مواد لازم :
| کرم تارتار | ۲ قاشق مرباخوری |
| آرد | دو و سه چهارم پیمانه |
| جوش شیرین | یک قاشق مرباخوری |
| شکر | یک و نیم پیمانه |
| کره نرم | ۲۲۶ گرم |
| تخم مرغ | ۲عدد |
| دارچین | ۲ قاشق مرباخوری |
| شکر | نصف پیمانه |
طرز تهیه کلوچه دارچینی:
آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.
کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.
مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.
در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.
کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.
وبسایت روزنامه امروز خراسان جنوبی