استاندار خراسان جنوبی:
🔸 بازارچههای مرزی، محور توسعه روابط اقتصادی با همسایه شرقی است
🔹استاندار خراسان جنوبی گفت: بازارچههای مرزی، محور توسعه روابط اقتصادی با همسایه شرقی است.
🔹به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ سید محمدرضا هاشمی شنبه ۲۳ فروردین ماه به همراه معاون اقتصادی وزارت امور خارجه، معاون برنامهریزی وزارت راه و شهرسازی و هیأت همراه، پس از سفر دو روزه به کشور افغانستان، امروز از طریق مرز رسمی ماهیرود با استقبال سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی وارد استان شد.
🔹استاندار در بدو ورود به استان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی این سفر، هیأت سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی به سرپرستی معاون اقتصادی وزارت امور خارجه و با همراهی معاون برنامهریزی وزارت راه و شهرسازی،سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان و سرکنسول ایران در هرات و فراه، از استانهای هرات و فراه بازدید کرده و نشستهای مشترکی با والیان فراه، هرات، اتاقهای بازرگانی و فعالان اقتصادی این استانها برگزار شد.
🔹هاشمی با بیان اینکه خراسان جنوبی تنها استان کشور با چهار بازارچه مرزی فعال با افغانستان است، افزود: بازارچه مرزی یزدان در مجاورت استان هرات و بازارچههای مرزی دوکوهانه، ماهیرود و میل ۷۳ در همسایگی با استان فراه هستند و از ظرفیتهای مهم توسعه تجارت خارجی استان محسوب میشوند که در این سفر بر ضرورت فعالسازی کامل آنها تأکید شد.
🔹وی همچنین به سهم بازارچه مرزی ماهیرود در صادرات کشور اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳، بیش از ۳۸ درصد صادرات کل کشور از طریق این بازارچه انجام شده که نشاندهنده ظرفیت ویژه استان در حوزه صادرات است.
🔹به گفته وی؛ یکی از مهمترین محورهای سفر، بررسی وضعیت راه ارتباطی ۱۱۷ کیلومتری ماهیرود به فراه بود که با پیگیریهای صورتگرفته و قول مساعد معاونین وزارتخانههای خارجه و راه و شهرسازی، این پروژه به عنوان یکی از مطالبات اصلی استان در دستور کار جدی قرار خواهد گرفت.
🔹استاندار در پایان از همراهی و تلاشهای معاون اقتصادی وزارت امور خارجه، معاون برنامهریزی وزارت راه و شهرسازی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، سرکنسولگریهای ایران در هرات و فراه، اتاق بازرگانی و کلیه دستگاههایی که در برگزاری هرچه پربارتر این سفر همکاری داشتند، تقدیر و تشکر کرد.
🔹هاشمی ابراز امیدواری کرد؛ با تداوم این تعاملات سازنده، در سال ۱۴۰۴ که به عنوان سال «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری شده، شاهد رونق اقتصادی هر چه بیشتر در استان خراسان جنوبی باشیم.
🔹شایان ذکر است، این سفر با هدف تقویت تعاملات اقتصادی، مرزی و منطقهای میان جمهوری اسلامی ایران و کشور افغانستان، در چارچوب سیاستهای دولت چهاردهم و با تأکیدات رئیس جمهور و وزیر کشور و در راستای تحقق شعار سال” سرمایهگذاری برای تولید” برنامهریزی و اجرا شد.
شهردار طبس منتخب ستاد خدمات سفر استان خراسان جنوبی شد
شهردار طبس به عنوان شهردار برتر استان در ستاد خدمات سفر خراسان جنوبی برگزیده شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از طبس، علیرضا صفری مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان جنوبی در نشست شهرداران استان که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری برگزار شد؛ اعلام کرد: مهدی قلیزاده شهردار طبس به عنوان شهردار برتر استان در ستاد خدمات سفر خراسان جنوبی برگزیده شد.
انتخاب شهرداران از برخی شهرهای مختلف استان؛ هر کدام بر اساس یک آیتم از مجموع شاخصهای ستاد خدمات سفر بوده است و مثلاً یک شهردار استان در شاخص سیاه چادرها مقام برتر شده است. اما قلیزاده شهردارطبس در همه شاخصهای مختلف از جمله: مدیریت نیروی انسانی، فضای سبز، خدمات شهری، فرهنگی و هنری، تسهیلات اقامتی و سیما و منظر شهری، نمایشگاهها، بازارچهها و سیاه چادرها و جمیع اقدامات استقبال از نوروز ۱۴۰۴ به عنوان شهردار برتر استان در ستاد خدمات سفر انتخاب شده است.
شهردار طبس گفت: این انتخاب و افتخار خدمت شابسته به زائران حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع)، نتیجه همت، همدلی، همکاری و همافزایی همه ارکان شهرستان، دستگاههای اجرایی و اداری، نیروهای خدوم و پرتلاش شهرداری و بویژه حمایتهای مدیران عالی استان و اعضای ششمین دوره شورای اسلامی شهر است.
مهدی قلیزاده بیان کرد: نشاء بیش از ۵۰۰ هزار گل و گیاه ، آرایش نوری با نورپردازی چند میدان و نصب ۸ کیلومتر ریسه لامپی و ۱۸ کیلومتر ریسه پارچهای،احداث و بازآفرینی حدود ۲۰۰ المان نوروزی و رمضانی و مناسبتی، زیرسازی و آسفالت در حجم ۲۵ هزار متر مربع، خط کشی ۸۰ کیلومتر معابر، نقاشی۸۰ کیلومتر جداول از جمله تلاش بی وقفه و شبانه روزی نیروهای خدوم شهرداری طبس است
وی افزود: برپایی نمایشگاه سوغات و صنایع دستی باغ گلشن با ۳۹ غرفه و ۳ نوروزگاه با ۲۴ غرفه در ورودیهای شهر، برپایی ۲ سیاه چادر عشایری در شهر،اصلاح تابلوهای راهنمای مسیر، احداث رواق های بازار به سبک سنتی، انتقال زیر زمینی شبکه برق، برپایی ۷ جشن مناسبتی در بوستانها و نیز ترتیل خوانی قرآن در باغ گلشن؛ گوشه ای از تلاش بی وقفه و شبانه روزی نیروهای خدوم شهرداری طبس می باشد که مطابق با شاخص های ستاد خدمات سفر کشور در راستای خدمت رسانی مطلوب به میهمانان «طبس گلشن» چهارمین شهر زیارتی ایران اسلامی؛ انجام شده و موجب این انتخاب و برتری گردید.
طبس از ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ پذیرای حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار بازدیدکننده بود و امکانات فراهم شده و اقدامات انجام شده؛ موجب گردید؛ طبس در نوروز ۱۴۰۴ از گذرگاه مسافران ۷ استان کشور به مقصد تبدیل شود و حدود ۷۰۰ هزار مسافر حداقل یک شب در این شهرستان اقامت کنند.
انتهای پیام/۲۵۰
پیشرفت ۸۱ درصدی جهاد آبرسانی به روستاهای خراسان جنوبی

بیرجند – ایرنا – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: مرحله نخست طرح جهاد آبرسانی با هدف محرومیتزدایی و تامین آب پایدار مناطق روستایی استان در حال اجرا است و ۸۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مهدی دوستی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مجری طرح جهاد آبرسانی خراسان جنوبی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) است همچنین بسیج سازندگی و قرارگاه عملیاتی شهید ناصری نیز معین آبرسانی به روستاها هستند.
وی ادامه داد: در قالب قرارداد نخست محرومیتزدایی آبرسانی به ۱۱۵ روستا در دستور کار قرار دارد که تا پایان سال گذشته ۶۸ روستا تکمیل و وارد مدار بهرهبرداری شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از ابلاغ قرارداد دوم محرومیتزدایی در سال گذشته خبر داد و افزود: این قرارداد با رقم هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و آبرسانی به ۱۴۵ روستا در آینده نزدیک اجرایی میشود.
وی بیان کرد: سال گذشته ۲۱۰ هزار مترمکعب معادل ۲۱۰ میلیون لیتر آب به ۴۵۳ روستا در پیک مصرف و ۳۷۲ روستا در شرایط عادی حمل و آبرسانی شد.
دوستی افزود: این اقدام حاصل کار ۲۶ دستگاه تانکر در شرایط عادی و ۳۵ دستگاه تانکر آبرسانی در پیک مصرف بوده است.
وی عنوان کرد: سال گذشته ۱۴ هزار خانوار و بیش از ۵۰ هزار نفر در روستاهای استان به وسیله تانکرهای سیار آبرسانی از آب شرب سالم بهرهمند شدند.
پیگیریهای سهساله برای دانشگاه فرهنگیان نهبندان به ثمر نشست
نماینده مجلس: اعتمادسازی پایه اصلی تحقق شعار سال است

بیرجند – ایرنا – نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از اولویتهای تحقق شعار سال اعتمادسازی در جامعه است گفت: به هر میزان شعار سال تحقق یابد به همان میزان نیز موجب بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم میشود.
مصطفی نخعی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: نهادینه شدن شعار سال در بخشهای مختلف اجرایی، تقنینی و قضایی خیلی ضرورت دارد لذا برای اینکه بتوانیم حرکت موثری در ارتباط با شعار سال یعنی “سرمایهگذاری برای تولید” که موضوع بسیار مهمی است انجام دهیم نیاز به فرهنگ سازی و نهادینه شدن آن در همه سطوح به ویژه بخش اجرایی کشور داریم.
وی با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری سالهای اخیر توجهات را به سمت تولید سوق دادهاند تصریح کرد: اگر به دنبال حفظ ارزش پول ملی و جلوگیری از روند افسارگسیخته افزایش تورم و قیمتها هستیم تنها راه چاره توجه به افزایش تولید، درآمدزایی و ایجاد اشتغال پایدار است.
وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب امسال توجهات را به سمت مهمترین مولفه اثرگذار در تولید یعنی سرمایهگذاری سوق دادهاند که کار بسیار دقیق و هوشمندانهای بود که مانند سالهای گذشته انجام شد بناراین باید به هدف و منظور رهبر معظم انقلاب توجه کنیم.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس اضافه کرد: اگر این شعارها در حد حرف باقی بماند و مسئولان اقدام موثری انجام ندهند یا به مکاتبات و سربرگ نامههای اداری اکتفا شود اتفاق موثری نخواهد افتاد لذا انتظار رهبر از ما این است که اقدامات عملیاتی و موثر انجام دهیم.
وی یادآور شد: همه میدانیم به دلایل متعددی که عمده آنها اعتماد لازم نداشتن یا فراهم نکردن ساز و کار مناسب برای سوق دادن سرمایههای خرد و کلان مردم به سمت تولید است این سرمایهها به سمت تولید نیامده و به سمت بازارهای کاذبی مانند طلا، ارز، سکه و امثال اینها میرود.
نخعی افزود: به عنوان مثال بورس یکی از مصداقهای سرمایههای مردم است اما با صدور دستورالعملهای نامناسب، تغییرات مکرر در تصمیم گیریها بدون توجه به سود و زیان دچار مشکلاتی شده و تصمیم گیریها و صدور دستورالعملها اینگونه نبوده که کمکی به رونق بورس کرده و مردم را برای وارد کردن سرمایه بیشتر تشویق کند.
وی بیان کرد: نداشتن برنامه منسجم در حمایت از شرکتهای بورسی سبب شد مردم به مرور سرمایه خود را از دست داده و اعتمادی به آن نداشته باشند لذا یکی از اولویتهای تحقق شعار سال اعتمادسازی است.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس اظهار کرد: به هر میزانی که شعار سال تحقق پیدا کند به همان میزان نیز موجب بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم خواهد شد چون رونق تولید یعنی مهار تورم که اثر مستقیم بر بهبود اقتصاد و معیشت مردم دارد.
وی با بیان اینکه افزایش تولید یعنی درآمد بیشتر، کسری بودجه و استقراض کمتر از بانک مرکزی تصریح کرد: اصل تحقق شعار سال در سیستم اجرایی کشور است اما از آنجاییکه یکی از وظایف اصلی نمایندگان مجلس بحثهای نظارتی بوده، تلاش میکنیم نقش خود را به خوبی ایفا کرده تا اطمینان حاصل کنیم سیستم اجرایی کشور دقیق و هماهنگ و با تعامل کامل بین بخش های مختلف به سمت تحقق شعار سال حرکت میکند.
نخعی یکی دیگر از وظایف نمایندگان مجلس را قانونگذاری دانست و عنوان کرد: در چند سال اخیر مجلس قوانین خوبی از جمله در حوزه انرژی، “قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دست نفت و میعانات گازی با سرمایهگذاری مردم” را اصلاح و وضع کرد اما علیرغم گذشت چندین سال از این قانون، هنوز شاهد اقدام موثر و جدی در این حوزه نیستیم.
وی ادامه داد: همچنین قانون “تامین مالی زیرساختها و تولید” و قانون “حمایت از دانش بنیانها”، اصلاح قانون بانک مرکزی و موارد متعدد دیگری نیز در سالهای اخیر در مجلس انجام شد که میتواند به جلب سرمایههای مردم و تقویت سرمایهگذاری در حوزه تولید کمک کند.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس اضافه کرد: همچنین برخی قوانین شاید نیاز به اصلاحات داشته یا قانونگذاری جدید باید انجام شود، در کنار این مهم، با جدیت نظارت بر سیستم اجرایی را در اولویت داریم تا مطمئن شویم شعار بسیار مهم سال جاری که میتواند نقش کلیدی در توسعه کشور و رفع مشکلات اساسی جامعه داشته باشد، تحقق پیدا کند.
وی با بیان اینکه دشمن بر حوزه اقتصاد تمرکز کرده و به دنبال آسیب رساندن به کشور، نظام و مردم است اظهار کرد: به همین دلیل رهبر معظم انقلاب همه شعارهای سالهای دهه اخیر را از جنس اقتصادی انتخاب میکنند تا توجه همه به این سمت سوق داده شود.
نخعی تصریح کرد: ریشه بسیاری از مسائل در عرصههای اجتماعی، فرهنگی و سایر نیز اقتصاد است لذا برای این حوزه باید تلاش و وقت بیشتری صرف شود.
وی عنوان کرد: گاهی اوقات ساختارهای نامناسب موجب شده حتی اگر عزم و اراده یا نیت خوبی برای انجام یک کار مهم در حوزه اقتصادی وجود داشته باشد با بروکراسیهای نامناسب کار سخت شده و اقدام مهمی شکل نگیرد.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس یادآور شد: در زمینه قانون “تسهیل کسب و کار و صدور مجوزها” نیز گام برداشتیم و اقدامات در دست اجرا است، این قانون تاکنون نتایج خوبی در پی داشته است.
وی یادآور شد: امیدوارم “سرمایهگذاری در تولید” به سرنوشت شعارهایی که در برخی سالهای قبل انتخاب شد اما اقدام موثری برای آن انجام نشد دچار نشود.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس افزود: امسال باید دولت، مجلس، قوه قضاییه و سایر نهادها مانند بانک مرکزی، بخشهای امنیتی، نظامی، همه ارکان، سازمانها و مجموعهها در کنار هم قرار گرفته و برای تحقق این شعار مهم کمک کنیم.
افزایش ۴۷.۸ درصدی صادرات کالا از پایانه مرزی ماهیرود
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی از رشد ۴۷.۸ درصدی صادرات کالا از پایانه مرزی ماهیرود از ابتدای امسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اسداله جلالزاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی سال گذشته صادرات ۶۸۸ هزار و ۴۷۶ تن کالا از پایانه مرزی ماهیرود به ثبت رسیده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد ۴۷.۸ درصدی همراه بوده است.
وی افزود: این میزان صادرات شامل سیمان، فراوردههای نفتی، آهن آلات، کاشی و سرامیک، و تره بار بوده است. طی این مدت، ترانزیت ورودی کالا یک هزار و ۶۴۸ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۹.۸ درصد رشد داشته است. طی سال گذشته ۴۸ هزار و ۹۷۸ خودرو وارد و ۴۸ هزار و ۵۴۶ خودرو از این مرز خارج شدهاند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی گفت: باتوجه به اهمیت پایانههای مرزی استان در توسعه روابط اقتصادی با کشورهای افغانستان تلاش این ادارهکل با فراهم کردن زیرساختها در پایانههای ماهیرود بر گسترش روابط اقتصادی نزدیک بوده تا همچنان شاهد افزایش جابجایی کالا از این پایانه مرزی باشیم.
بار تجارت با افغانستان بر دوش یک جاده روستایی
پیگیریهای سهساله برای دانشگاه فرهنگیان نهبندان به ثمر نشست
پیشبینی برداشت ۷۰۰ تن گل محمدی در سربیشه

بیرجند-ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی سربیشه گفت: برداشت گل محمدی از گلستان های این شهرستان آغاز شده و پیشبینی محصول امسال ۷۰۰ تن است که نسبت به سالهای قبل رشد ۱.۵ برابری دارد.
محمد رضا زرگری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شهرستان سربیشه رتبه نخست سطح زیرکشت و تولید این محصول را در استان دارد.
وی سطح گلستانهای گل محمدی در این شهرستان را ۲۱۵ هکتار اعلام کرد و گفت: درآمد ۲۵۰ خانوار وابسته به این محصول بوده که همین باعث حمایت همه جانبه جهاد کشاورزی از گل محمدی شده است.
️مدیر جهاد کشاورزی سربیشه در خصوص برنامههای حمایت از کشاورزان در راستای تحقق شعار سال نیز بیان کرد: حمایت از متقاضیان کاشت این محصول با ارائه تسهیلات کمبهره، حمایت از کارگاههای صنعتی و سنتی با اعطای تسهیلات، خرید توافقی گل از کشاورزان، حمایت و کمک به احداث سه سردخانه نگهداری، برگزاری آیینهای شکرگزاری برداشت این محصول گوشهای از نگاه ویژه این مدیریت به این محصول مزیتدار است.
وی یادآور شد: امسال نیز مطابق روال، سالهای گذشته جشنواره برداشت گل محمدی در نیمه اول اردیبهشت با هدف معرفی بیشتر محصول برای افزایش درآمد بهره برداران برگزار خواهد شد.
زرگری گفت: بازه زمانی برداشت گل محمدی در شهرستان سربیشه از نیمه فروردین تا نیمه خرداد است.
وی اظهار کرد: واحد فرآوری تولید گلاب در شهرستان سربیشه با ظرفیت ۴۵۰ تن جذب گل محمدی و سرمایهگذاری حدود ۴۰ میلیارد ریال احداث شده است.
مدیر جهاد کشاورزی سربیشه گفت: به دلیل سازگاری این محصول با شرایط اقلیمی منطقه، کشاورزان در دهه گذشته به کاشت این گل روی آوردهاند و گل معطر محمدی سازگاری مناسبی با خشکسالی دارد.
وی درخصوص مزایای کشت گل محمدی افزود: گل محمدی به دلیل تحمل کمآبی یکی از مناسبترین گونههای قابل کشت در این منطقه است، علاوه بر این به دلیل باردهی سریع، کاشت و نگهداری آسان باغ، نیاز نداشتن به حفاظت محصول روی درخت، میتواند درآمد بیشتری را برای کشاورزان به همراه داشته باشد.
زرگری یادآور شد: این طلای معطر نسبت به سایر محصولات کشاورزی، درگیری کمتری با آفات دارد و میتواند به صورت خشک شده نیز مورد استفاده قرار گیرد یا از آن گلاب و اسانس استحصال شود.
خراسان جنوبی ۱۲ شهرستان دارد و مرکز شهرستان سربیشه در ۶۷ کیلومتری شرق بیرجند است.
ایجاد ۸۸۰۰ فرصت شغلی توسط بخش تعاون در خراسان جنوبی+ فیلم
رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی از فعالیت ۱۰۰۰ تعاونی با ۳۱۵ نفر عضو در سطح خراسان جنوبی خبر داد و گفت: این تعاونی ها با سرمایه گذاری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال ۸ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی ایجاد کرده است.
غلامحسین حسینی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند با اشاره به وضعیت تعاون در دنیا اظهار داشت: در حال حاضر ۳ میلیون تعاونی فعال در دنیا وجود دارد که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر عضو و ۳۰۰ میلیون شاغل دارند و ۱۰ درصد جمعیت شاغل دنیا را شامل می شوند که در قاره های مختلف وضعیت متفاوتی دارند و بیشترین سهم تعاونی ها مربوط به کشور اروپا است.
وی با بیان اینکه در دنیا حدود ۳۰۰ تعاونی برتر وجود دارد افزود: این تعاونی ها سالیانه حدود ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد دلار گردش مالی دارند.
رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از این ۳۰۰ تعاونی برتر ۲۰۰ تعاونی در کشورهای توسعه یافته با اقتصاد آزاد هستند بیان کرد: تعاون در دنیا نقش مهمی دارد و در حوزه اقتصادی بسیار تاثیرگذار است.
حسینی از وجود ۱۰۰ هزار تعاونی در کشور خبر داد و یادآور شد: از این تعداد حدود ۱۸ هزار تعاونی در بخش خدماتی، ۱۵ هزار در بخش کشاورزی و ۱۰ هزار تعاونی در حوزه مسکن هستند.
وی به وضعیت تعاونی ها در خراسان جنوبی اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰۰۰ تعاونی با ۳۱۵ هزار نفر عضو در سطح استان فعال هستند که این تعداد به جز تعاونی های سهام عدالت است و این جمعیت بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر را شامل می شود.
رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: این تعاونی ها با سرمایه گذاری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال ۸ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی را ایجاد کرده است.
حسینی با اشاره به اینکه بخشی از تعاونی های ما در استان کارهای صادراتی انجام می دهند اظهار داشت: در این راستا در سال گذشته تعاونی های استان بالغ بر ۲۷ میلیون دلار صادرات داشته اند.
وی یادآور شد: عمده محصولات صادراتی از استان شامل فرش دستباف، تابلو فرش، محصولات کشاورزی،صنایع دستی، زرشک و زعفران بوده است.
رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی گفت: این محصولات به کشورهای عمارات، عراق، سوریه، آلمان، آفریقای جنوبی، خلیج فارس، قطر، افغانستان و عمان صادر شده است
و توانسته با توجه به وضعیت و تواناییهایی که در استان وجود دارد و زیرساخت های موجود در استان نقش خود را در بخش صادرات به خوبی ایفا کند.
اعطای تسهیلات ۴۰۰ میلیونی مسکن روستایی به محض ابلاغ
به گفته مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی مبلغ تسهیلات مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده و پس از ابلاغ، اعطا میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سمانه هرمزی – تنها مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: در مورد حساب ۱۰۰ بانک ملی که مختص مسکن محرومین است، یک حساب در این بانک وجود دارد که خیرین و مردم میتوانند کمکهای خود را برای ساخت و یا مرمت مسکن محرومین واریز کنند.
او افزود: هر مبلغی که خیرین برای این موضوع کمک کنند، بنیاد مسکن نیز معادل همان مبلغ را میگذارد و مبالغ جمع آوری شده صرف امور مسکن محرومین میشود.
تنها بیان کرد: در سال ۹۸_۹۹ ساخت ۱۱ هزار واحد مسکن محرومین را آغاز کردیم که تاکنون ده هزار و ۶۶۶ واحد ساخته و تحویل افراد شده که تفاهمنامه این واحدها با سازمان مدیریت بوده است.
مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین تفاهمنامه با بنیاد مسکن برای ساخت مسکن محرومین داشتیم که سهم استان ۲۰۰ واحد میشد، اما ما این عدد را به هزار و ۷۸ واحد رساندیم؛ نکته مهم در مورد این ساخت و سازها بدین صورت است که علاوه بر تسهیلات مسکن روستایی، میلگرد رایگان، ۱۰ تن سیمان رایگان و ۵۰ میلیون تومان بلاعوض برای ساخت هر واحد اعطا میشد.
او عنوان کرد: مقاوم سازی خانههای روستایی از اهمیت بالایی برخورد است، میانگین شاخص مقاوم سازی در استان ۶ تا ۷ درصد از شاخص کشوری جلوتر است ولی این میزان همگن نیست یعنی در برخی از مناطق استان شاخص پایین و در برخی از مناطق بالا است بنابراین باید اهرم تشویقی برای ترغیب مردم به دریافت تسهیلات و مقاوم سازی خانههایشان در نظر بگیریم.
تنها تصریح کرد: مبلغ تسهیلات مسکن روستایی در سال ۱۴۰۲، ۳۵۰ میلیون تومان اعلام شد که کارمزد آن ۵ درصد بوده و ۱۳ درصد دیگر توسط دولت پرداخت میشود، چند ماه قبل مصوبهای مبنی بر افزایش مبلغ تسهیلات به ۴۰۰ میلیون تومان اعلام و به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شد، سازمان برنامه و بودجه بابت این مورد باید تضمین داده و ابلاغیه نهایی را به بانکها ارسال کند که بنا بر گفتهها، این امر در اردیبهشت محقق میشود ولی ما کار را معطل نگذاشته و تشکیل پروندهها را انجام دادیم تا به محض ابلاغ نهایی، معرفی واجدین شرایط به بانکها برای دریافت تسهیلات انجام شود.
مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی اظهار کرد: افراد میبایست به ادارات مسکن برای ثبت نام و تشکیل پرونده مراجعه کنند؛ پرداخت این تسهیلات برای شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر هم همچنان پابرجاست.

سردار مهدوی گفت: هنر انقلابی، نقش حیاتی در مقابله با جنگ نرم و تهدیدات فرهنگی دشمنان دارد و میتواند به عنوان ابزاری برای حفظ هویت و پیشرفت جامعه عمل کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسانجنوبی، سردار محمدرضا مهدوی شامگاه (۲۲ فروردین) در جمع هنرمندان استان به مناسبت سالروز تاسیس بسیج هنرمندان کشور مقارن با سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهید والامقام سید مرتضی آوینی، اظهار کرد: هنر نقش بیبدیل و تأثیرگذاری در جامعه دارد که آثار آن برای همیشه در اذهان مردم باقی میماند و در حل بسیاری از مسائل و چالشها میتواند کمک شایانی کند.
وی با اشاره به هفته هنر انقلاب اسلامی و جایگاه ویژه هنر در انقلاب اسلامی، افزود: هنر همیشه در تاریخ انقلاب اسلامی نقش مؤثری ایفا کرده و میتواند بهعنوان ابزاری برای انتقال مفاهیم و ایجاد تحولهای مثبت در جامعه عمل کند.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی تأکید کرد: آثار هنری در جامعه نه تنها باعث ایجاد نشاط و روحیه در مردم میشود بلکه میتواند گرههای زیادی را باز کند و مسیر پیشرفت را تسهیل نماید.
سردار مهدوی ادامه داد: اگر امروز در تمامی عرصهها به هنر و هنرمندان توجه بیشتری داشته باشیم، مشکلات بهراحتی حل خواهد شد و روند پیشرفت شتاب خواهد گرفت.
وی با اشاره به نقش هنرمندان در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: در آن دوران، هنر و موسیقی نقش ویژهای در تقویت روحیه رزمندگان داشت. صدای ماندگار آقای آهنگران و دیگر هنرمندان شور و شعف خاصی در میان جوانان و رزمندگان ایجاد میکرد و بهعنوان یک عامل مهم در مقابله با سختیهای جنگ عمل میکرد.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی افزود: امروز نیز هنر میتواند در ایجاد شادی و نشاط در جامعه نقش ایفا کند، همانطور که در نمایشگاه آثار هنری که در این جلسه به نمایش گذاشته شده است، این تأثیرات قابل مشاهده است.
سردار مهدوی در ادامه تصریح کرد: هنرمندان نقش ویژهای در حفظ هویت فرهنگی کشور دارند و این هنر است که ریشهها و تاریخ ما را در ذهن نسلهای آینده حفظ میکند. «هنرمندان در واقع نقشهراه فرهنگی جامعه را ترسیم میکنند و میتوانند بهعنوان یک سد در برابر تهدیدات فرهنگی دشمنان عمل کنند.
وی همچنین به جنگ نرم و استحاله فرهنگی که امروز دشمنان علیه ایران اسلامی به راه انداختهاند، اشاره کرد و گفت: در این شرایط، هنرمندان میتوانند با خلق آثار فاخر و هنری با دشمنان مقابله کنند و نقش مهمی در حفظ هویت فرهنگی و مقاومت در برابر این تهدیدات ایفا کنند.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی بر لزوم همکاری بیشتر هنرمندان استان با سازمان بسیج هنرمندان استان تأکید کرد و افزود: هنرمندان باید آثار خود را در معرض نمایش بگذارند تا هم مردم از این آثار بهرهمند شوند و هم شاهد خلق آثار فاخر توسط هنرمندان استان باشیم.
سردار مهدوی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری کنگره ۲۴۰۰ شهید استان اشاره کرد و گفت: شهدا بزرگترین هنرمندان تاریخ این کشور هستند و باید در راستای بزرگداشت این عزیزان، آثار هنری برجستهای خلق شود.
وی با توضیح درباره تغییر نام کنگره شهدای استان از ۲۰۰۰ به ۲۴۰۰ شهید عنوان کرد: این تغییر بهدلیل شناسایی شهدای بیشتری است که اصالتاً از خراسان جنوبی بودهاند و به جبهههای جنگ اعزام شدهاند، اما در استانهای دیگر به خاک سپرده شدهاند.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی اظهار امیدواری کرد: هنرمندان استان با همت و تلاش بیشتر در خلق آثار هنری فاخر برای پاسداشت یاد شهدا و تأکید بر ارزشهای انقلاب اسلامی به میدان بیایند و در راستای مقابله با تهدیدات فرهنگی دشمنان نقش خود را ایفا کنند.
برگزاری کنگره ۲۴۰۰ شهید خراسان جنوبی با محوریت هنر و فرهنگ
حسین یوسفی، مسئول بسیج هنرمندان استان خراسان جنوبی نیز در این مراسم از هنرمندان، اساتید، داوران و تمامی مجموعههای فرهنگی هنری استان قدردانی کرد و افزود: سازمان بسیج هنرمندان در سال ۱۴۰۳ توفیقات زیادی کسب کرده است و برگزاری شش جشنواره فرهنگی هنری در این سال یکی از دستاوردهای بزرگ ما بود.
وی بیان کرد: از این تعداد پنج جشنواره در سال ۱۴۰۳ و یک جشنواره در سال ۱۴۰۲ در حوزههای مختلف هنری برگزار شد.
یوسفی ادامه داد: این جشنوارهها با کیفیت بسیار بالا برگزار شدند و رقابتهای درون استانی با هدف ارتقای سطح آثار هنری در مناطق مختلف انجام گرفت.
مسئول بسیج هنرمندان به برنامههای آینده نیز اشاره کرد و گفت: از جمله برنامههای پیش رو، برگزاری کنگره ملی دو هزار شهید استان خراسان جنوبی است که با محوریت هنر و فرهنگ برگزار خواهد شد. در این کنگره، کمیته هنری به طور ویژه فعال است و تلاش داریم آثار هنری مرتبط با شهدا را در بالاترین سطح کیفیت به نمایش بگذاریم.
وی خاطرنشان کرد: این کنگره امسال به طور ویژهتر به بررسی آثار هنری مرتبط با شهدا خواهد پرداخت و امیدواریم که با همکاری هنرمندان، شاهد تولیدات هنری ارزشمندی در این راستا باشیم.
گفتنی است؛ در پایان این مراسم با حضور فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی از فعالان برگزیده رویدادهای هنری استان تجلیل شد.

آیت الله صدرالحسینی با اشاره به اینکه امروز فضای تبلیغ باید از مدارس ابتدایی آغاز شود، گفت: تبلیغ روحانیت مربوط به یک عرصه نیست، بلکه عرصههای متعددی را شامل میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسانجنوبی، آیتالله سید علیرضا صدرحسینی امروز (۲۱ فروردین) در همایش تجلیل از برترینهای حوزه علمیه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پایه های دین و دیانت بیش از هزار سال است که در حوزه های علمیه کشور استوار شده است، اظهار کرد: مایه افتخار روحانیت است که حوزه های علمیه افرادی مانند امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری را پرورش داده است.
وی با بیان اینکه طلبه در هر جایگاهی که قرار بگیرد، با ارزش است، گفت: طلاب و روحانیون قطره های اقیانوس دین و دیانت در کشور هستند.
مدیر مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی با اشاره به اینکه اصل مهم در موفقیت حوزه های علمیه این است که انگیزه روحانیون خدمت به اسلام و پیش بردن اهداف اسلام است، افزود: تفاوت دانش آموخته های علوم دینی با طلاب و روحانیون در این است که طلبه تمام هدفش از تلاش علمی کمک به رشد معنویت مردم و تقویت دنیانت در مردم است.
آیتالله صدرحسینی، مسیر حوزه علمیه را مسیر تلاش برای روشن ماندن نور معنویت در دل مردم و مومنان دانست و اظهارداشت: اولین شرط ورود به حوزه علمیه ایمان، اخلاق، تقوا و معنویت است.
وی با بیان اینکه طلاب با وجود اینکه شرایط اقتصادی سخت تری نسبت به سایر مردم دارند، اما در هدف آنها هیچ اثری نداشته است، گفت: اساس هویت حوزه ها بر ایمان، تقوا و معنویت است.
مدیر مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی، اساس حرکت حوزه های علمیه را تبلیغ دانست و گفت: کار اول و اصلی حوزه طبق تاکید مقام معظم رهبری تبلیغ است اما این هدف گاها مورد غفلت واقع شده است.
آیت الله صدرالحسینی با اشاره به اینکه حوزه های علمیه باید بدنبال تقویت علم و ایمان در دل مردم باشد، افزود: علم و ایمان را میتوان از طریق تبلیغ دین در شبکه های مجازی نیز انجام داد.
وی با بیان اینکه مدیریت مدارس علمیه باید بدنبال برنامه ریزی برای فراهم کردن زمینه برای کار تبلیغی توسط طلاب باشد، افزود: طلاب از همان روز اول باید ارتباط آنها با مردم حفظ شود.
مدیر مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی با اشاره به اینکه امروز فضای تبلیغ باید از مدارس ابتدایی آغاز شود، گفت: تبلیغ روحانیت مربوط به یک عرصه نیست، بلکه عرصه های متعددی را شامل می شود.
حوزههای علمیه براساس تقوا، ایمان و معنویت باشند

بیرجند- مدیر موسسه عالی فقه و علوم اسلامی گفت: حوزههای علمیه باید بر اساس تقوا، ایمان و معنویت باشند.
به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله صدر حسینی عصر پنجشنبه در مراسم تجلیل از منتخبان حوزه علمیه استان در سالن امام علی مجتمع غدیر بیرجند گفت: امام خمینی (ره) با پشتوانه فکری و پرورش افرادی با مبانی محکم شیعی انقلاب اسلامی را پایه گذاری کرد و اکنون پس از چهل سال همچنان پابرجا و نزدیک به قله هستیم.
وی با اشاره به اینکه باید اساس حوزهها بر پایه تقوا، ایمان و معنویت باشد، خاطرنشان کرد: کسی که در مسیر طلبگی و روحانیت قرار میگیرد اگر اخلاص در عمل او نباشد، جایگاه اصلی خود را پیدا نکرده و گرفتار توطئه و دامهای پهن شده از سوی دشمن برای مخدوش کردن چهره روحانیت خواهد شد.
مدیر مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی در ادامه گفت: طلبهها و روحانیون با حضور در بین مردم و نشر تفکر شیعی در راستای جذب افراد و شبهه زدایی از افکار عمومی وظیفه جهاد تبیین را بر عهده دارند
افزایش روند ثبت نام افراد در حوزه علمیه
حجت الاسلام رستمیان مدیر حوزه علمیه خراسان جنوبی از افزایش ثبت نام افراد در حوزه علمیه خبر داد و گفت: با توجه به افزایش روند ثبتنام افراد در حوزه علمیه، توانمندی در بین طلاب بیشتر دیده میشود به طوری که فعالیت مستمر و با کیفیت آنها سبب شده تا خراسان جنوبی در کشور جایگاه قابل قبولی را در بین مراکز حوزههای علمیه کشور کسب کند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در این مراسم افراد منتخب بر حسب ملاکهای مختلف با کسب نمره بالای ۸۶ انتخاب شدهاند.
در پایان این مراسم از ۵۳ مدیر و مسئول فرهنگی، علمی، برگزیدگان طرح درس، المپیاد علمی، اساتید، مبلغ، طلاب، هنرمند و گروههای جهادی برتر خواهر و برادر خراسان جنوبی تقدیر شد.
رونق قرآنی در خراسان جنوبی؛ «زندگی با آیهها» رکورد زد

بیرجند- طرح ملی «زندگی با آیهها» در خراسان جنوبی با مشارکت ۱۴۹ هزار و ۵۶۰ نفر در سال جاری، رکوردی جدیدی در ترویج فرهنگ قرآنی ثبت کرد.
خبرگزاری مهر، گروه استانها: اجرای طرح «زندگی با آیهها» از سال گذشته در ماه مبارک رمضان در کشور آغاز شده است که این طرح به جهت فراگیری که دارد، بسیار خوب توانسته مخاطب خود را درگیر کند و باید در کف خیابان و در دانشگاهها و مدارس نتایج آن برای اجرای خوب این طرح در سالهای آینده به خوبی احصا شود.
بر اساس آمار موجود مردم خراسان جنوبی در سال گذشته مشارکت خیلی خوبی در بخشهای مختلف این طرح داشتند به طوری که سال گذشته ۷۰ هزار و ۸۰۰ نفر در این طرح مشارکت داشتند و در سال جاری هم بر اساس آمار اعلام شده ۱۴۹ هزار و ۵۶۰ نفر در دومین سال اجرای این طرح در خراسان جنوبی شرکت کردند که بر این اساس خراسان جنوبی رتبه اول کشور را در این زمینه با توجه به جمعیت خود کسب کرده است.
توزیع ۳۵ هزار جلد کتاب زندگی با آیهها
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه در راستای ترویج مفاهیم قرآنی، بیش از ۲۵ جلسه آموزشی و تبیینی با مشارکت دستگاهها و گروههای مختلف در استان برگزار شده است، اظهار کرد: در راستای اجرای طرح زندگی با آیهها سال گذشته ۲ هزار جلد کتاب مرتبط با این طرح توزیع شد که امسال با رشد قابل توجه به توزیع ۳۵ هزار جلد کتاب «زندگی با آیهها» در میان علاقه مندان افزایش یافته است.
حجت الاسلام حجت سالاری مکی درباره اجرای برنامههای جانبی این طرح خاطر نشان کرد: جمع خوانی قرآن در محافل مذهبی مانند محبان الزهرا (س) بیرجند و دورههای آموزشی نوآورانه با محوریت آیات قرآن از جمله اقدامات مورد نظری است که در این خصوص انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری رویدادهای قرآنی، اقتصادی و فرهنگی با محوریت بانوان فعال و تلفیق آموزههای دینی با مسائل روز، از جمله اهداف اصلی این رویداد قرآنی است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان گفت: استمرار این جریان فرهنگی با همکاری نهادهای مرتبط و مشارکت حداکثری مردم، به ویژه جوانان و بانوان در سال آینده دنبال خواهد شد.
کسب رتبه نخست کشور در تعداد شرکت کننده در طرح «زندگی با آیهها»
کارشناس برنامه ریزی فعالیتهای رسانهای اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی نیز از کسب رتبه اول خراسان جنوبی از لحاظ تعداد شرکت کننده در طرح «زندگی با آیهها» خبر داد.
حجت الاسلام محمد بنی خزایی با اشاره به اینکه «طرح زندگی با آیهها» در ماه مبارک رمضان برای دومین سال در کشور اجرا شد، گفت: گروههای مختلف مردم خراسان جنوبی مانند سال گذشته شرکت بسیار زیادی در این طرح داشتند
وی خاطر نشان کرد: در مجموع ۱۴۹ هزار و ۵۶۰ نفر در دومین سال اجرای این طرح در خراسان جنوبی شرکت کردند.
حجت الاسلام بنی خزایی خاطر نشان کرد: خراسان جنوبی رتبه اول کشوری را در این زمینه با توجه به جمعیت خود کسب کرده است.
زندگی با آیهها طرحی فاخر در کشور است
معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی که خود از فعالان حوزه قرآن استان است، هم در خصوص اجرای این طرح به خبرنگار مهر گفت: استعدادهایی که امروز در حوزه فعالیتهای قرآنی موفقیتهای در این خصوص کسب کردهاند، کار خود را در این زمینه از محافل خانگی قرآن شروع کردهاند که این محافل در خراسان جنوبی با فاصله زیادی نسبت به استانهای دیگر پر رنگ تر در طول سال و به ویژه در ماه مبارک رمضان برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه در دو سال اخیر اقدام فاخر و ارزشمند «زندگی با آیهها» در کشور اجرایی شده است، افزود: بر اساس آن هر روز یک آیه از هر جز قرآن در ماه مبارک رمضان که با پشتوانه گروهی از فعالان حوزه قرآن محتوای آن تهیه شده، به اشتراک گذاشته شد که در خصوص آن آیه محتواهای متنوعی هم تهیه شده بود تا شرکت کنندگان در این طرح در پایان ماه رمضان ۳۰ آیه را حفظ و تا حدودی با تفسیر آن آشنا شده باشند.
به گفته وی آیههای انتخاب شده به گونهای بود که به نوعی با زندگی امروز مرتبط بود که این آیهها با برگزاری مسابقات مختلف تبدیل به ادبیات مردم و ضرب المثلهای قرآنی شد.
این فعال در بخشهای مختلف حوزه قرآنی اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان با توجه به تاکید استاندار مبنی بر مشارکت همه دستگاههای اجرای در این طرح، همه دستگاهها به گونهای در اجرای آن مشارکت داشتند.
سورگی که خود مجری یکی از برنامههای قرآنی صدای خراسان جنوبی در ماه مبارک رمضان در این خصوص بود، افزود: برنامههای رادیویی و تلویزیونی و رسانهای جزو تأثیر گذاران در اجرای این طرح بودند.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در امداد استان متذکر شد: با ابلاغ اجرای این طرح، کتاب مورد نظر به تعداد پرسنل و خانوادههای آنها خریداری و در بین آنها توزیع شد و شورای قرآن به ریاست مدیر کل امداد استان و با حضور اعضای شورای معاونان و رؤسای اجرایی تشکیل شد.
سورگی خاطرنشان کرد: همچنین یک گروه برای هماهنگی بین مدیران در این خصوص ایجاد و همه محتواهای مورد نظر در آن بارگذاری شد و این محتواها از طریق این گروه برای گروهای دیگر و مددجویان امداد ارسال شد.
وی افزود: سامانهای هم برای برگزاری جشنواره قرآنی باران وحی ایجاد و مسابقههای فرهنگی و هنری هم با جوایزی چون سفر حج، عتبات و ۵ هزار هدیه نقدی برای مددجویان برگزار شد.
وی یادآور شد: دانش آموزان مجتمعهای خوابگاهی امداد و همچنین اعضای کانونهای شهید آوینی هم تشویق به شرکت در این طرح شدند و در این ارتباط چند جلسه در اردوگاه امداد در ماه مبارک رمضان برگزار شد.
به گفته وی اگر در هر محفل قرآنی خانگی یک یا دو نفر با چگونگی اجرای این طرح آشنا شده باشند، خود این افراد به عنوان مبلغان اجرای این طرح اقدام خواهند کرد.
به گفته سورگی اگر در هر محفل قرآنی خانگی یک یا دو نفر با چگونگی اجرای این طرح آشنا شده باشند، خود این افراد به عنوان مبلغان اجرای این طرح خواهند بود.
طرح یک پیشنهاد
وی پیشنهاد کرد که برای اجرای این طرح در سال آینده اگر ۱۰ تا ۱۵ روز قبل از زمان شروع آن از مدیران محافل خانگی قرآنی برای حضور در همایشی دعوت شود، به نظر میرسید که اجرای این طرح در همه محافل خانگی قرآن با هماهنگی بیشتری برگزار خواهد شد. به گزارش خبرنگار مهر، طرح «زندگی با آیهها» از سال گذشته در ماه مبارک رمضان در کشور اجرا شد و بر اساس آمار موجود مردم خراسان جنوبی در سال گذشته مشارکت خیلی خوبی در بخشهای مختلف این طرح داشتند.
در سال جاری هم بر اساس آمار اعلام شده ۱۴۹ هزار و ۵۶۰ نفر در دومین سال اجرای این طرح در خراسان جنوبی شرکت کردند که بر این اساس خراسان جنوبی رتبه اول کشور را در این زمینه با توجه به جمعیت خود کسب کرده است.
افتتاح ایستگاه تندرستی «مسیر همراهی» در شهرک فرهیختگان بیرجند

بیرجند- مدیر اجرایی شهرک فرهیختگان دانشگاه بیرجند گفت: ایستگاه تندرستی «مسیر همراهی» شهرک فرهیختگان از محل همیاری اهالی شهرک ساخته و به بهره برداری رسید.
محمد حسین سالاری مدیر اجرایی شهرک فرهیختگان دانشگاه بیرجند در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: همه آنچه که امروزه در شهرک فرهیختگان بیرجند وجود دارد با همت و تلاش خود اهالی و با یک عزم جمعی به دست آمده است.
وی بیان کرد: یک نمونه از این امکانات ایستگاه تندرستی «مسیر همراهی» شهرک فرهیختگان است که روز گذشته ۲۲ فروردین ماه با حضور اهالی افتتاح شد.
مدیر اجرایی شهرک فرهیختگان بیرجند با اشاره به اینکه برای راه اندازی این ایستگاه تندرستی مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال هزینه شده است، گفت: همه این مبالغ از محل همیاری خود ساکنین شهرک فرهیختگان تأمین شده است.
سالاری اظهار کرد: همزمان با افتتاح ایستگاه تندرستی «مسیر همراهی» در این مسیر یک همایش پیاده روی خانوادگی نیز برگزار کردیم و نزدیک به ۱۵۰ نفر از اهالی از ساکنین نیز در این مراسم افتتاح حضور داشتند.
وی افزود: در پایان این همایش پیاده روی نیز به قید قرعه و برای تشویق به ورزش همگانی به قید قرعه به ۴ نفر جایزه ۱۰ میلیون ریالی، دو نفر جایزه پنج میلیون ریالی و به ۶ نفر نیز جایزه سه میلیون ریالی توسط پایگاه مقاومت شهید فخری زاده شهرک فرهیختگان اعطا شد.
مدیر اجرایی شهرک فرهیختگان بیرجند یادآور شد: تلاش ما بر این است که بتوانیم با همدلی و همکاری همه اهالی، نمونهای از یک شهرک همدل و نمونه در خراسان جنوبی را داشته باشیم و همه مشکلات را با هم از سر راه برداریم.
فرماندار سربیشه: توسعه روستاها با مشارکت مردم محقق میشود
رایزنی در هرات و فراه؛ تجارت مرزی خراسان جنوبی در مسیر احیا
بازدیدها: ۱۴