۱۰۰درصد هزینه درمان و دارو ی بیماران خاص و صعب العلاج و تمام هزینه درمان نازایی پرداخت میشود عمل جراحی فرهنگیان ، بدون پرداخت هزینه انجام میشود. یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه فرهنگیان هستند.
مدیرکل اداره تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از پوشش بیمه تکمیلی یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از فرهنگیان کشور خبر داد و درباره سقف تعهدات به بیماران صعب العلاج و خاص گفت: صدرصد هزینههای دارو و درمان بیماران خاص و صعب العلاج توسط آموزش و پرورش پرداخت میشود و همچنین با عقد قرارداد با بیمارستان رویان تمامی هزینه نازایی افراد تحت پوشش پرداخت خواهد شد.
فرشید سیاری درباره آغاز فعالیت بیمه تکمیلی درمان معلمان گفت: «بیمه تکمیلی معلمان برای نخستین بار از اردیبهشت ماه سال ۸۹ براساس درخواست وزیرآموزش و پرورش دولت دهم آغاز شد. در آن زمان ۱۲ هزار میلیارد تومان بودجه برای آن در نظر گرفته شد که نیمی از آن را معلمان میپرداختند و نیمی دیگر از محل اعتبارات رفاهی وزارت آموزش و پرورش در وجه معلمان پرداخت میشد. در ابتدا این قرارداد تعهداتی را شامل میشد که بیشترین نیاز فرهنگیان را برطرف میکرد و البته پرداخت آن هزینهها هم در توان همکاران ما نبود؛ هزینههایی مثل ویزیت دکتر، دندانپزشکی تا سقف ۲۰۰ هزارتومان، عینک و هزینههای پاراکلینیکی با رعایت فرانشیز و تعرفههای مصوب پرداخت میشد که بخش قابل توجهی از نیازهای درمانی معلمان را پوشش میداد.»
وی افزود: «از همان ابتدا هم نارضایتی و شکایت و اعتراض به برخی خدمات ارائه شده از سوی شرکت بیمه ایران که با ما قرارداد داشت به گوش میرسید. شرکت بیمه ایران شرکت دولتی است که شعب و نمایندگی فراوانی در سطح کشور دارد. ما با این شرکت همکاری خوبی داشتیم و قرارداد را سال به سال تمدید کردیم تا تیرماه سال ۹۱ با تشدید تحریمها و کمبود اعتبار مواجه شدیم.»
سیاری با اشاره به پرداخت حق بیمه معلمان تأکید کرد: «یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفرتحت پوشش بیمه فرهنگیان قرار دارند. در سال گذشته برای آنکه خدمات بیمهای فرهنگیان ادامه داشته باشد و این خدمات برای فرهنگیان از بین نرود توافقی شفاهی بین دو مسئول وزارت آموزش و پرورش سابق و بیمه ایرانیان انجام گرفت که وزارت آموزش و پرورش بدهکار بیمه شود و خودمان مستقیم با بیمه در ارتباط باشیم. سال ۹۳ که میخواستیم قرارداد جدید را با بیمه امضا کنیم آنها قرارداد جدید را امضا نکردند، بدنه بیمه ایران در سال ۹۲ تغییر کرد و مدیران جدید هم بر این باور بودند که باید وزارت آموزش و پرورش بدهی خود را به بیمه بپردازد تا آنها بتوانند قرارداد جدید ببندند. آن سال به دلیل تحریمها و کمبود بودجه نتوانستیم قرارداد جدید را با بیمه ایران منعقد کنیم و همچنین بدهی بسیار سنگینی هم باید پرداخت میکردیم. علاوه بر آن دیگر کار را با ما ادامه ندادند.»
وی با اشاره به حذف خدمات دندانپزشکی گفت: همکاران ما معترض بودند که خدمات دندانپزشکی ۲۰۰ هزار تومان است که به مدت ۳ سال هم این مبلغ ثابت بود. همکاران میگفتند این ۲۰۰ هزار تومان بسیار کم است و حق هم داشتند برای همین ما این حق بیمه را حذف کردیم و در عوض نسبت به توسعه مراکز دندانپزشکی درمانگاههای فرهنگیان و بخشهای مجهز دندانپزشکی در سراسر کشور اقدام کردیم که حالا با تعرفههای مصوب این درمانگاهها بین ۲۰ تا ۳۰ درصد همکاران فرهنگی تخفیف میدهند و تا حدود قابل توجهی خلأ دندانپزشکی را هم برطرف کردهاند.
مدیرکل اداره تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه بیش از ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده پزشکی فرهنگیان، رسیدگی و پرداخت خسارت شد اظهار کرد: بر اساس مدارکی که داریم به طور متوسط روزانه بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان خسارت به حساب بیمه شدگان واریز میشود. حدود ۲۰۰ نفر از بیمه شدگان ما خسارتی بالای ۵۰ میلیون تومان داشتند. در مجموع ۴۳۶ میلیارد تومان جمع کل هزینههای واریزی به حساب بیمه شدگان و مراکز طرف قرارداد بوده است که ۵۸ درصد آن هزینههای سرپایی و ۴۲ درصد هزینه بستری بود.
رئیس اداره بیمه و درمان اداره کل تعاون و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش نیز در این باره گفت: در هیچ ارگانی هزینه بیمار خاص و سرطانی صفر تا صد پرداخت نمیشود. افراد بیمار و خانواده بیماران خاص، ریالی برای هزینه درمان پرداخت نمیکنند. همکار فرهنگی داریم که بیش از ۶۰۰ میلیون تومان هزینه درمانش بوده که ما آن را پرداخت کردیم. دنبال این هستیم تا هزینه داروهای خارجی را برای همکاران فرهنگی که بیماری خاصی دارند پرداخت کنیم. البته امسال همه هزینههای بیماران خاص پرداخت میشود. از طرف دیگر با بیمارستانهای خاص و ویژه خوب در تهران و شهرهای بزرگ قرارداد بستیم، همکاران ما بدون پرداخت هیچ هزینهای درمان خود را انجام میدهند.
منبع:خبرآنلاین