نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی خراسان جنوبی افتتاح شد
همزمان با هفته پژوهش تعدادی از دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی، دستاوردهای پژوهشی خود را در سالن امید دانشگاه بیرجند ارائه کردند.
این نمایشگاه که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی و جمعی از مدیران استان افتتاح شد از ۱۲ تا ۱۵ آذرماه دایر است.
دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان می توانند از ساعت ۹ صبح تا ۱۵:۳۰ عصر از ظرفیتهای پژوهشی، فناوری و …دستگاه های اجرایی، موسسات آموزش عالی و…بازدید کنند. ۲۲ دستگاه در این نمایشگاه حضور دارند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی:
شرکت های دانش بنیان نگران تامین اعتبار نباشند
شرکت های دانش بنیان استان نگران تامین اعتبار برای تولید نباشند.
به گزارش خبرنگار …. از خراسان جنوبی، ناصر ناصری در جمع خبرنگاران و در حاشیه افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش در دانشگاه بیرجند تاکید کرد: باید از اقدامات و خدمات شرکت های دانش بنیان بیشتر از گذشته بهره ببریم.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی گفت: این شرایط برای شرکت های دانش بنیانی که نیازمند حمایت بیشتری برای تولید هستند، فراهم شده است و مشکلی برای حمایت از آن ها نیست تا به مرحله تولید برسند و مورد استفاده عموم مردم قرار گیرد.
وی ادامه داد: چنان چه شرکت های دانش بنیان، محصول و پژوهشی برای تولید آماده دارد می توانیم شرایط برای تولید محصولات آن ها فراهم کنیم . استفاده از محصولات آن ها در دستگاه های اجرایی که نیاز دارند
ضروری است.
ناصری تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان، نگران تامین اعتبار برای ورود به حوزه تولید نباشند. باید از آن ها حمایت شود تا هر سال بهتر از قبل تولید کنند.
دستاورهای پژوهشی و فناوری۲۲دستگاه اجرایی درنمایشگاه هفته پژوهش
۲۲دستگاه اجرایی در۴۴غرفه،دستاوردهای پژوهشی خود را به نمایش گذاشتند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری…؛دبیر نمایشگاهدستاوردهای پژوهش،فناوری و فن بازار خراسان جنوبی با بیان این مطلب توضیح داد: بنابرمصوبه ستادگرامیداشت هفته پژوهش و فناوری کشور، دبیری و اجرای نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان ها به پارک های علم وفناوری واگذار شد. در این راستا نمایشگاه هفته پژوهش استان خراسان جنوبی با حضور۲۲ دستگاه مختلف در۴۴غرفه درسالن امیددانشگاه بیرجند برپا شده و از۱۲تا۱۵آذر ماه از ساعت۹ صبح تا۱۵:۰۰عصر فعال است. «دکتر مجیدی»ضمن قدردانی از حضور پررنگ دستگاه های اجرایی و مراکز پژوهشی و فناوری گفت: هدف ازبرپایی نمایشگاه دستاورهای پژوهشی، آشنایی دستگاه های پژوهشگر بایکدیگر ، ارتباط و تعامل بین آن ها و هم رسانی است. رئیس پارک علم و فناوری استان ایجاد سامانه نان ( نظام ایده ها و نیازها) و همچنین سامانه جان ( جریان اقتصاد نوین) را مطرح و اضافه کرد: این سامانه ها شرکت های فناور را به بازاریابی هدایت می کند و همه پژوهش ها در سامانه واحدی رصد می شود. وی افزود: پارک علم و فناوری،مسیر تبدیل ایده به فناری و خلق محصول تا بازار را تسهیل می کند. در این مسیر، به شرکت های فناور مشاوره و راهنمایی داده می شود. در پارک علم و فناوری مراحل پیش رشد، رشد، موسسات رشد یافته با شرایط خاص پیش بینی شده البتهوجوداین مرحله ها به معنی نیاز به گذراندن همه مراحل نیست بلکه برخی شرکت ها شرایط ایده آل دارندوهمه مسیر را طی نمی کنند. دکتر مجیدی تاکید کرد: پارک علم و فناوری به شرکت های فناور مشاوره و راهنمایی داده و پس از ارزیابی و شناخت آن ها، …وبه مرحلهتجاری سازیمی رسند. چرا که شرکت ها گاهی ایده ها و طرح های خود را لحاظ کرده و از مرحله مهم بازاریابی غفلت می کنند و اعطای تسهیالت کمکی به آن ها نمی کند بلکه باید بازار تولید محصول خود را سنجیده باشند.