داوود منظور در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی بند مربوط به متناسب سازی حقوق بازنشستگان در لایحه برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: در همان ابتدای شروع برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی موضوع پرداخت حقوق بازنشستگان در طول سال‌های برنامه مطرح شد. مذاکرات کارشناسی زیادی در تلفیق صورت گرفت، اصل موضوع بر این است که مجلس شورای اسلامی و دولت در موضوع بهبود معیشت و متناسب سازی پرداختی بازنشستگان و شاغلان اتفاق نظر دارد. اختلاف بر سر شیوه اجرا است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: مجلس شورای اسلامی به شیوه اجرایی رسیده که از نظر ما ابهامات قابل توجهی دارد و می‌تواند در مرحله‌ اجرا باعث گلایه‌مندی زیادی شود. قید شدن برخی واژه‌ها و درصدها به گونه‌ای است که به یک گفت‌وگوی جدیدتر و دقیق‌تری نیاز دارد تا بتوان احکام شفاف و روشنی را درباره نحوه انجام کار به دست آورد و ما باید در این زمینه با مجلس شورای اسلامی توافق کنیم.

منظور اظهار کرد: اعتقاد ما این است که باید روش روشن‌تری وجود داشته باشد تا بتوان ضرایب سنواتی افزایش حقوق بازنشستگان را به میزان بالاتر از ضرایب شاغلان تعیین کرد و این کار به تدریج در طول سال‌های برنامه رخ داده و متناسب سازی اجرایی شود.

معاون رئیس جمهور اظهار کرد: توافق اولیه در مذاکراتی که در محضر رئیس مجلس شورای اسلامی داشتیم این بود که برای اجرایی شدن کار ضرایب افزایش سالانه حقوق بازنشستگان بالاتر از شاغلان انتخاب شود. برهمین اساس ما در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ همین روند را پیش بردیم به گونه‌ای که ضریب افزایش حقوق بازنشستگان بالاتر از شاغلان تعیین شد این اولین گام در سال اول برنامه برای حرکت به سمت متناسب‌سازی است و در سال‌های بعد نیز تکرار می‌شود.

وی خطاب به مجلس گفت: از نمایندگان و رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست دارم که برای رسیدن به توافق در نحوه اجرا و نبود ابهام و گلایه‌های بعدی این بند به کمیسیون تلفیق ارجاع شود تا به توافقاتی درباره نحوه اجرای متناسب سازی برسیم.