سرطان در یک پاکت چیپس پرینگلز+تصاویر

خبرها حاکی از آن است که چیپس پرینگلز و محصولات کنسروی این برند معروف سرطان‌زا و مهلک هستند.
به گزارش  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ پرینگلز نوعی برند چیپس و گندم است که به وسیله شرکت پرکتل و گمبل تولید می‌شود. این برند در غرب بسیار محبوب و معروف است و با ترکیب با شرکتی دیگر برای غلات صبحانه و کورن فلکس در حال حاضر در بیش از ۱۴۰ کشور به فروش می‌رسد.
سرطان در یک پاکت چیپس پرینگلز+تصاویر
محصولات این برند معروف اغلب غذاهایی فرآوری‌شده هستند که حاوی سم‌های کشنده و خطرناک هستند. این حقیقت زمانی مشخص شد که از این سازمان درخواست مالیات افزوده به علت مواد غذایی گزارش شد و این شرک تولیدکننده ادعا کرد که چیپس‌های او متفاوت از ترکیبات موجود در چیپس‌های شرکت‌های دیگر است.
معلوم شد که تنها ۴۲ درصد از چیپس‌های این برند حاوی سیب زمینی است و بقیه از موادی چون آرد سیب زمینی، ذرت و برنج تشکیل شده است که با روغن نباتی و امولسیفایر ترکیب شده است. همین موضوع باعث شده است که بقیه تولید کنندگان چیپس سیب زمینی پرینگلز را محکوم کنند که اصلا چیپس درست نمی‌کند.
چیپس‌های این برند کم چرب‌تر، خشک‌تر و لذیذتر هستند اما قیمت لذیذی آن وجود ماده سرطان‌زا و سمی به نام آکریل آمید است. این ماده به مغز آسیب‌های جدی وارد می‌کند. این ماده در سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده و چیپس‌ها وجود دارد و در حرارت ۱۰۰ درجه بوجود می‌آید. این ماده زرد رنگ و مایل به قهوه‌ای است که در سطح خشک ماده بوجود می‌آید و آن را تردتر و خشک‌تر می‌کند.
سرطان در یک پاکت چیپس پرینگلز+تصاویر
این چیپس در مزه‌‌های متعددی به بازار عرضه می شود که مزه‌های اصلی آن شامل کلاسیک، نمک و سرکه، خامه ترش و پیاز، پنیر چدار، خردل ژاپنی، مزه پنیر ماتزارلا، سس مارینرا، کوکتل میگو، پنیری تند و ادویه‌ای سس باربکیو است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*