گفته می شود

گفته می شود جدیدترین فراخوان فروش ایران خودرو مختص به دارندگان خودرو‌های فرسوده است که این طرح شاید در نگاه اول برای مالکین خودرو‌های فرسوده مقرون به صرفه و همراه با سود باشد، اما بیشتر به نفع ایران خودرو بوده و در بسیاری از زمینه‌ها به ضرر خریداران است.

 

 

گفته می شود متیو ویز باکلی، خلبان سابق نیروی دریایی آمریکا گفته «من برای زدن قایق‌های تندروی ایران تمرین داشته‌ام. این کار واقعا کار سختی است مخصوصا وقتی دسته‌ای از این قایق‌ها از کشتی مادر به حرکت درایند. ایرانی‌ها زیردریایی‌های بومی ساخته‌اند که همگی اژدر دارند. این زیردریایی‌ها سعی می‌کنند کشتی‌های آمریکا را در خلیج فارس به مسیرهایی محدود کنند که در تیررس موشک‌های سطح به هوا یا ضدکشتی ایران قرار گیرند. پهپادهایی که ایران دارد، احتمالا بزرگ‌ترین فرصتشان برای ضربه زدن به کشتی‌های بزرگ نیروی دریایی ماست و عاملی برای حواس‌پرتی هم هستند.»

 

 

گفته می شود گویا حواشی هلدینگ خلیج فارس تمامی ندارد و این بار یک انتصاب فامیلی از سوی یکی از معاونین «محمد شریعتمداری» خبر ساز شده است.

 

 

گفته می شود پرونده تخلف بیست هزار میلیارد ریالی در سامانه تدارکات الکترونیک دولت به مرحله طرح سؤال در مجلس رسید؛ جایی که هشدار‌های پیشین درباره تعارض منافع و ترک‌فعل‌های صورت‌گرفته، اکنون با تصمیمات پرابهام مدیران وزارت صمت، ابعاد تازه‌ای یافته است.

 

 

 

گفته می شود در شرایطی که دریافت وام ازدواج یا تسهیلات مسکن برای بسیاری از خانوار‌ها به رؤیایی دست‌نیافتنی تبدیل شده، نگاهی به عملکرد بانک پاسارگاد نشان می‌دهد، گویا اولویت این بانک نه مردم، بلکه شرکت‌های وابسته و پروژه‌های تجاری خاص است.

 

 

گفته می شود واشنگتن اعلام کرده آمریکا و عربستان سعودی یک توافق اولیه برای همکاری در مورد اهداف ریاض برای توسعه صنعت هسته‌ای غیرنظامی امضا خواهند کرد.

 

 

گفته می شود ویدیویی در اینستاگرام وایرال شده که در آن یک دختر ایرانی بابت زندگی در نیویورک فخرفروشی می‌کند. کاربران تاکید کرده‌اند او دختر س.ا یکی از مدیران ورزشی است و به او حمله کرده‌اند.

 

 

 

گفته می شود مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی اعلام کرده «مردم ایران، تجربه نشان داده کسانی به اسم خیرخواهی، دفع شر جنگ و آباد کردن دنیای شما، جز غارت اموال شما، جای‌دادن فرزندانشان در جایگاه‌ها، کشیدن راه‌های اختصاصی برای ویلاهایشان، تلاش برای غارت‌کردن هتل‌های بنیاد مستضعفان و نظایر آن خود انجام نداند. مجلس اطلاعی از مذاکرات ندارد.» رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده تهران گفته «مجلس حتماً در جریان بوده است و هیچ کار و اقدامی خارج‌ازمسیر قانونی انجام نمی‌شود، این حرف شما درست و صحیح نبود.»

 

 

گفته می شود صادق زیباکلام در اظهاراتی عجیب مدعی شده «در وعده صادق ۱ و ۲، موشک‌ها به نقاط حساسی برخورد نکردند!»

بازدیدها: ۵۶