم ایمنی بدن با همکاری باکتری های مفید روده به حفاظت از بدن در مقابل واکنش های خطرناک آلرژیک کمک می کند. میکروبیوم های روده از طریق تجزیه فیبر به اسیدهای آمینه با زنجیره های کوتاه به سیستم ایمنی بدن در مقاومت در برابر آلرژی ها کمک می کند.

این اسیدهای آمینه کوتاه زنجیره موجب تقویت زیرمجموعه خاص سیستم ایمنی موسوم به سلول های دندریتی می شوند که بر واکنش آلرژیک به غذاهای آلرژی زا کنترل دارند.

همچنین کمبود ویتامین A هم می تواند موجب بروز آلرژی های غذایی، بخصوص در نوزادان و کودکان شود.

برچسب‌ها

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*