استاندار در آیین گرامیداشت یوم‌ا…۱۲ بهمن عنوان کرد: ایران اسلامی با همراهی مردم از بحران‌ها عبور کرده است

ناآرامی‌ها در حوادث اخیر در ۳۵ نقطه استان بدون تلفات جانی کنترل شد و خراسان جنوبی مورد تقدیر ریاست جمهوری قرار گرفت.
استاندار خراسان جنوبی گفت: جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۷ سال گذشته با وجود حوادث، فتنه‌ها و فشارهای سنگین داخلی و خارجی، به برکت وجود رهبری حکیمانه و پشتیبانی مردم، مقتدرانه ایستاده و از همه بحران‌ها عبور کرده است.
به گزارش ایرنا، سید محمدرضا هاشمی در آیین گرامیداشت یوم‌ا…۱۲ بهمن و سالروز ورود تاریخی حضرت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی در بیرجند، اظهار کرد: در حوادث اخیر نیز شاهد بودیم که با مدیریت هوشمندانه رهبر معظم انقلاب و انسجام نیروهای مسلح و دستگاه‌های امنیتی، توطئه دشمنان در کوتاه‌ترین زمان خنثی شد و دشمن به شکست خود اذعان کرد.
وی با بیان مدیریت مطلوب استان در حوادث اخیر تاکید کرد: خراسان جنوبی به‌عنوان یکی از دو استان برتر کشور در مدیریت ناآرامی‌ها مورد تقدیر ریاست جمهوری قرار گرفت و در ۳۵ نقطه‌ای که تجمع‌ها شکل گرفت، بدون تلفات جانی و با کمترین خسارت، اوضاع کنترل شد.
استاندار خراسان جنوبی وحدت و هماهنگی شورای تأمین استان، دستگاه قضایی، نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و همراهی مردم را عامل اصلی این موفقیت دانست و گفت: این انسجام در سایه پرچمداری نماینده ولی‌فقیه در استان شکل گرفت. وی به ترور ناجوانمردانه فرماندهان ارشد نظامی و دانشمندان هسته‌ای کشور اشاره کرد و افزود: اگر چنین حادثه‌ای برای هر نظام دیگری رخ می‌داد، قطعاً دچار فروپاشی می‌شد، اما در جمهوری اسلامی ایران، فرماندهی معظم کل قوا شخصاً مدیریت میدان را بر عهده گرفتند و در کمتر از ۱۲ ساعت جانشینان شایسته معرفی شدند.
هاشمی با بیان اینکه دشمن از توان دفاعی و موشکی ایران هراس دارد، عنوان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران در زمره کشورهای برتر تولیدکننده تسلیحات نظامی قرار دارد و در حالی که در ابتدای جنگ تحمیلی حتی در تأمین ابتدایی‌ترین تجهیزات با مشکل مواجه بودیم، اکنون کشورهای پیشرفته خواهان خرید پهپادهای ایرانی هستند.
وی با مرور حوادثی همچون فتنه‌های سال‌های ۷۶، ۸۸، ۹۸ و ۱۴۰۱ تصریح کرد: این نظام با تقدیم بیش از ۲۰۰ هزار شهید، اجازه نداد حتی یک وجب از خاک کشور به دست دشمن بیفتد و این ایستادگی، حاصل بصیرت مردم و نعمت بزرگ ولایت فقیه است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به جایگاه جمهوری اسلامی در منطقه افزود: امروز نه‌تنها مردم ایران، بلکه ملت‌های مظلوم فلسطین، غزه، لبنان و یمن، جمهوری اسلامی ایران را مأمن و تکیه‌گاه خود می‌دانند. وی همچنین از پیگیری جدی پروژه‌های زیرساختی استان خبر داد و گفت: پروژه راه‌آهن، انتقال آب از دریای عمان و اجرای مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ارزش ۹۳ همت، با جدیت در دستور کار قرار دارد. هاشمی ضمن قدردانی از بازاریان، اقشار مختلف مردم و خانواده‌های شهدا، بر تأمین کالاهای اساسی در آستانه ماه مبارک رمضان و نوروز تاکید کرد و افزود: خدمت به مردم، مهم‌ترین وظیفه مدیران نظام اسلامی است. امسال همزمان با دهه فجر، یکهزار و ۲۸ پروژه با اعتبار ۲۴ هزار و ۱۹۶ میلیارد تومان در استان افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود.