کیبه سیب زمینی
- 
مواد لازم
- نان سوخاری خرد شده ۲ عدد
 - کره ذوب شده ۴ قاشق
 - سیب زمینی متوسط ۶ عدد
 - نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
 - فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
 - تخم مرغ ۱ عدد
 - روغن ۲ قاشق
 - پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
 - گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
 - قرص عصاره مرغ خرد شده ۲ عدد
 - بادام پرک تست شده ۲ قاشق
 - فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
 - پنیر پیتزا یا پارمزان به دلخواه
 
 
طرز تهیه کیبه سیب زمینی
۱- فر را تا دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- سیب زمینی ها را بجوشانید تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کنید و پس از اینکه خنک شدند، پوست آنها را بگیرید. با گوشت کوب یا چنگال آنها را له کنید. سیب زمینی له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳- یک تابه بردارید و روغن را درون آن داغ کنید. پیاز ها را تقریبا ۲ دقیقه در ان تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و خوب با پیاز مخلوط کنید تا گوشت قهوه ای رنگ شود. عصاره گوشت را در ۲ قاشق آب جوش حل کنید و روی گوشت بریزید. سپس بادام پرک تست شده و ادویه دلخواه خود را به مواد اضافه کنید. مواد را کمی باهم بپزید تا خوب ترکیب شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
۴- یک قالب کمربندی یا تابه گرد بزرگ حاضر کنید و کف آن را با کمی کره یا روغن چرب کنید. نصف سیب زمینی را کف آن پهن کنید. مایه گوشت را روی آن پهن کنید. به دلخهواه کمی پنیر روی مایه گوشت بریزید و سپس لایه سیب زمینی باقی مانده را روی گوشت بریزید. ۲ قاشق از کره ذوب شده را روی لایه آخ بمالید و پودر سوخاری را روی آن پخش کنید. ۲ قاشق کره باقی ماده را روی پودر سوخاری بپاشید.
۵- قالب را در به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پودر سوخاری روی کیبه ترد و طلائی رنگ شوند.
وبسایت روزنامه امروز خراسان جنوبی