مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان گفت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی این اداره کل با اجرای طرح توانمندسازی و آموزش های مهارتی روستاییان، عشایر، مناطق محروم و مرزی با رویکرد اشتغال پایدار موفق به مهارت آموزی بیش از ۵۴۰۰ نفر از روستاییان و عشایر استان شد.
حسین خوش آیند با برشمردن نقش های آموزش فنی و حرفه ای افزود: بطور کلی آموزش های فنی و حرفه ای دارای ویژگی های خاصی هستند که این ویژگی ها، جایگاه مهمی را برای این آموزش ها بوجود آورده است. از جمله این ویژگی ها می توان به تربیت و تامین نیروی انسانی ماهر برای جوابگویی به نیازهای توسعه پایدار، تخصصی بودن آموزش ها و توام بودن آنها با کار تولیدی، بهبود و گسترش تخصص های فنی و حرفه ای مورد نیاز مشاغل کشاورزی و صنعتی، ایجاد مهارت و جلوگیری از افزایش بیکاران در سطح جامعه اشاره کرد. خوش آیند ادامه داد: با توجه به این قابلیت طرح توانمندسازی و آموزش های مهارتی روستاییان، عشایر، مناطق محروم و مرزی با رویکرد اشتغال پایدار، به منظور توسعه کمی و کیفی تولیدات و ارائه خدمات براساس مزیتهای منطقهای با بهره گیری از ظرفیتهای محلی و بهبود وضعیت و کیفیت زندگی جامعه هدف بعنوان پروژه سازمان آموزش فنی و حرفه ای در اقتصاد مقاومتی تعیین شد، که استان خراسان جنوبی نیز اجرای بخشی از این پروژه را عهده دار شد.
وی با اشاره به آموزشهای اجرا شده بیان داشت: امسال یک میلیون و ۳۶ هزار و ۵۵۶ نفر ساعت آموزش مهارتی در ۱۰۸ حرفه آموزشی و ۳۵۴ دوره آموزشی ویژه روستاییان استان اجرا شد و ۵ هزار و ۴۵۹ نفر از روستاییان استان در ۴۲ دهستان و ۹۴ روستا آموزش های مهارتی را فرا گرفتند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۲۰ درصد افزایش فعالیت داشته ایم.