رئیس قوه قضاییه ادامه داد: در ظاهر این ماجرا یک جریان تاریخی است که در یک برهه زمانی آغاز شده و عده ای آمدهاند و سرزمینی را غصب کردهاند اما زمانی که به عمق ماجرا بنگریم متوجه میشویم که مسئله فلسطین تقابل ایدئولوژیها است.
وی با تأکید بر اینکه موضوع فلسطین فقط تصرف یک محدوده جغرافیایی نیست، بیان داشت: در موضوع فلسطین تقابل دو دیدگاه اسلام و نگاه رژیم صهیونیستی که جریان لیبرالیسم از آن حمایت میکند وجود دارد.
آیتالله آملی لاریجانی با اشاره به اینکه باید به موضوع فلسطین عمیق تر بنگریم گفت: تاکنون در هیچ کجای دنیا شاهد این موضوع نبودیم که جهان غرب به این میزان برای دفاع از یک عده وارد عمل شده باشد و هزینه صرف کند، از این رو موضوع فلسطین ورای اشغال یک سرزمین است.
**غربیها مخالف سبک زندگی اسلامی هستند
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: آنها مخالف سبک زندگی اسلامی هستند چرا که این موضوع را مغایر با سبک لیبرال دموکراسی میبینند که خودشان ایجاد کردهاند و به همین خاطر از اسرائیل حمایت می کنند.
وی در ادامه درباره نمونههای حمایت غرب از اسرائیل گفت: چندی پیش گزارشی منتشر شد که کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا طی قراردادی ۱۰ ساله نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار کمک نظامی به رژیم صهیونیستی انجام دادند که این اصلا موضوع کوچکی نیست.
**پشت پرده یک جنگ منطقهای موضوع عظیمتری نهفته است
آیتالله آملی لاریجانی ادامه داد: در پشت پرده جنگ در یک منطقه جغرافیایی، موضوع عظیمتری نهفته است که آن تقابل با اسلام است از این جهت نتیجه میگیریم که موضوع فلسطین واقعا مسئله همه ملتهای مسلمان است نه موضوع یک منطقه خاص و صحبت هایی که در گوشه و کنار برخی کشورهای اسلامی می شود مبنی بر اینکه مسئله فلسطین موضوعی مختص به یک یا چند کشور خاص است و دلیلی ندارد که این موضوع مورد نظر همه کشورها باشد، که البته حرف نادرستی است.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ما معتقدیم که اسلام منادی صلح و دین رحمت است اما منافاتی با این موضوع ندارد که مسلمانان نسبت به فریبکاریها و توطئههایی که در منطقه در حال شکلگیری است که میان آنها تفرقه بیاندازند، بیدار باشند تا قدرت عظیم اسلامی میان مسلمانان شکل بگیرد و بر اساس اعتقاد وحدانی خود بخواهند یک سبک زندگی جدید را در تقابل با لیبرال دموکراسی غربی به منصه ظهور برسانند.
وی بیان کرد: اسلام قدرت حیات و اداره کردن جوامع را دارد به شرط آنکه بگذارند این اتفاق بیفتد و ما نیز باید برای این موضوع تدبیر لازم را انجام دهیم. جمهوری اسلامی ایران نمونه و الگویی برای عرضه دین در ساحت اجتماع، سیاست و فرهنگ است و امیدواریم که این مسیر در همه کشورهای اسلامی طی شود.
**دنیای غرب از حقوق بشر به عنوان ابزاری علیه هر کشوری که نپسندند، استفاده میکنند
آیتالله آملی لاریجانی ادامه داد: جریان فلسطین محکی برای سنجش میزان دعاوی حقوق بشری دنیای غرب است. همه میدانند که در مکتوبات و سخنرانیهای آنها از مسئله حقوق بشر فراوان گفته میشود و از آن به عنوان ابزاری علیه هر کشوری که نپسندند استفاده میکنند.
رئیس قوه قضاییه گفت: اکنون سرزمین فلسطین و فجایعی که در این سرزمین از ناحیه رژیم صهیونیستی در حال جریان است یک آزمایش بزرگ برای دنیای غرب است. اقداماتی که اسرائیل نسبت به فلسطینیان اعمال کرده مصداق قطعی جنایت جنگی است.
وی افزود: در اساسنامه دیوان بینالمللی کیفری که تصویب و شروع آن از شهر رم بود که در زمان تصویبش نیز آمریکا سنگاندازیهای زیادی انجام داد در ماده ۸ آن که جنایت جنگی را تعریف میکند، آمده است که هدایت عمدی حملات بر ضد مردم غیرنظامی مصداق بارز جنایت جنگی است.
آیتالله آملی لاریجانی خاطرنشان کرد: در جریان حمله به غزه همگان دیدند که کاری که رژیم صهیونیستی انجام داد همین بود. در بخش دوم همین اساسنامه آمده است که هدایت عمدی حملات به سمت مناطق غیرنظامی مصداق جنایات جنگی است که این کار دیگر اسرائیل است.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: شما دیدید که در مدارس و بیمارستانهای فلسطینی حملات گستردهای صورت گرفت که مصداق جنایت جنگی است.
وی تصریح کرد: در بند ۴ همین اساسنامه گفته شده که انجام عمدی حملات با علم به اینکه چنین حملهای باعث تلفات جانی و آسیب به غیرنظامیان یا آسیب به اماکن غیرنظامی و یا آسیب گسترده درازمدت و شدید به محیط زیست میشود باز هم مصداق بارز جنایات جنگی است.
آیتالله آملی لاریجانی افزود: در بند ۵ اساسنامه نیز آمده است که بمباران شهرها، روستاها، مناطق مسکونی و یا ساختمانهایی که بیدفاع هستند و اهداف نظامی نیستند، این موضوع نیز جنایت جنگی محسوب می شود.
رئیس قوه قضاییه بیان داشت: در بند ۹ آمده است که هدایت عمدی حملات بر ضد ساختمانهایی که برای مقاصد مذهبی و آموزشی و علمی و یا خیریه اختصاص یافته جنایت جنگی است اما همه دیدند که چه مقدار مدرسه و بیمارستان در نوار غزه ویران شد.
وی گفت: در بند ۱۷ اساسنامه دیوان بینالمللی کیفری آمده است که بکار بردن سم یا سلاحهای سمی در حملات باز هم مصداق بارز جنایات جنگی است که اسرائیلیها این اقدامات را نیز مرتکب شدند.
آیتالله آملی لاریجانی با تأکید بر اینکه این اقدامات فقط بند کوچکی از جنایات اسرائیل است، ادامه داد: همین موارد موجب شده است که در برخی از قطعنامههای مجمع عمومی و شورای حقوق بشر به صراحت این موارد به عنوان جنایات جنگی توسط رژیم صهیونیستی تصویب شود.
رئیس قوه قضاییه افزود: هدف قرار دادن بیمارستان قدس و حمله به بیمارستان الوفا همچنین موارد مشابه رژیم صهیونیستی ناقض قوانین بینالمللی است و مرتکب به جنایات ضد بشری شدهاند که این موضوع در حقوق بشر سازمان ملل در روز جمعه ۱۶ اکتبر ۲۰۰۹ مورد تصویب قرار گرفت.
آیت الله آملی لاریجانی ادامه داد: با ارجاع این گزارش به مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۱۴ رأی موافق و ۱۸ رأی مخالف که آمریکاییها جزء این رأی دهندگان بودند گزارش مذکور به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل رسید لذا این بدان معناست که مجامع بینالمللی پذیرفتند اقدامات اسرائیلیها جنایتی جنگی بود.
وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به دلیل نداشتن سلاحهای هستهای مورد اتهام و تحریمهای شدید قرار گرفت اما رژیم صهیونیستی علیرغم داشتن زرادخانههای هستهای مورد حمایت سیاسی و نظامی و مالی قرار دارد. برای کشورهای غربی سردادن ندای حقوق بشر معنایی ندارد اما کسانی که مرتکب به جنایات جنگی میشوند تا این اندازه مورد حمایت قرار میگیرند.
**کسانی که برای حل مشکل فلسطین به سمت آمریکاییها چرخیدند باید بدانند راه اشتباهی را در پیش گرفتند
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه راهی در میان ملل مسلمان وجود ندارد و تنها راه نجات بازگشت به سوی خود است، گفت: حمایت کشورهای غربی در این مورد فریبی بیش نیست و هیچ توقع و انتظاری از کشورهای غربی خصوصا آمریکا نمیتوان داشت همچنین کسانی که برای حل مشکل فلسطین به سمت آمریکاییها و غیرآمریکاییها چرخیدند باید بدانند راه اشتباهی را در پیش گرفتند چرا که تنها راه خودباوری، بازگشت به خویش و راه امن الهی همچنین پذیرفتن توصیه قرآن است لذا در این صورت و با عزم جزم اراده معنوی، قدرت ملل مسلمان در دفاع از مردم فلسطین یکپارچه خواهد شد.
رئیس قوه قضاییه متذکر شد: اگر ملل مسلمان در ایمان به عهد ازلی خود در توحید و اتکا به حق تعالی پایبند باشند و همواره استقامت بورزند پیروزی از آن مسلمانان خواهد بود.