۵۰ سری جهیزیه به نوعروسان بهزیستی خراسان جنوبی اهدا شد

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی، در آیین اهدای جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش این اداره‌کل، ضمن قدردانی از خیرین و مسئولان استان، اظهارکرد: از همه خیرین بزرگواری که در این مسیر نیک ما را یاری کردند، چه آنان که امروز در جمع ما حضور دارند و چه آنان که به دلیل مشغله نتوانستند حضور یابند، صمیمانه تشکر می‌کنم.
وحید رضا گازرانی بیان کرد: لازم است فهرستی جامع از خیرین استان تهیه شود، چراکه در خراسان جنوبی افراد نیکوکار فراوانی حضور دارند که همواره در کنار بهزیستی بوده‌اند. وی با اشاره به نقش مسئولان در حمایت از فعالیت‌های بهزیستی افزود: حضور جناب آقای استاندار و سایر مسئولان ارشد استان مایه دلگرمی است. گازرانی با بیان اینکه بهزیستی علاوه بر حمایت‌های معیشتی، موضوع اشتغال را به‌طور جدی دنبال می‌کند، گفت: بیش از ۳۰ سال است که در مسیر توانمندسازی افراد دارای معلولیت و خانواده‌های نیازمند گام برمی‌داریم و بسیاری از فرزندان بهزیستی اکنون در کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی مشغول به کارند.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی افزود: بعضی از این افراد میز زندگی مشترک تشکیل داده‌اند و امروز نیز آمادگی داریم تا با همکاری واحدهای صنعتی ازجمله صنعت بیرجند، زمینه اشتغال دست‌کم ۵۰ تا ۱۰۰ نفر از جامعه هدف را فراهم کنیم.گازرانی افزود: مشکلات جسمی نباید مانع اشتغال باشد چرا که بسیاری از این عزیزان توانایی انجام کارهای مختلف را دارند.
وی گفت: با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط، از جمله تأمین اجتماعی، می‌توان شرایطی فراهم کرد تا حقوق کامل به کارگران تحت پوشش بهزیستی پرداخت شود و زمینه کار پایدار آنان مهیا شود. مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: از همه مدیران و خیرین می‌خواهم ارتباط خود را با مجموعه بهزیستی تقویت کنند، چرا که هدف ما نجات انسان‌ها از بیکاری، فقر و آسیب‌های اجتماعی است.گازرانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تهیه و اهدای جهیزیه به نوعروسان اظهار کرد: این اقلام جهیزیه شامل سرویس‌های کامل لوازم خانگی و سایر وسایل ضروری زندگی است و امید داریم در مراحل بعدی بتوانیم این اقدام خداپسندانه را با حضور گسترده‌تر خیرین و مسئولان ادامه دهیم.وی افزود: در سطح کشور حدود ۳۵۰۰ و در خراسان جنوبی ۵۰ سری جهیزیه آماده و توزیع شده است و در استان خراسان جنوبی به‌صورت نمادین ۱۰ سری جهیزیه در اداره‌کل بهزیستی به نوعروسان اهدا شد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی یادآور شد: در مجموع حدود دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه برای این اقلام جهیزیه صرف شده و تا پایان سال، ۲۶۹ خانواده دیگر نیز جهیزیه خود را دریافت خواهند کرد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی در پایان ضمن تشکر از بانک ملت و سایر نهادهای مشارکت‌کننده خاطرنشان کرد: کار، تلاش و همدلی رمز سربلندی ایران عزیز است و با یاری خیرین و همکاری دستگاه‌های اجرایی، امیدواریم بتوانیم خدمت‌رسانی شایسته‌تری به جامعه هدف داشته باشیم.
استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: خوشبختانه در استان پهناور خراسان جنوبی، فعالیت‌های ارزشمندی در حوزه حمایت از خانواده و جوانان در حال انجام است. استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: مراسم اهدای جهیزیه به نوعروسان و دامادهای عزیز برگزار شد و این اقدام به صورت نمادین انجام گرفته و ان‌شاءا… در ادامه، سایر زوج‌های جوانی که در نوبت هستند نیز از این کمک‌ها بهره‌مند خواهند شد. وی افزود: ما نیز در داخل استان، با همکاری خیرین نیک‌اندیش و در قالب مسئولیت اجتماعی معادن، تلاش خواهیم کرد که هیچ زوجی در نوبت نماند و همه جوانانی که ازدواج کرده و تشکیل خانواده داده‌اند، از این حمایت‌ها برخوردار شوند.
استاندار خراسان جنوبی افزود: یکی از اقدامات شایسته‌ای که امروز انجام شد، اعلام آمادگی سرمایه‌گذاران و خیرین محترم، به‌ویژه جناب آقای فلاحی، برای به‌کارگیری جوانانی بود که تازه تشکیل زندگی داده‌اند و فاقد شغل هستند. هاشمی ادامه داد؛ ایشان اعلام کردند که در مجموعه اقتصادی خود، که بیش از هزار نفر در آن مشغول فعالیت هستند، زمینه اشتغال این عزیزان را فراهم خواهند کرد. از این جهت مجدداً از ایشان و سایر خیرین بزرگوار صمیمانه قدردانی می‌کنم.
وی افزود: امیدوارم همه این اقدامات خیرخواهانه، ذخیره‌ای ارزشمند برای دنیای ما و توشه‌ای برای آخرت ما باشد.
وی ادامه داد: بسیاری از خیرین ما اگرچه شاید از نظر مادی برخوردار نباشند، اما دریایی از مهر و قلبی رئوف دارند و ما نیز خود را مکلف می‌دانیم در کنار مجموعه بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی، برای رفع مشکلات جامعه و خدمت به مردم فهیم استان گام برداریم.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در جلسات شورای اداری نیز تأکید کرده‌ام که مدیران کل دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند در زمینه اشتغال و استفاده از ظرفیت سهمیه‌های قانونی، از جمله سهم سه درصدی به‌کارگیری افراد دارای شرایط خاص، اهتمام ویژه داشته باشند.