به گفته پزشکان و متخصصان تغذیه، رعایت نکات ساده غذایی میتواند به بدن کمک کند تا بهتر با عفونت مبارزه کند.
براساس گزارش نشریه Infobae، دکتر نیل پاتل، پزشک خانواده در بیمارستان سنت بارتولومو بریتانیا، و متخصص تغذیه دانا هندرسون درباره غذاهایی که باید در دوران سرماخوردگی از آنها اجتناب کرد، هشدار دادهاند.
به گفته هندرسون، یکی از مهمترین نکات این است که در طول بیماری از نوشیدنیهای حاوی کافئین بهطور کامل پرهیز شود. کافئین بهعنوان یک محرک طبیعی میتواند خواب شبانه را مختل کند و خواب باکیفیت برای عملکرد بهینه سلولهای ایمنی و واکنش آنها به عفونتها و التهاب بسیار حیاتی است.
علاوه بر این، متخصصان توصیه میکنند از مصرف غذاهای پرچرب و پرشکر، مانند فستفود، شکلات، چیپس و شیرینیها، خودداری شود. این نوع غذاها میتوانند واکنشهای التهابی در بدن ایجاد کنند و علائم بیماری را تشدید کنند.
پاتل همچنین اشاره کرد که مصرف غذاهای تند و ادویهدار نیز در دوران بیماری مناسب نیست. این غذاها میتوانند دستگاه گوارش را تحریک کنند،
به طور کلی، رعایت یک رژیم غذایی سالم و متعادل، همراه با استراحت کافی و مصرف مایعات فراوان، میتواند نقش مهمی در تسریع بهبود از سرماخوردگی و آنفولانزا داشته باشد.
وبسایت روزنامه امروز خراسان جنوبی