|
|
مواد لازم | |
آرد ۵ پیمانه * مخلوط روغن و کره ۲ و ۲/۱ پیمانه * آب ۲ پیمانه * گلاب ۲/۱ پیمانه * شکر ۲ پیمانه * زعفران دم کرده ۲ تا ۳ ق.س * پودر پسته و هل به میزان لازم * | |
چگونگی تهیه | |
ابتدا مخلوط روغن مایع و کره را که بهتر است ۲ پیمانه کرده و ۲/۱ پیمانه روغن مایع باشد درون ظرفی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا آّب شود. سپس آرد را اضافه کرده مرتب هم می زنیم با حرارت کم تا کاملا آرد قهوه ای رنگ شود. هل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم. در ظرفی دیکر آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بحوشد تا کمی قوام آید. سپس گلاب را اضافه می کنیم. زعفران را که با آب جوش دم کرده ایم اضافه می کنیم. وقتی آرد تفت خورد حرارت را خاموش می کنیم و شربت را کم کم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا زمانی که حلوا نرم شود. سپس ظرف را تکان می دهیم تا حلوا جا افتاده به روغن بیافتد. سپس در ظرف مورد نظر ریخته صاف کرده و به دلخواه تزئین کنید. |