یک پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: مصرف روزانه ۱ الی ۲ عدد خرمالو، باعث کاهش بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون میشود.
ایرج اصغری پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه بتاکاروتن باعث نارنجی شدن رنگ خرمالو میشود، اظهار داشت: خرمالو حالت اسیدی دارد و مصرف زیاد آن باعث افزایش ترشح اسید معده می شود.
وی با بیان اینکه مصرف زیاد خرمالو باعث ایجاد یبوست در افراد می شود، گفت: رنگدانه های پلی فنولیک موجود در خرمالو باعث جلوگیری از بروز سرطان در افراد می شود.
اصغری با اشاره به اینکه مصرف این میوه برای بیماران دیابتی مضر است، تصریح کرد: سدیم موجود در خرمالو بر فشار خون تاثیر بسزایی دارد.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه مصرف خرمالو در دوران بارداری بسیار مفید است، افزود: با مصرف خرمالو سلامتی چشم به خصوص شبکیه را از هر گونه آسیب در امان نگه دارید.
به گفته وی، این میوه سرشار از ویتامین C و A، پتاسیم، آهن، منیزیم و بتاکاروتن و لیکوپن است.
اصغری با بیان اینکه یک خرمالوی ۱۶۸ گرمی دارای ۱۱۸ کیلو کالری است، تصریح کرد: به دلیل وجود قند و انرژی زیاد در این میوه، افراد با اضافه وزن بالا و چاق باید مصرف آن را کاهش دهند.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه خرمالو باعث بهبود و تسریع گردش خون می شود، تاکید کرد: مصرف خرمالو از طریق بسط رگهای خونی منجر به تنظیم فشار خون بدن و آرامش ماهیچه ها می شود.
وی به فواید برگ درخت خرمالو اشاره کرد و بیان کرد: ماده موجود فلاوونوئیدها در برگ درخت خرمالو از بروز کاهش یا افزایش فشار خون و بیماری های سرطانی جلوگیری می کند.