فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی از کشف بیش از یک تن مواد مخدر از نوع تریاک در عملیات بازرسی از محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: «مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر از اولویتهای اصلی نیروی انتظامی است.»
سردار حسن شجاعی نسب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: «ماموران ایستگاه بازرسی علیآباد شهرستان بیرجند در اجرای طرح کنترل محورهای مواصلاتی، به یک دستگاه تریلی مشکوک شده و این خودرو را جهت بررسی بیشتر متوقف کردند.»
وی افزود: «در بازرسی از محموله، بیش از یک تن و ۸۸کیلوگرم تریاک که در زیر بار برنج جاساز شده بود، کشف و ضبط شد.»
کشف بیش از ۱۲ تن انواع
مواد مخدر از ابتدای امسال
سردار شجاعی نسب تصریح کرد: در این عملیات ۲ متهم دستگیر و خودروی تریلی توقیف شد.
وی افزود: «از ابتدای سال جاری، همچنین بیش از ۱۲تن انواع موادمخدر در استان کشف شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۳۳ درصد رشد داشته است.»
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: «در سال جاری، ۳۹۰۰پرونده مرتبط با جرایم موادمخدر تشکیل شده، ۳۴باند معروف در این حوزه شناسایی و منهدم شده است، بیش از ۴هزار و ۲۰۰نفر متهم دستگیر و ۵۰۰دستگاه خودروی حامل موادمخدر توقیف گردیده است.»
سردار شجاعی نسب در پایان افزود: «پلیس با تمام توان و قاطعیت در مقابل قاچاقچیان و سوداگران مرگ حضور فعال دارد و اجازه نخواهد داد سلامت جامعه و امنیت استان تحت تأثیر فعالیتهای سودجویانه قرار گیرد.»