تحقق ۱۰۳ درصدی تسهیلات اشتغال

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی از افزایش تعداد پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی در استان و تحقق بیش از ۱۰۳ درصدی تسهیلات تبصره ۱۸ خبر داد و گفت: این روند نشان‌دهنده حرکت رو به رشد اقتصاد استان در مسیر تأمین منابع مالی و جذب سرمایه‌گذار است.
مرتضی ذاکریان در دیدار با رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی افزود: در روزهای پایانی سال گذشته و ایام ابتدایی سال جاری، پرداخت‌های دستگاه‌های اجرایی با تلاش شبانه‌روزی مجموعه خزانه‌داری استان انجام شد. وی اظهار کرد: بیش از هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه‌ای و حدود سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی به حساب دستگاه‌های اجرایی استان واریز شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی ادامه داد: در مجموع بیش از پنج هزار میلیارد تومان اعتبار در اختیار دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌های استان قرار گرفته که این اعتبارات نقش مهمی در پیشبرد پروژه‌های عمرانی و خدماتی داشته است. وی به بیان عملکرد استان در حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ پرداخت و عنوان کرد: در این بخش، از محل قانون بودجه سال ۱۴۰۲ بیش از هزار و ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات به فعالان اقتصادی، واحدهای تولیدی و متقاضیان کسب‌وکار پرداخت شده که نشان‌دهنده تحقق بیش از ۱۰۳ درصدی تعهدات استان در این حوزه است. ذاکریان درباره برخی مشکلات موجود در مسیر پرداخت تسهیلات جدید تصریح کرد: با وجود تشکیل پرونده‌ها و برگزاری جلسات کارشناسی، به دلیل اختلالات در سامانه‌های بانکی، روند پرداخت تسهیلات با تأخیر مواجه شده است. وی در ادامه به وضعیت سرمایه‌گذاری خارجی در استان پرداخت و افزود: اکنون ۲۷ پروژه فعال سرمایه‌گذاری خارجی در استان وجود دارد که این پروژه‌ها علاوه بر ایجاد اشتغال، در توسعه صادرات و تولید نیز نقش‌آفرین هستند. مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با بیان اینکه طی کمتر از دو سال اخیر ۱۸ پروژه جدید سرمایه‌گذاری خارجی در استان مصوب شده است، گفت: از این تعداد، ۱۱ پروژه به مرحله بهره‌برداری رسیده که نشان‌دهنده روند رو به رشد جذب سرمایه‌گذار در خراسان جنوبی است. وی یکی از ویژگی‌های مهم سرمایه‌گذاران خارجی را تمرکز بر اجرای پروژه‌ها دانست و یادآور شد: این سرمایه‌گذاران با هدف توسعه فعالیت اقتصادی در استان حضور دارند. ذاکریان همچنین ظرفیت‌های استان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را یادآور شد و گفت: بخش قابل توجهی از پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه انرژی خورشیدی متمرکز شده که می‌تواند نقش مهمی در تامین انرژی و توسعه پایدار استان داشته باشد.