دیوید لودیگ، پزشک کودکان و متخصص تغذیه از دانشگاه هاروارد در آخرین تحقیق خود تاثیرات منفی مصرف محصولات مختلف لبنی را بیان کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان و به نقل از ساینس هایر، وی به خصوص در مورد تصور اشتباه افراد در مورد مصرف روزانه سه لیوان شیر چرب توضیحاتی ارائه داد.
انجمن پزشکان کودک امریکا و بخش کشاورزی در خصوص مصرف کالری و نوشیدنیهای شیرین یا چربی، نوشیدن شیر کمچرب را توصیه کرد.
البته نوشیدن شیر به عقیده بسیاری از پزشکان قدیم مفید است، اما به شرط اینکه محصولات لبنی طبیعی باشد و حیوانات از علوفه مناسب تغذیه کنند. با این شیر سالم، جذب ویتامینها افزایش یافته، دیابت کنترل شده، خطر ابتلا به بیماری کاهش یافته و وزن طبیعی خواهد شد.
محصولات لبنی در حال حاضر شیرین و دارای قند هستند. همچنین در محصولات لبنی بیش از ۲۰آنتیاکسیدان، مسکنها و دیگر مواد سمی یافت میشود.
بنابراین در مصرف محصولات لبنی کمچرب بودن، فاقد شیرینکنندهها و سلامت ماده لبنی را در نظر داشته باشید و اعتدال را رعایت کنید.