اخبارخراسان جنوبی / ۶۴ درصد مهارت‌آموزان در خراسان جنوبی وارد بازار کار شدند

حمایت‌های دولت از مسکن مددجویی سربیشه ۲ برابر شد

حمایت‌های دولت از مسکن مددجویی سربیشه ۲ برابر شد

رئیس اداره بهزیستی شهرستان سربیشه گفت: در یک سال اخیر حمایت‌های دولت از مسکن مددجویان بهزیستی سربیشه ۲ برابر شده که نشان از توجه ویژه به معلولان و نیازمندان این منطقه دارد.

معصومه کدخدایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون در حوزه مسکن، تعداد مددجویانی که از تسهیلات بلاعوض بهره‌مند شده‌اند به ۳۵ نفر رسیده که نسبت به سال قبل ۲ برابر شده است.

وی ادامه داد: سقف تسهیلات بلاعوض مسکن نیز از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است، علاوه بر این، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان ودیعه مسکن به ۱۳ نفر از مددجویان پرداخت شده است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان سربیشه عنوان کرد: در حوزه توانمندسازی جامعه هدف، اعتبارات تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال ۴۰ درصد افزایش یافته است و از ابتدای امسال ۶۷ نفر از معلولان تحت پوشش موفق به دریافت تسهیلاتی بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان شده‌اند.

وی گفت: همچنین تعداد صندوق‌های خرد محلی شهرستان سربیشه از ۲ صندوق در سال ۱۴۰۳ به چهار صندوق در سال ۱۴۰۴ افزایش یافته که امکان ارائه کمک‌های بلاعوض برای راه‌اندازی مشاغل خرد و خانگی ویژه مددجویان روستایی را فراهم کرده است.

کدخدایی ادامه داد: مشارکت‌های مردمی نیز در این حوزه نقش موثری داشته و بیش از هزار و ۵۰۰ معلول تحت پوشش از حمایت خیران بهره‌مند شده‌اند لذا تهیه و توزیع ۱۱۵ بخاری، هشت ویلچر برقی و ۱۰ دستگاه تبلت آموزشی از جمله کمک‌های خیران بوده است.

وی اظهار کرد: خرید دستگاه‌های شنوایی و بینایی با اعتباری بالغ بر ۷۱۵ میلیون تومان، افتتاح مرکز درمان اقامتی و بازتوانی اعتیاد در شهر سربیشه و راه‌اندازی کانکس کاهش آسیب در بخش‌های مختلف شهرستان از جمله اقدامات برجسته این اداره در سال گذشته بوده است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان سربیشه همچنین گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی پیشگیری از اعتیاد، آسیب‌های اجتماعی، طلاق، سبک‌های فرزندپروری و مهارت‌های زندگی با همکاری نهادهای مختلف، از دیگر برنامه‌های مهم بهزیستی شهرستان است که در جهت ارتقای سلامت خانواده‌ها اجرا شده است.

وی یادآور شد: طی سال گذشته ۱۶۰ نفر از مددجویان تحت پوشش، مراحل درمان اعتیاد را با موفقیت طی کرده و به آغوش گرم خانواده بازگشته‌اند.

بیش از ۶۴ درصد مهارت‌آموزان در خراسان جنوبی وارد بازار کار شدند

 

بیش از 64 درصد مهارت‌آموزان در خراسان جنوبی وارد بازار کار شدند

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: بیش از ۵۰۰ حرفه در قالب ۱۰۲ کارگاه آموزشی در استان فعال است و رهگیری اشتغال مهارت‌آموزان نشان می‌دهد بیش از ۶۴ درصد آنان به اشتغال پایدار دست یافته‌اند.

حسن کامرانی‌فرد، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، با اشاره به نقش مهم مهارت‌آموزی در اشتغال‌زایی و بهره‌وری اقتصادی استان گفت: در حال حاضر در استان، بیش از ۵۰۰ حرفه مهارتی در قالب ۱۰۲ کارگاه آموزشی فعال است که عمدتاً منجر به اشتغال مستقیم می‌شوند.

وی افزود: بر اساس رهگیری‌های صورت‌گرفته در سال گذشته، بیش از ۶۴ درصد افرادی که با هدف اشتغال در دوره‌های آموزش مهارتی شرکت کرده‌اند، موفق به ورود به بازار کار شده‌اند. این آمار نشان‌دهنده اثربخشی و کارآمدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مسیر اشتغال پایدار است.

کامرانی‌فرد با تأکید بر اهمیت تغییر نگرش جامعه به مهارت‌آموزی گفت: از خانواده‌ها، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و جویندگان کار دعوت می‌کنم نگاه خود را به آینده شغلی از مدرک‌گرایی به مهارت‌محوری تغییر دهند. مهارت‌آموزی نقش کلیدی در تحقق رشد اقتصادی ۳۰ درصدی مورد نظر برنامه‌های توسعه‌ای کشور دارد.

حرکت به سوی آموزش‌های نوین و پیشرفته

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی ادامه داد: به‌منظور پاسخگویی به نیازهای روز جامعه و جوانان، مرکز مهارت‌های پیشرفته استان در حال تجهیز است و کارگاه‌هایی در حوزه‌های نوینی مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، خانه هوشمند و فناوری‌های رایانه‌ای راه‌اندازی شده است.

وی افزود: مراکز مشاوره‌ای آموزش فنی در سطح شهرستان‌ها نیز به صورت تخصصی، بر اساس تست‌های استاندارد، به مراجعین مشاوره می‌دهند تا مسیر درست مهارت‌آموزی و اشتغال را انتخاب کنند.

درخشش خراسان جنوبی در مسابقات ملی و جهانی مهارت

کامرانی‌فرد با اشاره به موفقیت‌های ملی و بین‌المللی مهارت‌آموزان استان گفت: در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۴، برای نخستین‌بار نمایندگان خراسان جنوبی در رشته تخصصی مکاترونیک، مدال طلای کشور را کسب کرده و به مسابقات جهانی در آلمان و فرانسه اعزام شدند. برگزیدگان مسابقات ملی مهارت می‌توانند بدون کنکور وارد دانشگاه شوند و از حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان بهره‌مند شوند که این فرصتی ویژه برای جوانان مستعد استان است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی  با اشاره به جایگاه برتر این اداره‌کل در سطح کشور خاطرنشان کرد: در سال گذشته، برای چهارمین سال متوالی، موفق به کسب رتبه برتر گروه آموزشی در جشنواره شهید رجایی شدیم. همچنین در ارزیابی عملکرد سالانه آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، با کسب بیش از یک هزار و ۹۸۰ امتیاز از مجموع ۲۰۰۰ امتیاز، مقام نخست کشور را به خود اختصاص دادیم.

کامرانی‌فرد تأکید کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نه‌تنها برای افراد بیکار بلکه برای کارمندان، مدیران و تمامی افرادی که به‌دنبال توانمندسازی هستند، ارائه می‌شود. ما در کنار مردم ایستاده‌ایم تا مسیر اشتغال و مهارت‌آفرینی هموارتر شود.

انتهای پیام/ ۲۵۸

 

 

آغاز طرح مشترک مهارت‌آموزی سربازان و روستاییان در خراسان جنوبی از مهرماه

 

 

آغاز طرح مشترک مهارت‌آموزی سربازان و روستاییان در خراسان جنوبی از مهرماه

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: در راستای ارتقای مهارت‌آموزی، طرح مشترک آموزش سربازان وظیفه و روستاییان از مهرماه سال جاری در استان اجرا می‌شود و بیش از هزار و ۱۰۰ نفر جامعه هدف آن خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسن کامرانی‌فرد، مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان اظهار داشت: در این طرح که برای نخستین بار با همکاری اداره کل ورزش و جوانان و سازمان‌های مردم‌نهاد اجرا می‌شود، علاوه بر سربازان وظیفه، بخشی از ظرفیت‌ها برای مهارت‌آموزی روستاییان نیز اختصاص خواهد یافت.

وی افزود: تعهدات مربوط به نیروهای مسلح به‌طور کامل اجرا می‌شود اما بخشی از صرفه‌جویی‌ها و ظرفیت‌های موجود در کارگاه‌های مهارتی استان نیز برای آموزش روستاییان به‌کار گرفته خواهد شد.

کامرانی‌فرد ادامه داد: امسال نخستین سالی است که حوزه ورزش نیز در اجرای این طرح مشارکت دارد و بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ نفر در قالب آموزش‌های مهارت‌محور تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با تأکید بر کیفیت‌بخشی به آموزش‌ها گفت: تمامی دوره‌ها بر اساس استانداردهای سازمان فنی و حرفه‌ای و با تجهیزات کامل برگزار خواهد شد و نتایج کیفی آن در جلسات بعدی به دستگاه‌های مرتبط گزارش می‌شود.

ورود ۱۰۰ جوان خراسان جنوبی به طرح ملی “مدیران آینده

 

ورود 100 جوان خراسان جنوبی به طرح ملی "مدیران آینده

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: تاکنون ۱۰۰ جوان زیر ۴۰ سال در استان شناسایی و به طرح ملی «شبکه‌سازی مدیران آینده» پیوسته‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی قناد، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی در چهل‌وششمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان با اشاره به پیگیری مصوبات جلسات گذشته اظهار کرد: چهار مصوبه جلسه قبل در دستور کار قرار گرفت که بخشی از آنها تحقق یافته است.

وی افزود: در خصوص تکمیل خانه جوانان شهرستان بیرجند مقرر شده بود مبلغ ۱۰ میلیارد تومان اختصاص یابد که تاکنون ۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات کمیته برنامه‌ریزی شهرستان و ۳.۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات ارزش افزوده پیش‌بینی شده و در مجموع پنج و نیم میلیارد تومان برای سال جاری در نظر گرفته شده است.

قناد ادامه داد: در راستای توجه به موضوع ازدواج و فرزندآوری، مکاتبات لازم با مراجع ملی و بانک مرکزی صورت گرفته و پیگیری‌ها ادامه دارد. همچنین طرح «شبکه‌سازی مدیران آینده» به فرمانداران و مدیران کل استان ابلاغ و تاکنون ۱۰۰ جوان زیر ۴۰ سال شناسایی و در سامانه وزارت ورزش و جوانان ثبت شده‌اند که دوره‌های تخصصی مدیریتی برای آنان برگزار خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به آغاز به کار شبکه «ایرانیاران جوان» گفت: این شبکه با هدف سازماندهی سازمان‌های مردم‌نهاد و خدمت‌رسانی اجتماعی در استان فعال شده و تاکنون ۱۴ عضو متخصص در خراسان جنوبی جذب شده‌اند که رتبه ۱۲ کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تأکید کرد: تحقق این مصوبات در مسیر توانمندسازی جوانان استان و افزایش نقش‌آفرینی آنها در مدیریت آینده کشور نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

آغاز طرح مهارت‌افزایی رایگان برای سربازان و جوانان خراسان جنوبی

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی در ادامه اظهار کرد: مقام معظم رهبری تأکید دارند دوران خدمت سربازی تنها به آموزش نظامی محدود نباشد بلکه باید جوانان در این دوره با مهارت‌های زندگی و اشتغال آشنا شوند.

وی افزود: از سال ۱۳۹۸ تاکنون هزاران سرباز در دوره‌های آموزشی مهارت‌های اشتغال، سواد مالی، سواد رسانه و مهارت‌های زندگی شرکت کرده‌اند و از نتایج آن برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی استفاده کرده‌اند.

قناد ادامه داد: در سال ۱۴۰۴ با سیاست جدید وزارت ورزش و جوانان و امضای تفاهم‌نامه کشوری با سازمان فنی و حرفه‌ای، طرح مهارت‌افزایی جوانان در همه استان‌ها آغاز شده است. سهم خراسان جنوبی از این طرح ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که به سازمان‌های مردم‌نهاد منتقل شده تا با همکاری فنی و حرفه‌ای، دوره‌های مهارت‌محور برگزار کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی تصریح کرد: این دوره‌ها از نقطه شروع تا دریافت گواهی استاندارد به‌صورت کاملاً رایگان برگزار خواهد شد و حتی مواد اولیه کارگاه‌ها نیز توسط دستگاه‌های مسئول تأمین می‌شود.

وی با اشاره به سهمیه نیروهای مسلح در این طرح گفت: در استان خراسان جنوبی ۱۳۷۸ نفر از سربازان شامل ۳۵۰ نفر از نزاجا، ۹۴ نفر از مهاجران، ۲۵۵ نفر از سپاه پاسداران و ۴۷۹ نفر از فراجا تحت پوشش آموزش‌های مهارتی قرار خواهند گرفت.

قناد تأکید کرد: اولویت این طرح با مناطق مرزی و محروم استان است تا علاوه بر ایجاد انگیزه برای ماندگاری جوانان در روستاها، زمینه اشتغال پایدار برای آنان فراهم شود.

 

 

اعطای نشان طلایی به شهردار بیرجند
توسط سازمان بهزیستی کشور انجام شد؛

اعطای نشان طلایی به شهردار بیرجند

مدیرکل بهزیستی استان از اعطای نشان طلایی به شهردار بیرجند به دلیل اقدامات ارزشمند شهرداری در پارک توحید و مناسب‌سازی فضاها برای جامعه هدف بهزیستی خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، وحیدرضا گازرانی ضمن قدردانی از تعامل شهرداری بیرجند، بیان کرد: اقدامات این شهرداری از بین ۲۰ پروژه مناسب‌سازی استان، به عنوان الگو انتخاب شده و به بهزیستی کشور معرفی شد.

مهدی بهترین شهردار بیرجند نیز در این خصوص گفت: تمامی اقدامات ما با هدف بهبود دسترسی و رفاه جامعه هدف بهزیستی بوده و همچنان پیگیر مناسب‌سازی سایر فضاها هستیم.

وی به مهم‌ترین اقدامات شهرداری در این دوره اشاره کرد و افزود: احداث ۸ بوستان جدید، بازسازی و مناسب‌سازی بوستان توحید و دیگر بوستان‌های سطح شهر، اجرای بیش از ۶۰ هزار مترمربع پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی معابر، زیرسازی و آسفالت بیش از یک‌ونیم میلیون مترمربع از معابر شهری، بهبود وضعیت ایستگاه‌های اتوبوس و خرید ۱۰ دستگاه اتوبوس مناسب‌سازی‌شده از جمله این اقدامات است.

شهردار بیرجند عنوان کرد: احداث چندین سرویس بهداشتی مکانیزه با دسترسی ویژه برای جانبازان و معلولان در دستور کار قرار گرفته است.

شهردار بیرجند کسب «نشان طلایی» را نمادی از قدردانی نسبت به نگاه دلسوزانه و حمایت شهرداری از جامعه هدف بهزیستی دانست.

 

 

 

 

حمایت‌های دولت از مسکن مددجویی سربیشه ۲ برابر شد

حمایت‌های دولت از مسکن مددجویی سربیشه ۲ برابر شد

رئیس اداره بهزیستی شهرستان سربیشه گفت: در یک سال اخیر حمایت‌های دولت از مسکن مددجویان بهزیستی سربیشه ۲ برابر شده که نشان از توجه ویژه به معلولان و نیازمندان این منطقه دارد.

معصومه کدخدایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون در حوزه مسکن، تعداد مددجویانی که از تسهیلات بلاعوض بهره‌مند شده‌اند به ۳۵ نفر رسیده که نسبت به سال قبل ۲ برابر شده است.

وی ادامه داد: سقف تسهیلات بلاعوض مسکن نیز از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است، علاوه بر این، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان ودیعه مسکن به ۱۳ نفر از مددجویان پرداخت شده است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان سربیشه عنوان کرد: در حوزه توانمندسازی جامعه هدف، اعتبارات تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال ۴۰ درصد افزایش یافته است و از ابتدای امسال ۶۷ نفر از معلولان تحت پوشش موفق به دریافت تسهیلاتی بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان شده‌اند.

وی گفت: همچنین تعداد صندوق‌های خرد محلی شهرستان سربیشه از ۲ صندوق در سال ۱۴۰۳ به چهار صندوق در سال ۱۴۰۴ افزایش یافته که امکان ارائه کمک‌های بلاعوض برای راه‌اندازی مشاغل خرد و خانگی ویژه مددجویان روستایی را فراهم کرده است.

کدخدایی ادامه داد: مشارکت‌های مردمی نیز در این حوزه نقش موثری داشته و بیش از هزار و ۵۰۰ معلول تحت پوشش از حمایت خیران بهره‌مند شده‌اند لذا تهیه و توزیع ۱۱۵ بخاری، هشت ویلچر برقی و ۱۰ دستگاه تبلت آموزشی از جمله کمک‌های خیران بوده است.

وی اظهار کرد: خرید دستگاه‌های شنوایی و بینایی با اعتباری بالغ بر ۷۱۵ میلیون تومان، افتتاح مرکز درمان اقامتی و بازتوانی اعتیاد در شهر سربیشه و راه‌اندازی کانکس کاهش آسیب در بخش‌های مختلف شهرستان از جمله اقدامات برجسته این اداره در سال گذشته بوده است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان سربیشه همچنین گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی پیشگیری از اعتیاد، آسیب‌های اجتماعی، طلاق، سبک‌های فرزندپروری و مهارت‌های زندگی با همکاری نهادهای مختلف، از دیگر برنامه‌های مهم بهزیستی شهرستان است که در جهت ارتقای سلامت خانواده‌ها اجرا شده است.

وی یادآور شد: طی سال گذشته ۱۶۰ نفر از مددجویان تحت پوشش، مراحل درمان اعتیاد را با موفقیت طی کرده و به آغوش گرم خانواده بازگشته‌اند.

 

 

 

زیرساخت‌های مهارت‌آموزی و اشتغال جوانان در خراسان جنوبی تقویت می‌شود

زیرساخت‌های مهارت‌آموزی و اشتغال جوانان در خراسان جنوبی تقویت می‌شود

بیرجند – ایرنا – مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی گفت: با اجرای طرح‌های جامع در حوزه مهارت‌آموزی و اشتغال‌پذیری جوانان، به‌ویژه در مناطق محروم و مرزی استان، زمینه توانمندسازی نسل جوان و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استانی فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی قناد روز شنبه در چهل و ششمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان به برنامه‌ریزی برای آموزش مهارت به سربازان وظیفه اشاره کرد و افزود: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر ضرورت آموزش‌های مهارتی در دوران سربازی، تفاهم‌نامه‌ای میان اداره‌کل ورزش و جوانان و سازمان فنی‌وحرفه‌ای منعقد شده که در چارچوب آن، دوره‌های رایگان آموزش فنی برای سربازان و جوانان مناطق محروم برگزار خواهد شد.

وی افزود: برای اجرای این طرح، اعتباری معادل ۷.۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز در این زمینه همکاری دارند.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: شناسایی نیازهای مهارتی در سطح شهرستان‌ها انجام شده و تبلیغات و اطلاع‌رسانی لازم در حال اجرا است، مواد اولیه مورد نیاز برای برگزاری دوره‌ها نیز به صورت رایگان در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: در قالب این طرح، سهمیه‌هایی نیز به نیروهای مسلح استان اختصاص یافته که شامل ۳۵۰ نفر در نزاجا، ۲۵۵ نفر در سپاه، ۴۷۹ نفر در فراجا و ۹۴ نفر در مهاجرین است که در مجموع شامل هزار و ۳۷۸ نفر می‌شود.

قناد تأکید کرد: تلاش مجموعه ورزش و جوانان استان بر این است که با حمایت و مشارکت دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مردم‌نهاد، گام مؤثری در مسیر اشتغال، توانمندسازی و آینده‌سازی جوانان استان برداشته شود.

وی اظهار کرد: جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان با محوریت پیگیری مصوبات جلسات پیشین و بررسی طرح « شبکه ایران‌یاران جوانان» با دو دستور کار برگزار شد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به مصوبه اختصاص اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای تکمیل خانه جوانان بیرجند تصریح کرد: تنها ۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات کمیته برنامه‌ریزی شهرستان به این پروژه اختصاص یافته و مبلغ ۳.۵ میلیارد تومان نیز از محل ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده تأمین شده است.

وی ادامه داد: در مجموع، تاکنون ۵.۵ میلیارد تومان برای این پروژه در نظر گرفته شده و پیگیری‌ها برای دریافت ردیف متمرکز وزارتخانه‌ای ادامه دارد چراکه برای تکمیل این پروژه به ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

قناد با اشاره به جایگاه مطلوب استان در شاخص‌های ازدواج و فرزندآوری، عنوان کرد: در خصوص این مصوبه، مکاتبه‌هایی با مراجع مربوطه و بانک مرکزی انجام شد تا حمایت از جوانان در این حوزه افزایش یابد.

شناسایی و ثبت‌نام ۱۰۰ جوان در طرح شبکه‌سازی مدیران آینده

وی درباره طرح “شبکه‌سازی مدیران آینده” نیز عنوان: این طرح با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با هیأت دولت چهاردهم، در سطح استان اجرایی شده و تاکنون ۱۰۰ جوان زیر ۴۰ سال شناسایی و در سامانه مربوطه ثبت‌نام کرده‌اند، قرار است وزارت ورزش و جوانان دوره‌های تخصصی تربیت مدیران را برای این افراد برگزار کند.

 

زیرساخت‌های مهارت‌آموزی و اشتغال جوانان در خراسان جنوبی تقویت می‌شود

 

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به آغاز به‌کار «شبکه ایران‌یاران جوانان» در استان عنوان کرد: این شبکه با حضور سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه جوانان و با هدف خدمت‌رسانی به هموطنان در شرایط بحرانی راه‌اندازی شده و تاکنون هزار و چهار نفر از جوانان استان در این شبکه عضو شده‌اند که از این حیث، خراسان جنوبی رتبه ۱۲ کشور را دارد.

دبیر شبکه ایرانیاران جوان خراسان جنوبی هم گفت: راه‌اندازی رسمی این شبکه در استان از ۲۱ اردیبهشت‌ماه آغاز شد و تاکنون ۱۱ کمیته تخصصی در آن شکل گرفته است که هفته آینده کمیته محیط زیست نیز به آنها افزوده خواهد شد.

مرضیه فارسی افزود: تاکنون ۵۲۷ مرد و ۴۷۷ زن به این شبکه پیوسته‌اند و در فاز دوم انتظار می‌رود بیش از یک‌هزار جوان استان به عضویت این مجموعه درآیند.

وی بیان کرد: بیشترین جذب نیرو مربوط به کمیته افکار عمومی با ۳۰۶ عضو، کمیته خدمات عمومی با ۲۴۹ عضو و کمیته سلامت با ۱۰۶ عضو بوده و گروه‌های اطلاع‌رسانی در فضای مجازی تشکیل و تیزرهای معرفی شبکه نیز منتشر شده است.

دبیر شبکه ایرانیاران جوان خراسان جنوبی تصریح کرد: تاکنون سه برنامه آموزشی، دو پویش اجتماعی و پنج فعالیت شاخص برگزار شده و از جمله این اقدامات می‌توان به پویش «حمایت ورزشکاران» با شعار همبستگی ملی و پویش «قهرمان ایران» در شب عاشورا اشاره کرد که با استقبال گسترده جوانان همراه شد.

وی از افتتاح دبیرخانه شبکه مذکور در خانه جوان بیرجند خبر داد و یادآور شد: در یک ماه آینده کارگاه‌های امداد و نجات، مراقبت اجتماعی و آموزش ۴۰۰ نفر در دوره‌های تخصصی برگزار خواهد شد، همچنین پویش «اتحاد جوان ایرانی» به‌زودی اطلاع‌رسانی و اجرا می‌شود.

فارسی عنوان کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده، آبان‌ امسال نخستین مانور سراسری شبکه ایران‌یاران جوان با شعار «اتحاد جوان و همبستگی ملی» در استان برگزار می‌شود که نقش مهمی در تقویت انسجام ملی، امیدآفرینی و نقش‌آفرینی جوانان در شرایط بحران خواهد داشت.

 

 

ثبت ۲۹ اثر ایران در یونسکو، نمادی از مقاومت فرهنگی در شرایط تحریم است

ثبت ۲۹ اثر ایران در یونسکو، نمادی از مقاومت فرهنگی در شرایط تحریم است

 قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به موفقیت‌های اخیر این وزارتخانه در ثبت جهانی آثار ملی، گفت: با وجود فشارهای تحریمی و شرایط جنگ نرم دشمنان، توانسته‌ایم بیست و نهمین اثر ایران را در یونسکو ثبت کنیم که قدمتی بیش از ۶۳ هزار سال دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا علی دارابی روز یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: در چند سال اخیر موفق به ثبت ملی روضه خانگی و همچنین ثبت جهانی ضیافت افطار و شب یلدا ( شب چله) شدیم که از دستاوردهای مهم فرهنگی کشور محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: در شرایط حساس کنونی که رژیم صهیونیستی، آمریکا و ناتو علیه ایران جنگ نرم به راه انداخته‌اند، موفق شدیم محوطه‌های پیش از تاریخ خرم‌آباد با قدمتی بیش از ۶۳ هزار سال را به‌ عنوان بیست و نهمین اثر ملی در یونسکو ثبت کنیم، این نخستین بار است که اثری به این قدمت در تاریخ یونسکو به ثبت می‌رسد.

معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: این اثر باستانی بیانگر قدمت و تمدن نیاکان ایرانی است که انسان‌های هوشمند عصر نئاندرتال از آفریقا به آسیا و سپس اروپا مهاجرت کرده‌اند، این میراث، نشانگر ریشه‌های عمیق تاریخی و فرهنگی ماست.

وی با اشاره به دیدار با استاندار خراسان جنوبی و اخذ تصمیمات مهم درباره ثبت آثار میراث فرهنگی استان، تصریح کرد: یکی از این طرح‌ها مربوط به آسبادها تاریخی به مرکزیت خراسان جنوبی است، همچنین این آسبادها در مناطقی از سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی نیز وجود دارد و در صدد تبدیل آنها به پرونده ثبت جهانی هستیم.

دارابی همچنین از حمایت استاندار خراسان جنوبی برای ایجاد موزه بزرگ کشاورزی و منابع طبیعی خبر داد و عنوان کرد: قرار است موزه‌ای با محوریت محصولات کشاورزی استان از جمله زعفران، زرشک و عناب تأسیس شود تا گردشگران داخلی و خارجی بتوانند توانمندی‌های خراسان جنوبی را در این موزه مشاهده کنند.

وی درباره برنامه‌های آتی وزارت میراث فرهنگی افزود: اکنون نشست‌هایی با حضور استادان دانشگاه و پیشکسوتان برگزار شد تا از تجربیات و دانش ایشان در توسعه میراث فرهنگی بهره‌مند شویم.

 

 

 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند از کسب ۹ رتبه زیر ۱۰۰ منطقه ۲ در آزمون سراسری امسال از سوی دانش آموزان بیرجندی خبر داد.

نخعی مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: دانش آموزان بیرجندی موفق به کسب یک رتبه تک رقمی و ۸ رتبه ۲ رقمی منطقه ۲ در کنکور سراسری امسال شدند.

او افزود: امیرحسین علی پور در رشته ادبیات و علوم انسانی موفق به کسب رتبه ۸ منطقه دو کشور در آزمون سراسری شد.

نخعی اظهار کرد: علی امیرآبادی زاده در رشته ریاضی فیزیک رتبه ۱۰، امیرمحمد مرادی پور در رشته ریاضی فیزیک رتبه ۴۱، سید سپهر عندلیب در رشته ریاضی فیزیک رتبه ۴۸، حسین خسروی درمیان در رشته علوم انسانی رتبه ۴۸ و حسین دیانی در رشته زبان موفق به کسب رتبه ۷۱ کنکور سراسری شد.

 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند همچنین بیان کرد: فاطمه فروتن در رشته علوم انسانی رتبه ۱۱، فاطمه اکبری در رشته علوم انسانی رتبه ۲۵ و پرنیان معطرمحمدی در رشته هنر رتبه ۹۹ منطقه ۲ آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را به خود اختصاص داد.

او با تبریک کسب این موفقیت‌های ارزشمند، کسب رتبه‌های برتر نشان دهنده تلاش دانش آموزان و همچنین همراهی و دلسوزی دبیران و اولیا عنوان کرد.

 

 

 

رئیس دانشگاه پیام نور فردوس از تحصیل ۹۰۰ دانشجو در این دانشگاه خبر داد.

 اخگری رئیس دانشگاه پیام نور فردوس گفت: هم اکنون ۹۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و ۸ هزار دانشجو نیز تاکنون از این مرکز فارغ التحصیل شده‌اند.

او افزود: به لحاظ امکانات آمــوزشی، این دانشــگاه دارای کتابخــانه‌ای با ۱۳ هــزار جلد کتاب، چــندین کارگاه و آزمایشگاه مجهز و انجمن‌های علمی دانشجویان و ۲ پایگاه بسیج، کانون‌های قرآن و عترت و فرهنگی و ورزشی و هلال احمر در راستای افزایش سطح آگاهی دانشجویان است.

اخگری اظهار کرد: از نظر قبولی دانشجویان در مقطع ارشد بالاترین آمار را داریم و در خصوص آزمون‌های استخدامی از درصد بالایی برخوردار هستیم و آمار پذیرش دانش آموختگانمان از نظر اشتغال در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها نسبت بالایی است.

رئیس دانشگاه پیام نور فردوس بیان کرد: پایین‌ترین میزان شهریه را در بین مراکز آموزش عالی کشور داریم و دانشجویان از مزایای وام ۲ درصد نیز بهره‌مند می‌شوند.

 

 

گام بلند جوانان خراسان جنوبی در شبکه «ایرانیاران»| عضویت بیش از هزار نفر در فاز دوم

مرضیه فارسی، دبیر شبکه ایرانیاران جوان خراسان جنوبی هم در این جلسه اظهار داشت: راه‌اندازی رسمی این شبکه در استان از ۲۱ اردیبهشت‌ماه آغاز شد و تاکنون ۱۱ کمیته تخصصی در آن شکل گرفته است که هفته آینده کمیته محیط زیست نیز به آنها افزوده خواهد شد.

وی با اشاره به آمار عضویت جوانان در این شبکه افزود: تاکنون ۵۲۷ مرد و ۴۷۷ زن به این شبکه پیوسته‌اند و در فاز دوم انتظار می‌رود بیش از یک‌هزار جوان استان به عضویت این مجموعه درآیند.

فارسی گفت: بیشترین جذب نیرو مربوط به کمیته افکار عمومی با ۳۰۶ عضو، کمیته خدمات عمومی با ۲۴۹ عضو و کمیته سلامت با ۱۰۶ عضو بوده است. به گفته وی، گروه‌های اطلاع‌رسانی در فضای مجازی تشکیل و تیزرهای معرفی شبکه منتشر شده است.

دبیر شبکه ایرانیاران جوان خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت‌های دو ماه گذشته این مجموعه تصریح کرد: تاکنون سه برنامه آموزشی، دو پویش اجتماعی و پنج فعالیت شاخص برگزار شده است. از جمله این اقدامات می‌توان به پویش «حمایت ورزشکاران» با شعار همبستگی ملی و پویش «قهرمان ایران» در شب عاشورا اشاره کرد که با استقبال گسترده جوانان همراه شد.

وی با بیان اینکه دبیرخانه شبکه در ۱۱ تیرماه در خانه جوان بیرجند افتتاح شده است، اظهار داشت: طی ۳۰ روز آینده کارگاه‌های امداد و نجات، مراقبت اجتماعی و آموزش ۴۰۰ نفر در دوره‌های تخصصی برگزار خواهد شد. همچنین پویش «اتحاد جوان ایرانی» به‌زودی اطلاع‌رسانی و اجرا می‌شود.

فارسی در پایان گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده، آبان‌ماه ۱۴۰۴ نخستین مانور سراسری شبکه ایرانیاران جوان با شعار «اتحاد جوان و همبستگی ملی» در استان برگزار خواهد شد که نقش مهمی در تقویت انسجام ملی، امیدآفرینی و نقش‌آفرینی جوانان در شرایط بحران خواهد داشت.