
متخصصان علوم تغذیه در «کینگز کالج لندن» در یک مطالعه تازه دریافتهاند یک ترکیب شیمیایی طبیعی موسوم به «تئوبرومین» که طعم تلخ شکلات تلخ را ایجاد میکند، ممکن است خواص ضد پیری داشته باشد.
به گزارش ایسنا، تئوبرومین که خاصیت ضدالتهابی دارد و سرشار از آنتیاکسیدانهاست، جزو آلکالوئیدها به شمار میرود؛ ترکیبی گیاهی که با تنظیم ژنها تعامل دارد و میتواند بر سلامتی اثرات بلندمدت داشته باشد.
برخلاف سن تقویمی که تعداد سالهای زندگی ما را نشان میدهد، سن زیستی، بیانگر سن سلولها و اندامهای بدن است. سن زیستی تحت تاثیر عواملی مانند ژنتیک، سبک زندگی، مواجهات محیطی و رژیم غذایی قرار دارد که میزان مصرف کاکائو هم در این بخش اهمیت پیدا میکند.
این مطالعه که هفته گذشته در مجله علمی «پیری» (Aging) منتشر شد، نشان میدهد سطح تئوبرومین در جریان خون چگونه میتواند به جوانتر ماندن سلولها و اندامهای بدن کمک کند.
وبسایت روزنامه امروز خراسان جنوبی