واریز ۶۶۹ میلیارد تومان مالیات به شهرداری‌ها و دهیاری‌های خراسان جنوبی

واریز ۶۶۹ میلیارد تومان مالیات به شهرداری‌ها و دهیاری‌های خراسان جنوبی

بیرجند- مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی گفت: از محل درآمدهای مالیاتی، ۶۶۹ میلیارد تومان مالیات به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری ها و اداره‌کل امور عشایری استان واریز شده است.

علی کریمدادی با اشاره به اقدامات انجام شده در ۱۲ ماهه دولت چهاردهم، بیان کرد: از محل مالیات و عوارضی که از مودیان و فعالان اقتصادی استان دریافت می‌کنیم، مبلغ ۳۷۷ میلیارد تومان به حساب ۳۱ شهرداری استان بر اساس سرانه جمعیت واریز شده است.

وی ادامه داد: همچنین مبلغ ۲۰۸ میلیارد تومان به حساب دهیاری‌های استان، ۱۷ میلیارد تومان به حساب فرمانداری‌ها بابت روستاهای فاقد دهیاری و ۶۷ میلیارد تومان به حساب اداره‌کل امور عشایری استان واریز شده است.

کریمدادی با اشاره به پروژه‌های انجام شده از محل این عوارض، بیان کرد: احداث بوستان شهید احمدی روشن مهرشهر، احداث بوستان الهیه، احداث استخرهای ذخیره آب کشاورزی، بهسازی معابر روستایی، ایجاد دیوار ساحلی و احداث سالن‌های چند منظوره ورزشی از جمله طرح‌های اجرایی است.

وی با بیان اینکه در حوزه مالیات سلامت، ۲۵۹ میلیارد تومان به حساب بهداشت و درمان واریز کردیم، افزود: همچنین مبلغ ۲۴ میلیارد تومان بابت توسعه ورزش همگانی واریز شده است.