وی ادامه داد : والدین باید دقت کنند بستنی های مصرفی حاوی رنگ های مصنوعی و غیرمجاز نباشد ، اغلب بستنی های میوه ای که تبلیغ می شوند فاقد میوه و حاوی رنگ و طعم های مصنوعی هستند که باید از مصرف آنها به خصوص برای کودکان خودداری شود چرا که این مواد کودک را مستعد ابتلا به بیماریهایی نظیر بیش فعالی می کنند.
این پزشک در ادامه افزود : بهتر است از بستنی های استاندارد و پاستوریزه استفاده شود زیرا ممکن است شیر بستنی های محلی و دست ساز به هنگام تهیه به قدر کافی جوشانده نشده باشد و این امر موجب می شود تا با مصرف این نوع بستنی ها ، احتمال ابتلا به بیماری هایی مثل تب مالت وجود داشته باشد.
دکتر فرح بخش درپایان گفت: بستنی خامه دار نیز خیلی توصیه نمی شود زیرا خامه ، حاوی چربی اشباع و مضر است و یک بستنی لیوانی کوچک معادل یک واحد از خانواده لبنیات محسوب می شود و هر فردی باید روزانه ۳ الی ۴ واحد لبنیات استفاده کند ،که یک عدد بستنی روزانه می تواند گزینه مناسبی برای تامین بخشی از لبنیات مورد نیاز افراد به خصوص کودکان باشد.