معمولا تحمل گرسنگی در ماه مبارک رمضان ساده تر از تحمل تشنگی است. ولی برای در امان بودن از تشنگی نیز راه حلهایی وجود دارد.
به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران با نوشیدن هشت لیوان آب و مصرف یا عدم مصرف برخی مواد غذایی، میتوانید تا حد زیادی از احساس تشنگی در طول مدت روزهداری کم کنید.
در وعده سحر از غذاهای پرچرب و مواد غذایی که قند ساده دارند مانند قند، شکر، نوشابه، شیرینی، زولبیا، بامیه و شله زرد خودداری کنید.
مصرف مواد غذایی مانند تخم مرغ پخته، تن ماهی، غذاهای کنسروی، قهوه، کاکائو، چای پررنگ، آب یخ و گوشت زیاد در وعده سحر میتواند موجب افزایش احساس تشنگی در طول مدت روزه داری شود.
خوردن میوههای فصل مانند هندوانه، گیلاس و زردآلو در مدت افطار تا سحر میتواند تا حد زیادی از احساس تشنگی در طول مدت روزهداری جلوگیری کند.
مصرف انواع خورش و بویژه خورش سبزیجات مانند خورش کرفس و کدو در وعده سحر عامل موثری برای کاهش احساس تشنگی در طول مدت روزهداری است