آخرین خبر :

اخبار خراسان جنوبی

مسئول طرح «روا» در خراسان جنوبی:

هدف اصلی طرح «روا» ترویج جهاد تبیین است

 بیرجند (پانا) – مسئول طرح «روا» در خراسان جنوبی گفت: هدف از اجرای طرح «روا» ترویج جهاد تبیین و تربیت دانش‌آموزان کنشگر است.

کد مطلب:۱۵۱۹۹۸۳

هدف اصلی طرح «روا» ترویج جهاد تبیین است

فاطمه حسینایی در دومین اختتامیه جشنواره طرح روا در گفت‌وگو با پانا افزود: «این طرح برای دومین بار با حضور حدود ۱۶۰ دانش‌آموز از شهرستان‌های بیرجند، زیرکوه، قائن، درمیان، خوسف و سربیشه برگزار شد.

وی اظهار کرد: «دانش‌اموزان در این طرح با شرکت در کلاس‌های، دشمن‌شناسی، سواد رسانه‌ای و کلاس‌های اعتقادی، توانایی کامل و آمادگی لازم را برای اجرای جهاد تبیین در مدارس پیدا می‌کنند.»

حسینایی بیان کرد: دانش‌آموزانی که برای طرح انتخاب می‌شوند، برگزیده مدارس هستند و با شرکت در این طرح به سفیران جهاد تبیین در مدارس تبدیل می‌شوند.»

مسئول طرح روا با اشاره به اینکه تعدادی از دانش‌آموزان در دوره «بی‌نهایت شو» در مشهد شرکت کردند، گفت: «دانش‌آموزانی که در این طرح شرکت و آموزش می‌بینند باید این جهاد را به صورتی که برای دانش‌آموزان تاثیرگذار باشد، اجرا کنند.»

شایان ذکر است در سال گذشته نیز ۲۵۰ نفر در این طرح آموزش دیده‌اند و امسال هم از ۵ شهرستان ۳ تیم ۵ نفره آموزش‌های لازم را فرا گرفته‌اند و برای شهرستان‌های نهبندان و طبس و بشرویه هم این کلاس‌ها برگزار خواهد شد.

 

توانمند سازی ۴۰۰معلم تربیت بدنی خراسان جنوبی در۵ قطب

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان جنوبی، از برگزاری دوره‌های آموزش و توانمندسازی ۴۰۰ معلم تربیت بدنی استان در ۵ قطب خبر داد.

 مهدی گلدانی مقدم، با اشاره به توانمند سازی ۳۰۰ معلم تربیت بدنی استان در سه قطب؛ اظهار کرد: دوره آموزشی توانمند سازی یکصد معلم تربیت بدنی باقی مانده نیز تا پایان هفته جاری برگزار می شود. 

وی در ادامه با اشاره به برگزاری گردهمایی معاونان پرورشی، تربیت بدنی،کارشناسان و کارشناس مسئولان تربیت بدنی و سلامت استان، ادامه داد: در این گردهمایی ضمن ارائه گزارش و نظرات معاونان و کارشناسان شهرستان ها، برنامه های حوزه معاونت تربیت بدنی و سلامت در سال تحصیلی جاری، تبیین و تشریح  شد.

مرمت و بهسازی ۴ حلقه چاه مالداری در مناطق عشایری بشرویه

مرمت و بهسازی ۴ حلقه چاه مالداری در مناطق عشایری بشرویه

بیرجند- مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی از مرمت و بهسازی ۴ حلقه چاه مالداری در مناطق عشایری بشرویه به مناسبت هفته بسیج خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم ابراهیمی مدیرکل امور عشایر استان صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: به مناسبت هفته بسیج چاه مالداری منطقه عشایری غنی آباد به نمایندگی از چهار حلقه چاه مالداری به همراه آبشخور شهرستان با حضور فرماندار و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بشرویه، افتتاح شد.

وی خاطر نشان کرد: این چاه‌ها در مناطق عشایری بخش مرکزی (ریگ، چاه پیو، غنی آباد و نیگنان) با تأمین اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به ارزش ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال انجام شده‌اند.

وی افزود: تعداد ۳ هزار و ۵۰۰ رأس دام سبک و ۷۰۰ رأس دام سنگین از این چاه‌های مالداری بهره مند می‌شوند.

وضعیت قابل‌قبول هوای ۲ شهر خراسان جنوبی

هم اکنون کیفیت هوای ۲ شهر خراسان جنوبی در وضعیت قابل‌قبول قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، بر اساس سامانه پایش کیفی هوای کشور هم اکنون کیفیت هوای ۲ شهر خراسان جنوبی در وضعیت قابل‌قبول قرار دارد.براین‌اساس هم اکنون شاخص کیفی در این طبس ۷۴ و در حاجی‌آباد زیر کوه ۷۱ است.همچنین کیفیت هوای بیرجند و سرایان نیز هر دو با شاخص ۲۰ در وضعیت پاک قرار دارد.بنابراین گزارش، ایستگاه سامانه پایش کیفی هوای نهبندان نیز خارج از مدار است.

۲۰ پایگاه مقاومت بسیج در بیرجند افتتاح شد

۲۰ پایگاه مقاومت بسیج در بیرجند افتتاح شد

بیرجند- ایرنا-ساختمان ۲۰ پایگاه مقاومت بسیج شهرستان بیرجند به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی روز شنبه در این مراسم گفت: امروز ساختمان ۲۰ پایگاه مقاومت بسیج افتتاح می‌شود که در یک سال گذشته عملیات اجرایی آن انجام شده است.

سردار محمد رضا مهدوی با بیان اینکه تا پایان هفته بسیج ۴۵ پایگاه مقاومت بسیج در سطح استان افتتاح می‌شود ادامه داد: برای پروژه‌های عمرانی پایگاه‌های مقاومت بسیج در شهرستان بیرجند بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع)خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در عرصه‌های مختلف شاهد حرکت رو به جلوی بسیج و الگوبرداری از بسیج در سطح داخلی و خارجی هستیم عنوان کرد: بسیج امروز به یک الگوی جهانی تبدیل شده است.

وی افزود: آنچه بسیج را نسبت به سایر دستگاه‌ها متمایز می‌کند تفکر و روحیه بسیجی است و شعار امسال بسیج «با مردم و برای مردم» بوده که نشان می‌دهد بسیج، به طور کامل به فکر خدمت به مردم است.

سردار مهدوی به نقش آفرینی مردم ایران در صحنه کمک به جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: افرادی که تمام هستی و دارایی مادی خود را تقدیم به جبهه مقاومت می‌کنند همان تفکر بسیجی را دارند.

وی یادآور شد: یکی از عرصه‌هایی که لازم بود بسیج در استان خراسان جنوبی ورود کند، تحول اساسی در حوزه زیرساختی بود که توانستیم در این راستا گام‌های موثری برداریم.

فرمانده سپاه انصالرضا(ع) خراسان جنوبی تاکید کرد: طرح «لبیک یا امام» با هدف جمع آوری کمک‌های استان برای جبهه مقاومت نیز از مهمترین برنامه هفته بسیج است.

پنجم آذر سالروز تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ بوده از همین رو ۲۹ آبان تا پنج آذر هفته بسیج نامگذاری شده است.

 

 

 

 

متوسط مقاوم سازی روستایی خراسان جنوبی بالاتر از میانگین کشوری

متوسط مقاوم سازی روستایی در سطح روستا‌های خراسان جنوبی ۶۱.۳ درصد و میانگین مقاوم سازی کشوری حدود ۵۵ درصد است.

متوسط مقاوم سازی روستایی خراسان جنوبی بالاتر از میانگین کشوری
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵ تعداد ۸۸ هزار و ۸۳۵ واحد مسکونی در هزار و ۷۵۲ روستای دارای سکنه در سطح استان شناسایی شده که تاکنون تعداد ۵۴ هزار و ۴۳۶ واحد مسکونی با استفاده از تسهیلات مسکن روستایی مقاوم سازی شده است.

تنها افزود: ۳۴ هزار و ۳۹۹ واحد بصورت نیمه بادوام و بی دوام است.به گفته وی از محل سهمیه پارسال تعداد ۵ هزار و ۷۸۷ فقره تسهیلات ۳ هزار و ۵۰۰ میلیون تومانی و ۲ هزار و ۷۱۳ فقره متمم طرح ویژه (جمعاً هشت هزار و ۵۰۰ فقره) با بازپرداخت ۲۰ ساله و نرخ کارمزد ۵ درصد به استان اختصاص یافته که معرفی به بانک ۸ هزار و ۴۹۹ متقاضی (۱۰۰ درصد) و انعقاد قرارداد ۷ هزار و ۳۹۱ متقاضی (۸۷ درصد) انجام شده است.

تنها گفت: تعداد ۵ هزار و ۵۷۶ فونداسیون و ۳ هزار و ۶۷۸ مورد اسکلت و سقف اجرا شده و ۲ هزار و ۳۶۱ واحد نیز عملیات اجرایی آنها به اتمام رسیده است و یا در مراحل پایانی است.

 

 

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی از اهدای کمک‌ها مردم غیور این استان به شیوه‌های مختلف به جبهه مقاومت خبر داد.

لبیک یا امامی که با لبَّیک اللّهمّ لبَّیک، لبَّیک لا شریکلک لبَّیک پاسخ داده شود به طور حتم اگر گرد خانه یار نگردی و به طواف درنیایی، سعی صفا و مروه را به جای نیاوری، رمی جمرات را انجام ندهی، قربانی را به قربانگاه نبری و اصلاً لباس احرام نپوشی هم حاجی می‌شوی.

اما از عشق و گرد خانه یار گذشتن دلی می‌خواهد به بی‌کرانگی کعبه عشق، دلی می‌خواهد ابراهیمی که عشقش (اسماعیل) را برای اجابت خواسته یار به قربانگاه می‌برد.

همان طور که پیرمرد بشرویه ایی با بخشش فیش حج تمتع اش به جبهه مقاومت از جمله حاجی‌هایی است که حج نرفته حاجی شده آن هم حاجی واقعی.

۱۶ سال انتظار کشید تا موعد حجش فرا رسد و داشت آرزوی گرد خانه یار به طواف درآمدن و حاجی شدنش تحقق می‌یافت، اما آن زمان که رهبر مسلمین جهان حکم کمک به جبهه مقاومت و سرزمین‌های اشغالی صادر کرد همه به پویش لبیک یا امام پیوستند.

او که دلی دریایی و زلال به زلالی آب زمزم داشت از دیدار خانه یار و طوافش گذشت تا گرد جبهه مقاومت به طواف درآید که به طور قطع و حتم حاجی شدن از همان لحظه‌ای که به قلب و ذهنش خطور کرد در فهرست حاجیانی با زیارت مقبول حق واقع شد و جبرئیل خود امضای حاجی شدن را از خدای کعبه گرفت.

از این دلبری‌ها و عشق بازی‌ها با خدای کعبه که بگذریم به سیاه چادر‌هایی در محله‌های عشایری بخش ارسک بشرویه بر می‌خوریم که از داشته‌ها و سرمایه شأن که همان دام شأن است می‌گذرند و آن را به ذبح در راه جبهه مقاومت می‌کنند تا این عشایر بسیجی نیز به این طریق لبیک گوی امام خویش با پیوستن به پویش «لبیک یا امام» باشند.

برخی هم دشت اول مزارع ارغوانی زعفران خویش را نیز به جبهه مقاومت اهدا می‌کنند تا پویش «لبیک یا امام» رنگ زعفرانی به خود بگیرد.

مهدی هنری، مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا علیه السلام خراسان جنوبی گفت: بسیجیان عشایر بخش ارسک بشرویه با اهدا ۴۳ رأس دام خود به پویش لبیک یا امام پیوستند.

به گفته وی ارزش این تعداد دام حدود ۴۵۰ میلیون تومان است که عوائد حاصل از فروش آن به جبهه مقاومت کمک شد.

وی دیگر موردی را قابل توجه در پویش لبیک یا امام عنوان کرد فیش حج تمتعی بود که یکی از اهالی بشرویه بعد از ۱۶ سال چشم انتظاری آن را به جبهه مقاومت بخشید.

هنری با بیان اینکه اکنون فروش فیش حج حدود ۱۳۵ میلیون تومان است افزود: همچنین ۴۷ کیلو گل زعفران نیز مردم منطقه کرند بشرویه به جبهه مقاومت اهدا کردند که بسیجیان این شهرستان این زعفران‌ها را پاک کرده و پس از خشک شدن و فروش آن عوائد حاصل از آن را به حساب کمک‌های جبهه مقاومت واریز می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین پویش بافت کلاه و شال گردن نیز توسط بسیجیان این شهرستان در حال اجرا است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی کمک‌های مردمی این شهرستان را تاکنون به جبهه مقاومت حدود ۲ میلیارد تومان اعلام کرد.

 

 

 

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: در راستای تامین پایدار انرژی، در استان ۳ خط تقویتی اجرا شده است که در شرایط افت فشار گاز احتمال قطعی گاز را به حداقل می رساند.

محمودی مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت : باتوجه به اینکه شهرستان خوسف، گلخانه ها، شهرک صنعتی بیرجند، روستا‌های تابع تنها از یک ایستگاه CGS در شهرستان بیرجند تغذیه می‌شدند، در این راستای به منظور پایداری شبکه گاز مراکز فوق احداث خط تغذیه ۱۲ اینچ در حد فاصل دانشگاه بیرجند (شوکت آباد) -پمپ بنزین شعله به طول ۴۳۰۰ متر شبکه تغذیه اجرا شد.

وی با اشاره به بحران سال ۱۴۰۱ افزود: از آنجایی که روستا‌های اقماری چهکند، حاجی آباد، امیرآباد و شمس آباد با جمعیتی بالغ بر ۴۰ هزار نفر، از ایستگاه TBS به ظرفیت ۱۰.۰۰۰ متر مکعب واقع در سه راهی چهکند تامین گاز می‌شدند و با تجربیات بحران سال ۱۴۰۱ ایستگاه TBS جدید واقع در روستای حاجی آباد و رینگ آن با ایستگاه TBS موجود حاجی آباد با خط تغذیه ۸ اینچ به طول ۲۴۰۰ متر اجرا شد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی تصریح کرد: همچنین به منظور تامین پایداری گاز طبیعی در شهر‌های آرین شهر، سرایان، آیسک، سه قلعه، اسلامیه، فردوس و روستا‌های تابع خط تغذیه ۸ اینچ به طول ۴۳۰۰ متر اجرا و ایستگاه CGS روم و ایستگاه CGS سرایان با هم رینگ شدند.

وی افزود: همچنین به منظور تامین پایداری گاز در شهر قاین و روستا‌های محور شیرمرغ، با اجرای ۵ هزار و ۵۰۰ متر خط تغذیه ۸ اینچ ایستگاه CGS قائن و ایستگاه CGS شیر مرغ باهم رینگ شدند و همچنین در شهر‌های خضری، نیمبلوک، قائن، شیرمرغ و روستا‌های تابع با اجرای خط تغذیه ۶ اینچ به طول ۱۰ هزار متر ایستگاه CGS نیمبلوک و ایستگاه CGS شیرمرغ هم باهم رینگ شدند.

محمودی یادآور شد: همچنین به منظور تامین پایداری گاز طبیعی در منطقه شرق، شمال و شمال شرق کشور نیز با اجرای خط ۳۶ اینچ به طول ۱۷۶ کیلومتر توسط همکاران مهندسی و توسعه گاز ایران از دوراهی دشتک (زابل) تا نهبندان انجام، که با اجرای این خط رینگ شرق کشور تکمیل گردید.

اجرای ۳۶۷ کیلومتر شبکه گاز در استان سیستان و بلوچستان توسط شرکت گاز استان خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی گازرسانی از گازرسانی به ۱۲ شهر و ۸۰۵ روستای استان سیستان بلوچستان خبر داد.

محمودی در تشریح آخرین وضعیت مأموریت گازرسانی این شرکت به استان سیستان و بلوچستان گفت: پس از اتمام عملیات گازرسانی به استان، شرکت گاز خراسان جنوبی به‌عنوان یکی از استان‌های معین برای گازرسانی به ۱۲ شهر و ۸۰۵ روستا در استان سیستان و بلوچستان انتخاب شده است.

وی افزود: طی شش ماهه نخست سالجاری ۳۶۷ کیلومتر شبکه گازرسانی برای اجرای پروژه‌های گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان توسط شرکت گاز استان خراسان جنوبی اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی در ادامه گفت: اجرای ۲۰۳ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع شهری و ۱۶۴ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع روستایی در استان سیستان و بلوچستان به همت شرکت گاز استان خراسان جنوبی اجرا شده است.

محمودی تصریح کرد: با اتمام پروژه‌های گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ خانوار شهری و بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ خانوار روستایی توسط شرکت گاز استان خراسان جنوبی از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه ماموریت شرکت گاز استان خراسان جنوبی برای اجرای پروژه‌های گازرسانی به سیستان بلوچستان از اسفند سال ۱۴۰۱ آغاز شده است افزود: پیش بینی می‌شود در هفته دولت سال آینده شهر قصرقند به شبکه گاز طبیعی متصل شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی یادآور شد: برای اجرای پروژه‌های گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان ۷ پیمانکار با بیش از ۹۰۰ نیرو در حال فعالیت می‌باشند

 

 

 

 

 افتتاح مهد شماره ۳ مزرعه شترمرغ بنیادتعاون زندانیان خراسان جنوبی در بیرجند

مهد شماره ۳ مزرعه شترمرغ بنیاد تعاون زندانیان خراسان جنوبی در بیرجند با فضای ۱۵۰۰ متر مربع و ظرفیت پرورش ۵۵۰ جوجه شترمرغ افتتاح شد.

 افتتاح مهد شماره ۳ مزرعه شترمرغ بنیادتعاون زندانیان خراسان جنوبی در بیرجند
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزخراسان جنوبی، از ابتدای امسال ۱۶ میلیارد تومان حقوق توسط بنیاد تعاون زندانیان استان به زندانیان شاغل پرداخته شده و ۵۰۰ متر مربع کارگاه تولید انواع نایلون و ۶۰۰ متر مربع در داخل زندان برای اشتغال زندانیان به ظرفیت اشتغال جدید خراسان جنوبی افزوده شده است.

جعفر قلی مدیر عامل بنیاد تعاون زندانیان کشور در این مراسم ایجاد، تقویت و توسعه اشتغال و حرفه آموزی، افزایش درآمد ازطریق توسعه وبهبود ساختار تولید، کمک‌های دولت و کمک به معاش زندانیان و خانواده‌های آنان از جمله اهداف این بنیاد عنوان کرد.

حجت الاسلام نسائی زهان دادستان بیرجند با اشاره به برنامه ریزی در زندان‌های استان برای اشتغال گفت: اشتغال زندانیان در قالب‌های مختلف باید به طور جدی پیگیری شود که شاهد ایجاد کارگاه‌های بیشتر در زندان‌های سطح استان باشیم.

عبدی مدیر کل زندان‌های خراسان جنوبی گفت:هم اکنون با استفاده از ظرفیت‌های قانونی ۴۸ درصد زندانیان در داخل خود زندان مشغول بکارند.

 

 

 

 

 

 

معاون دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:

مناطق مرزی کانون توجه بهداشت و درمان در خراسان جنوبی است

مناطق مرزی کانون توجه بهداشت و درمان در خراسان جنوبی است

بیرجند- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: مناطق مرزی کانون توجه حوزه بهداشت و درمان در استان بوده که با پیگیری‌های مستمر در سه سال اخیر تجهیزات و اعتبارات اختصاصی برای این مناطق جذب شده است.

مجید شایسته روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال یک دستگاه خودرو بنز اسپرینتر آمبولانس برای پایگاه اورژانس جاده ای ۱۱۵ ماهیرود سربیشه اختصاص یافته که این آمبولانس علاوه بر خدمت رسانی به مردم منطقه، می‌تواند نقش مهمی در پوشش خدمات اورژانسی برای مرز ماهیرود، گمرک و بازارچه مرزی داشته باشد.

وی گفت: خانه بهداشت سیار هم یک دستگاه کانکس با تمامی تجهیزات و امکانات است که برای ارائه خدمات اولیه بهداشتی در مناطق دور افتاده و فاقد دسترسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: همچنین سال گذشته نیز یک دستگاه خودرو KMC از محل کمیساریای عالی پناهندگان به مرز ماهیرود اختصاص یافت.

وی کل اعتبار جذب شده از سوی کمیساریای عالی پناهندگان در سه سال اخیر را ۹۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این اعتبارات در بحث تعمیر و نوسازی، خرید اقلام و تجهیزات مصرفی و آموزشی و اداری هزینه شده است.

شایسته  یادآور شد: سال گذشته اعتباری به مبلغ چهار هزار میلیون ریال برای خریداری کانکس سیار مراقبت بیماری‌های واگیر و اقلام مورد نیاز به شبکه بهداشت و درمان درمیان اختصاص داده شد.

وی افزود: در مجموع هر اقدامی که برای ارائه هر چه بهتر خدمات به خدمت گیرندگان در حوزه‌های مختلف سلامت انجام شود، می‌تواند در بهبود و ارتقای سلامت مردم استان موثر باشد و هدف ما نیز افزایش دسترسی همه مردم به نیازهای اساسی در حوزه سلامت به ویژه در مناطق مرزی و محروم استان است.

شایسته گفت: خراسان جنوبی به دلیل بعد مسافت از مرکز، وسعت و پراکندگی جمعیت و بیش از ۳۵۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان، درگیر معضلات و مشکلات خاص است که با توجه به رسالت دانشگاه علوم پزشکی در خدمات رسانی به اقشار جامعه (جمعیت ایرانی و اتباع خارجی) تخصیص اعتبار ویژه برای این امر مهم و ضروری است.

خراسان جنوبی استانی شرقی است که چهار شهرستان مرزی دارد.

 

 

 

 

اجرای خطوط تقویتی تأمین پایدار انرژی در خراسان جنوبی

 

 

اجرای خطوط تقویتی تأمین پایدار انرژی در خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: در راستای تامین پایدار انرژی، در استان ۳ خط تقویتی اجرا شده است که در شرایط افت فشار گاز احتمال قطعی گاز را به حداقل می رساند.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، رحمان محمودی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باتوجه به اینکه شهرستان خوسف، گلخانه ها، شهرک صنعتی بیرجند، روستاهای تابع تنها از یک ایستگاه CGS در شهرستان بیرجند تغذیه می شدند، در این راستای به منظور پایداری شبکه گاز مراکز فوق احداث خط تغذیه ۱۲ اینچ در حد فاصل دانشگاه بیرجند (شوکت آباد)-پمپ بنزین شعله به طول ۴۳۰۰ متر شبکه تغذیه اجرا شد.

وی  با اشاره به بحران سال ۱۴۰۱ افزود: از آنجایی که روستاهای اقماری چهکند، حاجی آباد، امیرآباد و شمس آباد با جمعیتی بالغ بر ۴۰ هزار نفر، از ایستگاهTBS  به ظرفیت ۱۰.۰۰۰ متر مکعب واقع در سه راهی چهکند تامین گاز می شدند و با تجربیات بحران سال ۱۴۰۱ ایستگاه TBS جدید واقع در روستای حاجی آباد و رینگ آن با ایستگاه TBS موجود حاجی آباد با خط تغذیه ۸ اینچ به طول ۲۴۰۰ متر اجرا شد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی تصریح کرد: همچنین به منظور تامین پایداری گاز طبیعی در شهرهای آرین شهر، سرایان،آیسک، سه قلعه، اسلامیه، فردوس و روستاهای تابع خط تغذیه ۸ اینچ به طول ۴۳۰۰ متر اجرا و ایستگاه CGS روم و ایستگاه CGS سرایان با هم رینگ شدند.

وی افزود: همچنین به منظور تامین پایداری گاز در شهر قاین و روستاهای محور شیرمرغ، با اجرای ۵ هزار و ۵۰۰ متر خط تغذیه ۸ اینچ ایستگاه CGS قائن و ایستگاه CGS شیر مرغ باهم رینگ شدند و همچنین در شهرهای خضری، نیمبلوک، قائن، شیرمرغ و روستاهای تابع با اجرای خط تغذیه ۶ اینچ به طول ۱۰ هزار متر ایستگاه CGS نیمبلوک و ایستگاه CGS شیرمرغ هم باهم رینگ شدند.

محمودی یادآور شد: همچنین به منظور تامین پایداری گاز طبیعی در منطقه شرق ، شمال و شمال شرق کشور نیز با اجرای خط ۳۶  اینچ به طول ۱۷۶ کیلومتر توسط همکاران مهندسی و توسعه گاز ایران از دوراهی دشتک (زابل) تا نهبندان انجام، که با اجرای این خط رینگ شرق کشور تکمیل گردید.

اجرای ۳۶۷ کیلومتر شبکه گاز در استان سیستان و بلوچستان توسط شرکت گاز استان خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی گازرسانی از گازرسانی به ۱۲ شهر و ۸۰۵ روستای استان سیستان بلوچستان خبر داد.

محمودی  در تشریح آخرین وضعیت مأموریت گازرسانی این شرکت به استان سیستان و بلوچستان گفت: پس از اتمام عملیات گازرسانی به استان، شرکت گاز خراسان جنوبی به‌عنوان یکی از استان‌های معین برای گازرسانی به ۱۲ شهر و ۸۰۵ روستا در استان سیستان و بلوچستان انتخاب شده است.

وی افزود: طی شش ماهه نخست سالجاری ۳۶۷ کیلومتر شبکه گازرسانی برای اجرای پروژه های گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان توسط شرکت گاز استان خراسان جنوبی اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی در ادامه گفت: اجرای ۲۰۳ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع شهری و ۱۶۴ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع روستایی در استان سیستان و بلوچستان به همت شرکت گاز استان خراسان جنوبی اجرا شده است.

محمودی تصریح کرد: با اتمام پروژه های گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ خانوار شهری و بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ خانوار روستایی توسط شرکت گاز استان خراسان جنوبی از نعمت گاز طبیعی بهره مند خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه ماموریت شرکت گاز استان خراسان جنوبی برای اجرای پروژه های گازرسانی به سیستان بلوچستان از اسفند سال  ۱۴۰۱  آغاز شده است افزود: پیش بینی می شود در هفته دولت سال آینده شهر قصرقند به شبکه گاز طبیعی متصل شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی یادآور شد: برای اجرای پروژه های گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان ۷ پیمانکار با بیش از ۹۰۰ نیرو در حال فعالیت می باشند.

 

 

 

 

مسیر سازی ۷۴ درصد خط اصلی انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی

هزار و ۱۱۱ کیلومتر از خط اصلی انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی معادل ۷۴ درصد مسیرسازی شده است.

مسیر سازی ۷۴ درصد خط اصلی انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، مدیرعامل شرکت تامین آب صنایع و معادن کشور در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما با بیان اینکه خط اصلی این طرح هزار و ۳۴۲ کیلومتر است گفت: ۱۵۵ کیلومتر نیز انشعابات معدن جان جا و سنگان است.
اسدی با بیان اینکه این طرح در مجموع تا زاهدان ۳۲ درصد و تا مشهد ۱۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد افزود: آبگیر طرح به اتمام رسیده و آب شیرین کن هم در حال احداث است و ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با بیان اینکه ۹۵ درصد تحصیل اراضی نیز انجام شده گفت: برای ۲۰۰ کیلومتر هم لوله و ورق تامین شده و از ین مقدار ۱۳۶ کیلومتر هم اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت تامین آب صنایع و معادن کشور همچنین افزود: با توجه به افزایش تعداد پیمانکاران این طرح ظرفیت لوله گذاری در مسیر از یک و یک دهم کیلومتر تا ۳ کیلومتر در روز هم افزایش پیدا کرده است.
اسدی افزود: با توجه به مشکلات مالی که در اجرای طرح داشتیم در سفر اخیر رئیس جمهور و هیات دولت به زاهدان تصمیمات خوبی با حضور وزرای صمت و نیرو برای برطرف شدن مشکلات گرفته شد.
وی گفت: اگر این وعده‌ها عملی شود تا پایان سال ۱۴۰۴ آب به زاهدان و تا پایان ۱۴۰۵ آب به بیرجند می‌رسد.
مدیرعامل شرکت تامین آب صنایع و معادن کشور گفت: هم اکنون ۳ هزار و ۵۰۰ نیرو وهزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین آلات و تجهیزات در این طرح مشغول کارند.

 

 

حج نرفته‌ای که حاجی شد+ فیلم

پیرمرد بشرویه ایی با بخشش فیش حج خود به جبهه مقاومت از جمله حاجی‌هایی است که حج نرفته حاجی شد.
خبرگزاری فارس – خراسان جنوبی؛ لبیک یا امامی که با لبَّیک اللّهمّ لبَّیک، لبَّیک لا شریک لک لبَّیک پاسخ داده شود به طور حتم اگر گرد خانه‌یار نگردی و به طواف درنیایی، سعی صفا و مروه را به‌جای نیاوری، رمی جمرات را انجام ندهی، قربانی را به قربانگاه نبری و اصلاً لباس احرام نپوشی هم حاجی می شوی. اما از عشق و گرد خانه‌یار گذشتن دلی می‌خواهد به بیکرانگی کعبه عشق، دلی می‌خواهد ابراهیمی که عشقش (اسماعیل) را برای اجابت خواسته یار به قربانگاه می‌برد.همان‌طور که پیرمرد بشرویه ایی با بخشش فیش حج به جبهه مقاومت از جمله حاجی‌هایی است که حج نرفته حاجی شده آن هم حاجی واقعی.۱۶ سال انتظارکشیدن تا موعد حجش فرارسد و داشت آرزوی گرد خانه‌یار به طواف درآمدن و حاجی شدنش تحقق می‌یافت اما آن زمان که رهبر مسلمین جهان حکم کمک به جبهه مقاومت و سرزمین‌های اشغالی صادر نمود همه به پویش لبیک یا امام بسیج پیوستند او که دلی دریایی و زلال به زلالی آب زمزم داشت از دیدار خانه‌یار و طوافش گذشت تا گرد جبهه مقاومت به طواف درآید که به‌طورقطع و حتم حاجی شدن از همان لحظه‌ای که به قلب و ذهنش خطور کرد در فهرست حاجیانی با زیارت مقبول حق واقع شد و جبرئیل خود امضای حاجی شدن را از خدای کعبه گرفت.از این دلبری‌ها و عشق‌بازی ها با خدای کعبه که بگذریم به سیاه‌چادرهایی در محله‌های عشایری بخش ارسک بشرویه برمی‌خوریم که از داشته‌ها و سرمایه‌شان که همان دامشان است می‌گذرند و آن را ذبح در راه جبهه مقاومت می‌کنند تا این عشایر بسیجی نیز به این طریق لبیک‌گوی امام خویش و پیوستن به پویش لبیک یا امام بسیج باشند.

۶٫۴ مگابایت

۳٫۹ مگابایت

دشت اول مزارع طلای سرخ از آن جبهه مقاومت

برخی هم دشت اول صبح مزارع ارغوانی زعفران خویش را نیز به جبهه مقاومت اهدا می‌کنند تا پویش لبیک یا امام رنگ زعفرانی به خود بگیرد.آن طور که مهدی هنری، مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا علیه‌السلام خراسان جنوبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از بیرجند اظهار داشت: بسیجیان عشایر بخش ارسک بشرویه با اهداف ۴۳ رأس دام خود به پویش لبیک یا امام بسیج پیوستند.به گفته وی ارزش این تعداد دام حدود ۴۵۰ میلیون تومان است که عواید حاصل از فروش آن به جبهه مقاومت کمک شد.وی دیگر مورد قابل توجه در پویش لبیک یا امام را فیش حج تمتعی اعلام کرد که یکی از اهالی بشرویه بعد از ۱۶ سال چشم‌انتظاری آن را به جبهه مقاومت بخشید.مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی به این موضوع نیز اشاره کرد چون این فرد استطاعات مالی برای رفتن به حج تمتع را نداشته است به همین واسطه این فیش را به جبهه مقاومت اهدا کرد تا از این طریق ثوابی نصیبش شود.وی با بیان این که اکنون فروش فیش حج حدود ۱۳۵ میلیون تومان است افزود: همچنین ۴۷ کیلو گل زعفران نیز مردم منطقه کرند بشرویه به جبهه مقاومت اهدا کردند که بسیجیان این شهرستان این زعفران‌ها را پاک‌کرده و پس از خشک‌شدن و فروش آن عواید حاصل از آن را به‌حساب کمک‌های جبهه مقاومت واریز می‌کنند.بعلاوه پویش بافت کلاه و شالگردن نیز توسط بسیجیان این شهرستان در حال اجرا است.مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی کمک‌های مردمی این شهرستان را تاکنون به جبهه مقاومت حدود ۲ میلیارد تومان اعلام کرد.
حجت الاسلام و المسلمین اسدی، مسئول پاسخگویی به سؤالات شرعی دفتر نماینده، ولی فقیه در خراسان جنوبی هم در مورد اهداء فیش حج تمتع برای کمک به جبهه مقاومت گفت: اگر فردی که فیش حجش را اهدا می کند تاکنون به حج نرفته باشد و مستطیع باشد به طور حتم باید به حج برود و اما اگر استطاعات لازم برای رفتن به حج را به هیچ وجه نداشته باشد می تواند آن را اهداء کند. بعلاوه هرکسی بخواهد این کار را انجام دهد به طور حتم باید بررسی های لازم را با توجه به مرجع تقلیدی که دارد انجام دهد و بعد اقدام به این کارکند تا دینی به گردنش نماند.

مدیریت روان‌آب‌ها در ۶۰ هزار هکتار اراضی خراسان جنوبی

مدیریت روان‌آب‌ها در 60 هزار هکتار اراضی خراسان جنوبی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان جنوبی گفت: تاکنون و با اجرای هلالی‌های آبگیر، روان آب‌های سطحی در  ۵۹ هزار و ۵۱۴ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان مدیریت شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا نصرآبادی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اجرای پروژه مدیریت روان آب‌های سطحی در قالب احداث هلالی آبگیر به همراه بذرپاشی و بذرکاری برای ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

وی گفت: تاکنون و با اجرای هلالی‌های آبگیر، روان‌آب‌های سطحی در ۵۹ هزار و ۵۱۴ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان مدیریت شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان جنوبی افزود: کنترل و مهار روان آبهای سطحی و جلوگیری از فرسایش خاک، افزایش رطوبت سطحی خاک و فراهم شدن امکان بذرکاری، تقویت پوشش گیاهی و افزایش تولید علوفه، جلب مشارکت مردم در زمینه حفظ و احیاء عرصه‌های طبیعی و ایجاد اشتغال موقت و افزایش درآمد بهره‌برداران از اهداف اجرای پروژه است.

وی بیان کرد: تجربه مفید اجرایی هلالی آبگیر با توجه به شرایط اقلیمی استان در سال ۱۳۸۶ برای اولین بار در محدوده مناطق بیابانی اجرایی شد که با توجه به موفقیت این پروژه در عملیات بیابان‌زدایی به سرعت در سطح استان در طرح‌های مرتعداری و جنگل‌کاری عملیاتی شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان جنوبی گفت: هلالی آبگیر سازه‌ای است خاکی که در اراضی با شیب ۸ تا ۲۰ درصد با مشارکت مرتعداران با استفاده از ابزارهای ساده‌ای چون بیل و کلنگ و یا با استفاده از تراکتور و نیروی کارگری احداث می‌شود.

 

 

 

جهش اشتغال در زندان‌های خراسان جنوبی

مدیر عامل بنیادتعاون زندانیان کشور گفت: جهش اشتغال در زندان های خراسان جنوبی قابل تقدیر است.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، ناصر جعفر قلی، مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور امروز در بازدید کارگاه‌های اشتغال زندان مرکزی، اندرزگاه زنان بیرجند و مجموعه‌های اشتغال بنیاد تعاون زندانیان خراسان جنوبی اظهار داشت: حرکت اشتغال در زندان‌های خراسان جنوبی با جهشی خوبی اعم از کارگاهی و نشسته در حال انجام است.وی افزود: همدلی و همراهی دستگاه قضایی در مباحث اشتغال زندانیان که یکی از مسائل مهم کشور است که در خراسان جنوبی به‌خوبی پیگیری و نظارت می‌شود.وی با اشاره به این که مهم‌ترین اهداف بنیاد تعاون زندانیان ایجاد، تقویت و توسعه اشتغال و حرفه‌آموزی، افزایش درآمد ازطریق توسعه و بهبود ساختار تولید (بهره‌وری) با استفاده از منابع داخلی مشارکت سایر بخش‌ها و کمک‌های دولت و کمک به معاش زندانیان و خانواده‌های آنان دانست و عنوان کرد: هرچه اشتغال مددجویان گسترش یابد امنیت و ثبات در زندان‌ها بیشتر می‌شود.همچنین صرفه‌جویی در هزینه‌های زندان از دیگر اثرات مثبت اشتغال زندانیان محسوب می‌شود.وی هدف از سفر به خراسان جنوبی را توسعه اشتغال برای زندانیان و ایجاد کارگاه‌های باتوجه‌به نیاز استان اعلام کرد.حجت‌الاسلام علی نسائی زهان، دادستان مرکز خراسان جنوبی هم در این جلسه گفت: امروز مسئله مهم کشور اشتغال است که این امر مهم با برنامه‌ریزی دقیق در زندان‌های استان در حال انجام است.وی افزود:سرپرست خانواده به دلایلی با حکم قطعی وارد زندان می‌شود اما خانواده وی در جامعه بیشتر مجازات می‌شوند حالا که سرپرست خانواده در زندان شاغلی آموخته و حقوقی دریافت می‌کند و کمک‌خرج خانواده بوده فشارهای زیادی از خانواده برداشته می‌شود.

اشتغال به کار ۴۸ درصد زندانیان در زندان ها خراسان جنوبی

وی اظهار داشت: زندان‌های خراسان جنوبی در مباحث اشتغال، حرفه‌آموزی،فرهنگی، قضایی، مددکاری و… در کشور حائز رتبه‌های برتر می‌باشد.دادستان مرکز خراسان جنوبی متذکر شد: اشتغال زندانیان در قالب‌های مختلف باید به‌طورجدی پیگیری شود که شاهد ایجاد کارگاه‌های بیشتر در زندان‌های سطح استان باشیم.علی عبدی، مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی هم در این جلسه گفت: توسعه اشتغال و ارتقای وضعیت اقتصادی زندانیان و خانواده‌های آن‌ها از طریق درآمدزایی و همچنین ایجاد شغل به‌منظور جلوگیری از انحراف زندانیان از جمله مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند از بازگشت مجدد مددجویان به بازداشتگاه‌های کشور جلوگیری کند. وی افزود: یکی از موضوعات مطرح‌شده در سند تحول و تعالی قوه قضاییه بحث توسعه اشتغال زندانیان است که به دلیل اهمیت موضوع راهکار‌هایی برای آن ارائه شده است. وی ادامه داد: هم اکنون با استفاده از ظرفیت‌های قانونی ۴۸ درصد زندانیان در داخل خود زندان مشغول بکار می‌باشند.مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی با بیان این که از ابتدای امسال ۱۶ میلیارد تومان حقوق توسط بنیاد تعاون زندانیان استان به زندانیان شاغل پرداخته شد عنوان کرد: هزار و ۵۰۰ مترمربع به مجموعه پرورش شترمرغ، ۵۰۰ مترمربع کارگاه تولید انواع نایلون و ۶۰۰ مترمربع در داخل زندان برای اشتغال زندانیان ظرفیت اشتغال جدید محیا کردیم.در ادامه بازدیدها نیز مهد شماره ۳ مزرعه شترمرغ نیز با حضور مدیر عامل بنیاد تعاون زندانیان کشور با فضای هزار و ۵۰۰ مربع وبا ظرفیت پرورش ۵۵۰ جوجه شترمرغ نیز افتتاح شد.
شایان ذکر است؛ بازدید از مرکز مراقبت الکترونیکی، مجتمع خودروی حامی، پمپ بنزین در حال احداث، اشتغال کارگاهی زندان بیرجند و اندرزگاه زنان،کارگاه تولید نایلون از دیگر برنامه سفر مدیر بنیاد تعاون زندانیان کشور به خراسان جنوبی بود.

فرماندار بیرجند:

امکانات حوزه نمایش مرکز استان در شأن هنرمندان آن نیست

امکانات حوزه نمایش مرکز استان در شأن هنرمندان آن نیست

بیرجند- فرماندار بیرجند گفت: امکانات حوزه نمایش در مرکز استان در شأن هنرمندان آن نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، علی فاضلی فرد جمعه شب در اختتامیه هجدهمین جشنواره تئاتر خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی استانی با پیشینه فرهنگی و هنری است که در آن مردان و زنان بزرگی در حوزه‌های مختلف پرورش یافته‌اند.

وی که خود در دهه ۶۰ بازیگر تئاتر بوده است، تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) بهانه خلقت است که اگر او نبود شاید هیچ چیز دیگری نبود.

وی متذکر شد: امروز حال دنیا خوب نیست و انسان‌های بی دفاعی مورد بدترین جنایات قرار گرفته‌اند و در این شرایط شما هنرمندان باید سفیران خراسان جنوبی باشید تا با بهره گیری از زبان هنر، به بهترین شکل در این خصوص به وظیفه و رسالت خود برای تبیین عمل کنید.

به گفته وی امکانات نمایشی در مرکز استان به دلیل کوتاهی‌های گذشته در شأن هنرمندان فعال در عرصه تئاتر نیست که باید در سال‌های آینده جبران شود.

سعید اسدی نماینده هیئت داوران برخلاف گذشته که بیانیه داوران این جشنواره را باید قرائت می‌کرد در سخنانی گفت: هنرمندان تئاتر با وجود همه مشکلات پای این هنر مردمی همچنان ایستاده‌اند.

وی با بیان اینکه خراسان جایی است که آفتاب ادب، حکمت و معرفت از آن تابیدن گرفته است، افزود: در این روزگار که دستاورد گرایی مفرط شایع شده است، تئاتر ایران، تئاتر مقاومت است و آن چیزی که در شهرستان‌ها کمک بیشتری در این خصوص می‌کند، این است که مقاومت می‌کنیم تا تئاتر با وجود همه مشکلات همچنان بماند.

به گفته وی جوانه‌های تازه ای در ایران در این حوزه زده شکوفا شده‌اند که در این جشنواره تعدادی از آنها را مشاهده کردیم که آنها میراثی را پاس می‌دارند که افتخار و شرافت انسانی است.

وی یادآور شد: هر چند به دلیل کمبود زمان نتوانستیم که بیشتر در خدمت شما باشیم اما در آینده دو ورک شاپ رایگان را برای شما برگزار خواهیم کرد.

وی خاطر نشان کرد: به دقیق‌ترین شکل داوری کارهای اجرا شده در این جشنواره در دو بخش صحنه‌ای و خیابانی را انجام داده‌ایم و معتقدیم که آنچه در این سه روز مشاهده کردیم، همه ظرفیت شما نیست.

به گفته وی تئاتر ایران امروز به تئاتر زود پز برای حضور در جشنواره‌ها تبدیل شده و باید بدانیم که استمرار تمرین و توجه به مخاطب، تکنیک و زیبایی شناسی در این خصوص بسیار مهم است.

وی متذکر شد: پیشنهادات خود را برای اجرای هر چه بهتر در جشنواره منطقه‌ای به کارهای برگزیده شده برای حضور در آن را ارائه خواهیم کرد.

وی اظهار امیدواری کرد که در جشنواره‌های دیگر مؤسسه‌های خصوصی بتوانند در برگزاری این جشنواره به هنرمندان این سرزمین کویری کمک کنند.

 

 

 

طی یک پیام در شبکه‌های مجازی منتشر شد؛

واکنش رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی به فیلترینگ و اینترنت آزاد

واکنش رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی به فیلترینگ و اینترنت آزاد

بیرجند- رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی در پیامی در صفحه توئیتری خود نسبت به فیلترینگ و اینترنت آزاد نظراتی را بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن هاشمی، رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی در پیامی در صفحه توئیتری خود نسبت به فیلترینگ و اینترنت آزاد نظراتی را بیان کرد.

وی در این پیام ضمن تأکید بر برخورداری جمعی از هوش رسانه‌ای، درک آگاهانه و انتقادی از ماهیت رسانه‌های جمعی و شناخت فنونی از سوی تولیدکنندگان رسانه و همچنین شناخت و هوشیاری از تأثیر این فنون بر فرد و جامعه را لازمه حضور در بستر آزاد اینترنت دانست.

هاشمی در ادامه پیام بیان کرد: به نظر من اینترنت آزاد می‌تواند فواید و مضرات همزمانی داشته باشد و تنها راه تبدیل این مضرات به فایده مراقبت، آگاه سازی والدین، آموزش، فرهنگسازی و البته هوش رسانه‌ای است و نه فیلترینگ.