بهره برداری از واحد ذخیرهسازی مشتقات نفتی در مرز ماهیرود
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی از کلنگزنی ساخت سایت آتشنشانی منطقه ویژه سایت مرزی ماهیرود خبر داد و گفت: با حضور سرپرست معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان جنوبی واحد ذخیرهسازی و ترانشیپ مشتقات نفتی به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند زارعی در این مراسم، اظهار داشت: واحد ذخیرهسازی و ترانشیپ مشتقات نفتی توسعه تجارت نگین هرات باستان که سرمایهگذار خارجی است، به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه این واحد سایت ذخیرهسازی هیدروکربن نگین هرات باستان با اعتباری بالغ بر ۸۸ میلیارد تومان است، گفت: سال شروع پروژه ۱۴۰۱، متراژ هزار و ۲۰متر مربع اشتغال ۲۰ نفر است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی، افزود: همچنین با حضو ر سرپرست معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان جنوبی کلنگ ساخت سایت آتشنشانی منطقه ویژه اقتصادی سایت مرزی ماهیرود به زمین خورد.
وی بیان کرد: سایت آتشنشانی منطقه ویژه اقتصادی با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان در سایت مرزی ماهیرود، در زمینی به ۵۰۰ مترمربع، اشتغال ۱۰ نفر،کلنگزنی شد که این مراسم با حضور سرپرست فرمانداری شهرستان سربیشه، فرماندههان نظامی و انتظامی، امام جمعه و بخشدار درح رقم خورد.
همچنین با حضور سرپرست معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان جنوبی راه روستایی چاچاخو شهرستان سربیشه به طول ۵.۵ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۳۶ میلیارد تومان افتتاح شد.
افتتاح مرحله دوم آسفالت معابر شهر درح
فرماندار سربیشه ادامه داد: همچنین در جریان سفر سرپرست معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان جنوبی به درح آسفالت معابر به طول ۱۵۰۰۰ متر مربع این شهر افتتاح شد.
میرزاجانی گفت: همچنین آسفالت معابر ۱۴۰۳، معابر فرعی امام خمینی(ره) و فردوسی با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان توسط سرپرست معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار افتتاح شد.
وی بیان کرد: همچنین امروز برقرسانی به درح طرح توسعه شبکه تامین برق سایتهایی نهضت ملی مسکن شهرستان سربیشه با بهرمندی ۳۰۰ خانواده و با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان افتتاح شد.
این برنامه با حضور سرپرست فرمانداری شهرستان سربیشه، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، امام جمعه و بخشدار درح همراه بودند.
دعوت از خراسان جنوبیها برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
انقلاب در خیابانهای شهر فردوس؛ از تظاهرات تا پیروزی
گزارش مهر از جشنواره فیلم فجر در خراسان جنوبی؛
خراسان جنوبیها «موسی کلیم الله» را پسندیدند
![خراسان جنوبیها «موسی کلیم الله» را پسندیدند خراسان جنوبیها «موسی کلیم الله» را پسندیدند](https://media.mehrnews.com/d/2025/02/07/3/5367682.jpg?ts=1738930818126)
بیرجند-جشنواره فیلم فجر به روزهای آخر خود نزدیک میشود و علاقمندان به هنر هفتم در خراسان جنوبی نیز از این فرصت استفاده کرده و ساعاتی را به تماشای فیلمهای این دوره از جشنواره اختصاص میدهند.
خبرگزاری مهر، گروه استانها: همیشه بهمن ماه مردم ایران شاهد یکی از بزرگترین اتفاقات هنری کشور یعنی برگزاری جشنواره فیلم فجر هستند.
جشنوارهای که در سالهای اخیر در استانها نیز رنگ و بوی متفاوتی به خود گرفته و مردم را به سینماها کشانده هست.
در خراسان جنوبی نیز شرایط همینگونه است و علی رغم برخی از گلایهها در این ایام به سینماها که سر میزنیم آن را متفاوت از سایر ایام سال میبینیم که نشان از علاقمندی مردم سرزمین خاوران به هنر هفتم دارد.
طرح یک گلایه در زمینه اکران فیلمها
مرضیه بهمن زاده از شهروندان خراسان جنوبی و از علاقه مندان به هنر هفتم در گفتوگو با مهر اظهار کرد: یکی از گلایههای من این است که چرا برخلاف سالهای گذشته که فیلمهای جشنواره فیلم فجر یک بار در سینما بهمن و یک بار در سینما فردوسی اکران میشد، امسال تنها یک بار به نمایش گذاشته میشود.
وی بیان کرد: به عنوان مثال من علاقه زیادی به دیدن فیلم «موسی کلیمالله» ساخته آقای حاتمی کیا داشتم ولی متأسفانه در آن تاریخ نتوانستم فیلم را ببینم و از آنجایی که این فیلم تنها در یک سانس به نمایش درآمد، فرصت دیدن فیلم از دستم رفت.
این شهروند خراسان جنوبی ادامه داد: شاید تهیه کنندگان فیلمهای جشنواره میخواهند همچنان عطش برای دیدن فیلم شأن در اکرانهای عمومی بعد از جشنواره حفظ کنند.
بهمن زاده گفت: البته شنیدهایم که در این دوره از جشنواره فیلمهای مختلف از حوزه دفاع مقدس نیز به نمایش درآمده که بسیار ارزنده است.
جشنواره معجونی از فیلمها با کیفیت و بی کیفیت است
نسرین زراعتی از دیگر شهروندان خراسان جنوبی نیز در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هر چند امسال برخی از فیلمهای خوب در جشنواره به نمایش درآمده ولی از طرف دیگر شاهد فیلمهایی هستیم که اصلاً نمیدانم هدف از ساخت آنچه بوده است.
وی بیان کرد: چند شب قبل به دیدن فیلم «فریاد» رفتم که در واقع یک فیلم جنایی بود ولی واقعاً متوجه نشدم هدف از ساخت این فیلم بدون پیام چه بوده و بارها از خودم پرسیدیم چرا چنین فیلمهای بی معنایی باید در جشنواره اکران شود.
زراعتی ادامه داد: زمانی مردم از سینما استقبال خواهند کرد که خود و دغدغههای روزمره شأن را در آن ببینند و با آن همزاد پنداری کنند و نکتهای به آنان بیاموزد که به درد زندگی شأن بخورد.
محمد ترابی از دیگر شهروندان خراسان جنوبی که به دیدن فیلم «آبستن» در سینما بهمن بیرجند آمده بود، در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اکران فیلمهای جشنواره فجر در استانها گامی در جهت عدالت فرهنگی است.
ساعت اکران فیلمها مناسب نبود
وی بیان کرد: اما به نظرم میتوانستند برنامهریزی بهتری در جهت ساعت اکران فیلمها داشته باشند تا افراد بیشتری بتوانند از تماشای فیلمها لذت ببرند و به عنوان مثال ساعت ۴ برای اکران یک فیلم از نظر من ساعت مناسبی نیست.
ترابی یادآور شد: در هر حال امیدواریم هر سال شاهد بهبود وضعیت اکران فیلمهای جشنواره فجر در استانها باشیم.
حسین واحدی، مدیر امور سینمایی حوزه هنری خراسان جنوبی و مدیر سینما بهمن بیرجند نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: جشنواره فیلم فجر در شهرستانها از تاریخ ۱۵ تا ۲۲ بهمن برگزار میشود و تاکنون در استان ما استقبال به نسبت خوب بوده است.
وی بیان کرد: البته به نظر من برنامه ریزیها میتوانست به شکل بهتری انجام شود و افراد بیشتری فیلمها را مشاهده کنند.
«موسی کلیمالله» و «خدای جنگ» بیشترین استقبال را داشتهاند
مدیر امور سینمایی حوزه هنری خراسان جنوبی ادامه داد: در خراسان جنوبی ۱۶ فیلم در سینما بهمن و ۱۶ فیلم در سینما فردوسی اکران میشود.
وی در مورد استقبال از فیلمها بیان کرد: آمار دقیق را باید از فرهنگ و ارشاد اسلامی گرفت ولی بر اساس آخرین اطلاعاتی که من دارم فیلمهای «موسی کلیمالله»، «خدای جنگ» و «ناتور دشت» بیشترین میزان استقبال را داشته است.
واحدی یادآور شد: البته برخی از فیلمها چون «صدام» و «کفایت مذاکرات» در خراسان جنوبی اکران نشد که دلایل متعددی چون نظر تهیه کننده و… این اتفاق رخ داده است.
مدیر امور سینمایی حوزه هنری خراسان جنوبی یادآور شد: امیدواریم تا روز ۲۲ بهمن که اکران فیلمها ادامه داد همچنان سینماهای خراسان جنوبی مملو از علاقمندان به هنر هفتم باشد و با علاقه فیلمها را دنبال کنند.
تخم کار، مدیر سینما فردوسی بیرجند هم در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به نظر من به واسطه کیفیت بهتر فیلمها امسال استقبال مردم از جشنواره فیلم فجر در خراسان جنوبی بهتر بوده است و فروش بیشتری را تا به امروز شاهد بودهایم.
فیلمها میتوانست در ساعت بهتری نمایش داده شود
وی بیان کرد: بر اساس آمار و اطلاعات تا امروز فیلم «موسی کلیمالله» در خراسان جنوبی بیشترین استقبال را داشته است.
مدیر سینما فردوسی بیرجند ادامه داد: یکی از گلایهها این است که در این دوره از جشنواره در خراسان جنوبی سانسهای بسیار بدی را برای اکران فیلمها در نظر گرفتهاند و به عنوان مثال یکی از سانسها ساعت ۴:۳۰ دقیقه عصر است که در این ساعت و مخاطب استقبال چندانی ندارد.
تخم کار یادآور شد: با برنامهریزی بهتر در مورد سانسهای اکران فیلمها شاهد استقبال بیش از این از فیلمهای جشنواره میبودیم.
هرچند فرصت جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ رو به پایان است ولی امیدواریم برای سالهای بعد برنامهریزی بهتری برای اکران فیلمهای جشنواره در استانها شود.
برگزاری جشن پنجاهمین سال تأسیس دانشگاه بیرجند+ فیلم
رئیس دانشگاه بیرجند گفت: یکی از برنامههایی که در دهه فجر امسال برگزار میشود جشن شکوه و بالندگی پنجاهمین سال تأسیس دانشگاه بیرجند است که در این راستا برنامهریزیهای لازم در حال انجام است.
احمد لامعی امروز در بازدید از خبرگزاری تسنیم در خراسان جنوبی و در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار کرد: تکامل دانشگاه بیرجند در دوره انقلاب اسلامی صورت گرفته است.
وی به برنامه های دهه فجر امسال اشاره کرد و افزود: یکی از برنامههایی که در دهه فجر امسال برگزار میشود جشن شکوه و بالندگی پنجاهمین سال تأسیس دانشگاه بیرجند است که در این راستا برنامهریزیهای لازم در حال انجام است.
رئیس دانشگاه بیرجند بیان کرد: همچنین در دهه فجر انقلاب اسلامی دانشگاه بیرجند مجموعهای از برنامههای نرمافزاری و سخت افزاری را برگزار خواهد کرد.
لامعی تصریح کرد: همچنین پروژه های عمرانی نیز در دهه فجر با حضور معاون اداره مالی وزارت علوم و مقامات استانی افتتاح خواهد شد.
وی افتتاح محوطه دانشکده ادبیات و علوم انسانی را یکی از پروژه های عمرانی قابل افتتاح عنوان کرد و خاطرنشان کرد: این محوطه یکی از بزرگترین محوطه های دانشگاه های شرق کشور است.
رئیس دانشگاه بیرجند افتتاح سر درب ورودی دانشگاه بیرجند که نماد و نمود مدرسه شوکتیه است و افتتاح بلوار شهید چراغچی را از دیگر پروژه های عمرانی عنوان کرد و یادآور شد: برنامههای متعدد دیگری نیز در کنار جشن ها برگزار خواهد شد.
لامعی همچنین از برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در حوزه اساتید و دانشجویی خبر داد و اظهار کرد: نشست هم اندیشی با حضور اساتید دانشگاه های استان و نخبگان سیاسی و اقتصادی با عنوان جانمایی خراسان جنوبی در توسعه مکران برگزار می شود.
وی افزود: همچنین همزمان با دهه فجر طرح پژوهش نفت که برپایه محرومیتزدایی است در شهرستان زیرکوه، روستای افین برگزار میشود.
رئیس دانشگاه بیرجند گفت: با همکاری نهاد کتابخانه های عمومی استان و اداره اطلاعات، شاهد رونمایی از کتاب نقش ساواک در خراسان جنوبی و یا انقلاب اسلامی در خراسان جنوبی با محوریت ساواک خواهیم بود.
نماهنگ دانشگاه بیرجند در فضای مجازی منتشر شد
رئیس دانشگاه بیرجند همچنین گفت: در دهه فجر انقلاب اسلامی نیز هرروز یک نماهنگ با عنوان برنامههای خوب دانشگاه در سایت دانشگاه و فضای مجازی منتشر می شود.
لامعی بااشاره به برنامه های دانشگاه بیرجند در دهه فجر اظهار داشت: یکی از برنامههایی که در دانشگاه بیرجند برگزار و در سطح کشور نیز بینظیر است اخبار خوب دانشگاه بیرجند است که به صورت هفتهای و ماهانه منتشر می شود.
وی افزود: در دهه فجر انقلاب اسلامی نیز هرروز یک نماهنگ با عنوان برنامههای خوب دانشگاه در سایت دانشگاه و فضای مجازی منتشر میشود.
رئیس دانشگاه بیرجند به نقش جامعه ایثارگری و شهدای والا مقام دانشگاه در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و بیان کرد: همزمان با گرامیداشت دهه فجر با خانواده های این عزیزان دیدار شد.
لامعی تصریح کرد: یکی از برنامه های دیگری که در بخش روابط عمومی دانشگاه انجام شد، معرفی جانبازان دفاع مقدس همزمان با اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت ابوالفضل(ع) است که بازخورد خوبی در سطح دانشگاه و جامعه داشته است.
وی از برگزاری مسابقات قرآن خبر داد و خاطرنشان کرد: همچنین همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی انشالله شاهد برگزاری مسابقات قرآن ویژه فرزندان خانواده دانشگاه خواهیم بود.
رئیس دانشگاه بیرجند به مسابقات مختلف فرهنگی اشاره و یادآور شد: مسابقات کتابخوانی بر پایه انقلاب اسلامی، مقایسه رژیم پهلوی و انقلاب اسلامی و تبیین و معرفی دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی با محوریت تحولاتی که در دانشگاه بیرجند از ابتدا تا به امروز صورت گرفته است برگزار میشود.
انقلاب در خیابانهای شهر فردوس؛ از تظاهرات تا پیروزی
خراسان جنوبی؛ مرکز نیروگاههای تجدیدپذیر ایران