گفته می شود علی تاجرنیا عضو شورای مرکزی حزب اتحادملت ایران اسلامی درباره دلایل حملات اخیر تندروها به دولت روحانی اظهار کرده بخش عمدهای از این حملات از طرف عدهای از نمایندگان مجلس نهم سازماندهی میشود، اما ای کاش این افراد ابتدا از خودشان سؤال میکردند که چرا نسبت به فسادهای دولت محمود احمدینژاد سکوت کردند؟ فساد در دولت قبلی به گونهای بود که حداقل دو نفر از معاونان احمدینژاد توسط قوه قضاییه بازداشت شدند. حال سؤال اینجاست که این نمایندگان، آن زمان کجا بودند؟مردم از خودشان میپرسند که چرا نمایندگانشان نسبت به جرمهای ثابتشده معاونان احمدینژاد هیچ واکنشی نشان ندادند، اما حالا به دولتی که هنوز نیمی از عمرش باقی مانده از خودشان رفتار دوگانه نشان میدهند؟
دلیل پیششرط واردات موز به ازای صادرات سیب
محمود حجتی پیش از ظهر امروز میهمان اعضای هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران بود، تا مشکلات و درد و دلهای فعالان بخش خصوصی را گوش بسپارد.حجتی در مورد واردات موز در قبال صادرات سیب هم این گونه توضیح داد که اگر میتوانستیم یارانه صادراتی بدهیم، شاید تصمیم دیگری میگرفتیم، چرا که ۲ سال قبل ۴۰۰ هزار تن سیب درختی صادر کردیم و سال گذشته علیرغم افزایش تولید سیب، صادرات این محصول به ۳۰۰ هزار تن رسید، برای همین، پیششرط واردات موز به ازای صادرات سیب اعمال شد. این خبر توسط فارس منتشر گردیده است.
گفته می شود بر اساس آمار منتشر شده از سوی سامانه برخط گمرک جمهوری اسلامی ایران بیش از چهار میلیون دلار سیگار به کشور وارد شده است و این کالا به صدر لیست کالاهای عمده وارداتی به کشور پیوسته است. در روز شنبه ۲۸ فروردین ماه نزدیک به چهار میلیون و ۸۴۵ دلار سیگار حاوی توتون وارد کشور شده است و این محصول در جایگاه دوم لیست کالاهای عمده وارداتی به کشور قرار گرفته است.
علت تعطیلی ۱۰ روزه خوابگاه دانشگاه علم و صنعت
مرتضی محمودی دبیر شورای صنفی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به شیوع بیماری شپش در پاییز سال گذشته در خوابگاه دختران این دانشگاه گفت: به واسطهٔ کم کاری مسئولان مربوطه، شورای صنفی مدیریت این بحران را برعهده گرفته و خوابگاه برای جلوگیری از شیوع بیشتر و پاکسازی به مدت ۱۰ روز تعطیل شد. این خبر را ایلنا منتشر کرده است.
نامه ۳وزیر به رئیس قوه قضائیه
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نامه ای به امضای سه وزیر برای موضوع رای کنکوری دیوان عدالت اداری به رئیس قوه قضاییه ارائه شده است.دکتر ابراهیم خدایی در گفتگویی افزود: شورای سنجش و پذیرش دانشجو امروز با حضور اعضا تشکیل جلسه داد و معاونان حقوقی سه وزارتخانه علوم، آموزش و پرورش و بهداشت نیز حضور داشتند.وی گفت : شورای سنجش و پذیرش در جهت اجرای رای کنکوری دیوان عدالت اداری که به موضوع حذف تاثیر «قطعی» سوابق تحصیلی در کنکور اختصاص داشت، سه مصوبه تصویب کرد.خدایی افزود: شورا وزارت آموزش و پرورش را موظف کرده است که نمره سه سال آخر متوسطه را که به صورت نهایی و کشوری و مطابق با قانون سنجش و پذیرش است را باید به سازمان سنجش ارسال کند.
وعده وزیر اقتصاد به سهامداران عدالت
طیبنیا چند روز پیش خطاب به سهامداران عدالت اعلام کرد که با تصویب نهایی قانون مربوط به سهام عدالت در مجلس، به کسانی که در دهک اول و دوم درآمدی قرار دارند و فقیر محسوب میشوند، دو میلیون تومان به ازای هر برگه سهام عدالت و به کسانی که در دهکهای سوم به بعد حضور دارند، یک میلیون تومان به ازای هر برگه پرداخت خواهد شد.وزیر اقتصاد دولت روحانی در حالی این وعده را داد که پیش از این مسئولان سازمان خصوصی سازی گفته بودند که قیمت سهام یک میلیون تومانی عدالت به دو میلیون تومان افزایش یافته اما سهامداران آن به دلیل بدهی که به دولت بابت دریافت سهام یک میلیون تومانی که دریافت کرده اند، دارند، اجازه فروش سهام خود را ندارند و باید از محل سود سهام عدالت بدهی خود را به دولت تسویه کنند. این خبر را مهر منتشر کرده است.
گفته می شود روزنامه گاردین در گزارشی ویژه وضعیت صدا و سیمای ایران را ناخوش توصیف کرده است. صداوسیمای ایران مخاطبان بسیاری را در برابر رقبای آن لاین خود از دست داده است. مجید رضائیان، استاد روزنامه نگاری دانشگاه آزاد اسلامی به روزنامه گاردین گفت: شبکه های آنلاین و شبکه های اجتماعی برای تلویزیون دولتی چالش بزرگی هستند، چون دارند انحصارش را از بین می برند. صدا و سیما هم برای جلب مخاطبان شروع به تولید برنامه های تلویزیونی تازه ای کرد، اما رویکرد انتقادی دائمی آن به روحانی و سیاست هایش باعث کاهش اثر تلاش هایش شد. از نگاه طرفداران دولت، پوشش صدا و سیما از گفت و گوهای هسته ای نامناسب بود، که در آن چندین مستند با مضمون حمله به ظریف و توافقی که در تلاش دستیابی آن بود، پخش شد. ظریف که برای مردم ایران “قهرمان ملی” است، در صدا و سیما چندان علاقه خاصی به حضورش نیست. در ماه دسامبر مصاحبه برنامه نود، پرطرفدارترین برنامه این رسانه، پخش نشد، چون مدیران آن جلویش را گرفتند. البته صدا و سیما در میان محافظه کاران هم منتقد دارد. حمید رسایی، نماینده مجلس، در ماه ژانویه در کانال تلگرامش نوشت: اگر صدا و سیما سقوط شاخص بورس را پوشش می داد، دولت روحانی مجبور می شد اقدامی عملی انجام دهد. حتی خبرگزاری های اصولگرا هم به از بین رفتن انحصار صدا و سیما کمک می کند. مصاحبه های اخیر با شخصیت های جنجالی از جمله وکیل بابک زنجانی مسائلی را مورد بحث قرار داده که در رسانه ملی آنگونه مورد توجه قرار نگرفته. پخش برنامه های آنلاین راهش را به زندگی مردم پیدا کرده است، چه صدا و سیما دوست داشته باشد یا نه. انتخابات اسفندماه موید این موضوع است. سایت انتخاب این خبر را منتشر کرده است.