حرف مردم

 سلام افزایش چشمگیر قبوض گاز موجب گلایه و نارضایتی گسترده مردم خراسان جنوبی شده است. شهروندان معتقدند ارقام درج‌شده در قبوض با شرایط معیشتی و اقلیم استان همخوانی ندارد و فشار مضاعفی بر خانوارها وارد کرده است.
۱۴۰۴/۰۹/۲۲ ۱۰:۰۴:۲۲ خوانده شده خیر
۲  +۹۸۹۱۵۰۹۰۳۴۶۸ ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۹۹۹۶
سلام واقعیت های تلخ و مشهودی که در مقابل دیدگان جامعه رخ داد و یکی از اصلی ترین عوامل عدم باور و سست ایمانی در بخش قابل توجهی از جامعه ست، تا جایی که عملکرد مسئولین و مدیران پاک دست را تحت الشعاع قرار داد!بر خلاف نظر برخی دوستان بزرگوار، این وقایع محدود به یک حزب و جریان سیاسی نیست و در تمام سطوح شاهد حضور نامربوط چهره ها و منسوبین در مراکز ثروت و قدرت هستیم.سریال پرتکرار رانت و فساد در کشور ما که تا چهره های بزرگ را هم در برگرفته، به این واقعیت باز می گردد.واقعیتی که عدم اراده لازم برای برخورد با آن را می توان در همین فراگیر شدن فساد مدیریتی و شبکه های رانتی دانست.تنها راه جبران و بازگشت از مسیر به خطا رفته دهه های گذشته، ابتدا پاکسازی نهادهای نظارتی و قضایی است تا توان و جسارت برخورد ممکن شود،در غیر اینصورت به قول قدیمی ها، چاقو دسته خودش را…..!
۱۴۰۴/۰۹/۲۲ ۰۹:۱۷:۲۴ خوانده شده خیر
۳  +۹۸۹۱۵۵۶۲۰۸۳۶ ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۹۹۹۶
باسلام افزایش نرخ بنزین و بخصوص دلار دو لبه قیچی هستند که تورم شدید به بار می آورن و معیشت مردم رو هر روز کوچکتر میکنند

۱۴۰۴/۰۹/۲۱ ۱۵:۵۹:۵۳ خوانده شده خیر
۴  +۹۸۹۰۳۳۵۱۳۸۰۲ ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۹۹۹۶
سلام واقعأ شرم آوره که بعضیا برای ۳۰ لیتر بنزین که تفاوتش از یک چیپس هم کمتره میرن صف تشکیل میدن تا وقتی که ما اینطور هستیم هیچوقت کشورمون پیشرفت نمیکنه درسته که وضعیت اقتصادی خوب نیست اما آیا درسته که اعتبار و ارزش مردم وکشورمون مضحکه داخل و خارج بشه
۱۴۰۴/۰۹/۲۱ ۱۰:۰۹:۰۷ خوانده شده خیر
۵  +۹۸۹۱۵۸۶۳۳۱۱۵ ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۹۹۹۶
سلام یه گزارشی تهیه کنید درمورد اینکه چرا برنج دانه بلند در بازار نیست دلیلش چیه چرا تعداد انگشت شماری هم دارن کیسه ای تا هفته ی پیش میگرفتن ۷۰۰/۰۰۰ الان میگن ۱/۸۰۰/۰۰۰ تومان ناقابل مگه شماها چقد حقوق افزایش دادید 
۱۴۰۴/۰۹/۲۱ ۱۰:۰۴:۴۴ خوانده شده خیر
۶  +۹۸۹۳۷۹۰۸۱۸۹۷ ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۹۹۹۶
سلام خانم صادق لطفا اگر وزیر هستید یک کار ماندگار برای راههای کشور انجام دهید و لی اگر می خواهید مثل قبلی ها ، پوز وزیر بودن را بدهید ، بهتر است بروید و در خانه بنشینید چون مردم به امثال قبلی ها نیاز ندارند .
۱۴۰۴/۰۹/۲۰ ۱۶:۲۳:۴۶ خوانده شده خیر
۷  +۹۸۹۱۵۵۶۱۴۹۳۲ ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۹۹۹۶
سلام انرژی خورشیدی گزینه خوبیه اما کافی نیست . نیروگاه اتمی ، مشکل رو از ریشه حل میکنهنیروگاه خورشیدی عمر مفیدش ۱۰ ساله ، و حداکثر ۱۵ سال کارایی داره . بعدش باید همه سیلیس و صفحات عوض بشن و خب خیلی هزینه برهنیروگاه اتمی تا چندین سال برق ارزان میتونه برای کشورمون تولید کنه . کشورهای پیشتاز عرصه صنعت مثل فرانسه ، آمریکا ، کره جنوبی بیشتر برقشون از طریق برق اتمی تامین میشه . کره جنوبی و فرانسه بیش از ۶۰ درصد برقشون به این روش تامین میشه .