همه چیز درباره سرقت در خراسان جنوبی؛
کاهش ۱۷ درصدی سرقت تا انهدام ۴۳ باند در خراسان جنوبی
بیرجند- رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی با اشاره به کاهش ۱۷ درصدی سرقت در ۹ ماه سال ۱۴۰۳ گفت: ۴۳ باند سرقت از ابتدای سال در خراسان جنوبی منهدم شده است.
سرهنگ کاظم صادقی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای سال تا ۱۸ دی ماه شاهد کاهش ۱۷ درصدی سرقتها در خراسان جنوبی هستیم.
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه سال گذشته در ۹ ماهه هفت هزار و ۵۰۰ مورد سرقت داشتیم، بیان کرد: این آمار امسال به ۶ هزار و ۲۰۰ مورد رسیده است که نشان از تلاش همکاران ما در پلیس آگاهی، رعایت برخی ملاحظات توسط مردم و …بوده است.
صادقی گفت: بیشتر سرقتها در خراسان جنوبی نیز سرقت وسایل و قطعات خودرو با نزدیک به ۲۵ درصد از سرقتها، سرقت سایر عناوین چون سرقت در معابر با ۲۴ درصد، سرقت اماکن خصوصی و ساختمانهای نیمه تمام با ۲۲.۵ درصد سرقتها است.
۵۸ درصد سرقتهای خراسان جنوبی در بیرجند انجام میشود
وی اظهار کرد: در بین شهرستانهای خراسان جنوبی نیز بیشتر سرقتها مربوط به شهر بیرجند با ۵۸ درصد سرقتها، طبس با ۱۰ درصد سرقتها و قاین با حدود ۷.۵ درصد از سرقتها است و در مجموع ۷۵ درصد سرقتها مربوط به این سه شهرستان است.
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه سرقت مسلحانه در استان نداشتهایم، گفت: در مورد سرقت به عنف ما در پلیس آگاهی سرقت از هر کسی که قدرت دفاع از خود را ندارد چون سرقت از کودک و سالمند ناتوان را سرقت به عنف میدانیم.
صادقی با بیان اینکه سرقت به عنف همراه با خشونت در خراسان جنوبی بسیار کم است، بیان کرد: ما در ماه گذشته در یکی از روستاهای خراسان جنوبی موردی از سرقت از یک زوج جوان داشتیم که شب سه نفر سارق به خانه آنها رفته و طلاهای آنان را سرقت کرده بودند.
دستگیری سارق طلاها ظرف ۴۸ ساعت
وی یادآور شد: با تلاش پلیس آگاهی ظرف ۴۸ ساعت سه نفر سارق یک نفر در بیرجند و دو نفر در تهران دستگیر شدند و الان در زندان هستند.
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی گفت: از نظر فراوانی سرقتها ما همیشه جزو استانهای پایین کشور هستیم.
صادقی اظهار کرد: ما در خراسان جنوبی یک درصد جمعیت کشور را داریم و حسب جمعیت باید یک درصد از سرقتها در استان ما رخ دهد ولی به واسطه اعتقادات دینی مردم و فرهنگ بالای این استان نیم درصد از سرقتها در خراسان جنوبی رخ میدهد.
روزانه ۲۳ فقره سرقت رخ میدهد
وی بیان کرد: به طور متوسط روزانه ۲۳ فقره سرقت در خراسان جنوبی رخ میدهد که این آمار در مقایسه با آمار کشوری و آسیبهای اجتماعی چون اعتیاد آمار بالایی محسوب نمیشود.
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی گفت: روز گذشته که ۵-۶ نفر سارق را که دستگیر کردیم از هر کدام که چرایی سرقت را میپرسیدیم پاسخشان موضوع اعتیاد و آن هم اعتیاد به مواد صنعتی بود که یکی از دلایل اصلی سرقت است.
سرهنگ صادقی در زمینه سرقت موبایل ادامه داد: سرقت موبایل نیز به شکلی که در برخی استانها وجود دارد در خراسان جنوبی مشاهده نمیکنیم و ممکن است فرد گوشی خود را در جایی فراموش کند و بعد سارقی بردارد ولی به صورت قاب زنی در معابر به هیچ وجه نداریم.
وی افزود: البته برخی از سرقت موبایلها به واسطه سهل انگاری خود شهروندان رخ میدهد.
دستگیری ۲۰۰ مالخر
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در ۹ ماه سال ۱۴۰۳ تعداد دو هزار سارق و ۲۰۰ نفر مالخر را دستگیر کردیم که بی شک دستگیری مالخرها یکی از مؤلفههای مهم در پیشگیری از سرقتها است.
سرهنگ صادقی بیان کرد: در دو هفته گذشته نیز تعداد یکی – دو باند را گرفتیم که ۱۳ نفر سارق و ۱۰ نفر مالخر دستگیر و برای آنها پرونده قضائی تشکیل شده است و ۴-۵ مکان را در طول سال به واسطه خرید اموال مسروقه پلمپ کردهایم.
وی با اشاره به اینکه ۴۳ باند سرقت از ابتدای سال در خراسان جنوبی منهدم شده است، گفت: ما سارقینی که از زندان آزاد میشوند را رها نمیکنیم و به صورت ماهیانه کنترل میشوند و پابند الکترونیکی را از چند ماه قبل در سطح استان اجرا کردهایم.
استفاده از پابند الکترونیکی برای سارقان دارای شرایط
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: برابر دستور قضائی سارقینی که شرایط را دارند با نصب پابند الکترونیکی و با هماهنگی دستور قضائی مورد کنترل قرار میگیرند که همین پابند الکترونیکی در کاهش سرقت مؤثر است.
سرهنگ صادقی با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۹۰ نفر را به واسطه سرقت دستگیر کردهایم که اینها محکومیت داشته و متواری بودهاند، بیان کرد: همه تلاش ما بر این است که با کاهش سرقت مردم ما در امنیت بیشتری زندگی کنند.
وی افزود: در موضوع کاهش سرقت احشام نیز پیشنهاد ما بر این است که یا احشام را به صورت تجمیعی در یک مکان نگهداری کنند تا بتوان برای آن مکان نگهبان قرار داد و یا اینکه درب محل نگهداری احشام قفل محکمی داشته باشند تا سارقان به راحتی امکان سرقت نداشته باشند.
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی یادآور شد: همین توصیه درباره مصالح موجود در ساختمانهای نیمه کار وجود دارد و این مصالح باید در محل مطمئن با در و قفل ایمن نگهداری شوند.
معاون هماهنگ کننده سپاه خراسان جنوبی عنوان کرد:
اعزام ۲۵۰۰ نفر به راهیان نور جنوب از آبانماه
معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا علیهالسلام خراسان جنوبی گفت: مرحله دوم اعزام اردوهای راهیان نور از ۲۳ آبان ماه شروع شده و تا ۱۰ اسفندماه ادامهدارد که تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به این اردوها اعزام شدند.
رضا هزاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، اظهار کرد: در برنامهریزی اردوهای راهیان نور سال ۱۴۰۳، اعزام ۱۰ هزار نفر به مناطق عملیاتی دفاع مقدس در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: بر همین اساس، مرحله اول اعزام افراد به این اردوها و مناطق، از ابتدای تیر تا ۲۳ مهرماه به مناطق عملیاتی غرب کشور انجام شد که یک هزار و ۸۰۰ نفر به این اردوها اعزام شدند.
معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا علیهالسلام خراسان جنوبی بیان کرد: مرحله دوم اعزام اردوهای راهیان نور نیز از ۲۳ آبان ماه شروع شده و تا ۱۰ اسفندماه ادامهدارد که این اردوها به مناطق عملیاتی جنوب کشور است.
هزاری با اشاره به اعزام ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به مناطق جنوب از ابتدای آبان ماه تاکنون، عنوان کرد: زائران در این اردوها با حضور در شهرهای آبادان، اهواز و شوش، از یادمانهای متعدد ازجمله شلمچه، هویزه، طلائیه، فتحالمبین و… بازدید میکنند.
وی ادامه داد: همچنین اردوی راهیان پیشرفت نیز بطور همزمان برگزار میشود و افراد اعزام شده در مسیر این مناطق، از مظاهر پیشرفت و دستاوردهای انقلاب اسلامی ازجمله سد کرخه و پالایشگاه نفت آبادان بازدید میکنند.
او یادآور شد: افراد اعزام شده به این اردوها از تمام اقشار بسیج ازجمله دانشآموزی، دانشجویی، طلاب، فرهنگیان، اصناف، محلات و… هستند.
هزاری با تاکید بر لزوم انتقال مکتب ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان دفاع مقدس، ادامه داد: حضور مردم بخصوص نسل جوان در این مناطق و دیدن محل رشادتهای رزمندگان از نزدیک بسیار تاثیرگذار است.
وی با اشاره به اینکه امروز جامعه ما به روحیه ایثار و مقاومت نیاز دارد چرا که همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند؛ هزینه مقاومت کمتر از سازش است، گفت: حضور در این مناطق به خوبی تبیین میکند که اگر رشادت و از خودگذشتگی رزمندگان دفاع مقدس نبود، امنیت امروز ما هم وجود نداشت و شرایط کشور ما هم مانند بسیاری از کشورهای دیگر پرآشوب و نابسامان بود.
تعهدات ارزی مهم ترین مشکل صادر کنندگان در خراسانجنوبی
بیرجند- مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی تعهدات ارزی درآمد حاصل از صادرات را مهمترین مشکل صادر کنندگان استان اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، احمد آریافر صبح چهارشنبه در کارگروه توسعه صادرات استان گفت: در دو سال گذشته تعهدات ارزی را پرداخت کردهایم و اگر تولیدی نباشد صادراتی هم نخواهد بود.
به گفته وی کل صادرات سیمان باقران در سال گذشته ۱۶ میلیون دلار و در ۹ ماهه سال جاری به ۱۹ میلیون دلار رسیده است.
مدیرکل صنعت و معدن استان خاطر نشان کرد: در ۸ ماهه گذشته ۸۳ میلیارد دلار صادرات کشور بوده است که به چین، عراق، روسیه، امارات و ترکیه انجام شده است.
آریافر خاطر نشان کرد: سهم صادرات استان در ابتدای سال جاری، ۱۴۰ میلیون دلار مشخص شده که در ۹ ماهه سال جاری به ۲۱۰ میلیون دلار رسیده است.
وی تصریح کرد: ارزش هر تن کالای صادرات استان ۱۵۷ دلار و ارزش هر تن کالای وارداتی استان ۴۸۰۳ دلار بوده که ارزش هر تن کالای وارداتی ۳۰ برابر کالای صادراتی است.
آریافر متذکر شد: برای افزایش میزان صادرات استان باید برای هر یک از دستگاههای این کارگروه وظایفی در این خصوص مشخص شود و برای فعال شدن همه بازارچههای مرزی استان باید نگاه مسئولان افغانستان را در این خصوص تغییر دهیم.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گفت: مشکل مربوط به تعهدات ارزی حاصل از صادرات اقتصادی استان مهمترین مشکل برای توسعه صادرات فعالان اقتصادی استان است.
آریافر در ادامه افزود: استثنا کردن واحدهای تولیدی_ صادراتی برای رفع تعهدات ارزی با در نظر گرفتن سقف تعهدات صادراتی به میزان ۴۰ درصد برای واحدهای تولیدی، پیله وران و مرزنشینان برای ایفای تعهدات ارزی، واردات بعضی از محصولات کشاورزی از افغانستان به صورت ورود موقت و فرآوری آنها در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند و صادرات مجدد آنها به افغانستان و سایر کشورهای هدف، از جمله پیشنهادات در این خصوص است.
وی تصریح کرد: لحاظ شدن اقلام مزیت دار افغانستان در فهرست تعرفههای ترجیحی باید در دستور کار قرار گیرد و بازگشایی بازارچههای مرزی استان، تخصصی کردن فعالیت آنها، کاهش تعهدات صادراتی برای واحدهای صادراتی نمونه استانی، برگزاری نشستهای مشترک با والی ولایت فراه افغانستان و فعالان اقتصادی دو استان در فواصل زمانی مشخص و… از جمله دیگر پیشنهادات برای توسعه صادرات استان است.
نخستین زمین تخصصی کروکت کشور در بیرجند افتتاح شد
بیرجند – ایرنا – نخستین زمین تخصصی کروکت کشور با حضور مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی در مجموعه شهید سلیمانی بند دره بیرجند افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دبیر هیات گلف خراسان جنوبی روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح این زمین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: رشته کروکت با ۶ دروازه و اعضای چهار نفره برگزار میشود و در این بازی هیجانانگیز دو تیم در یک دیدار به رقابت میپردازند.
مجید ابوالحسنی بیان کرد: مهرماه سال گذشته با حضور رییس انجمن کروکت در خراسان جنوبی، این رشته ورزشی با هدف توسعه ورزشهای نوپا و افزایش مشارکت همگانی در استان کلید خورد.
وی اظهار کرد: کروکت برای تمامی اقشار جامعه در نظر گرفته شده و هیچ محدودیتی از نظر جنسیت، سن یا وضعیت مالی ندارد.
دبیر هیات گلف خراسان جنوبی اظهار کرد: با هماهنگی اداره کل ورزش و جوانان زمین چمن مصنوعی بند دره بیرجند به رشته کروکت اختصاص یافت تا با جذب ورزشکار این رشته مهیج در استان توسعه یابد.
ابوالحسنی با بیان اینکه تاکنون ۲۲ نفر آموزشهای رشته ورزشی کروکت را در استان فرا گرفتهاند افزود: همچنین پس از راهاندازی رشته جدید کروکت در استان خراسان جنوبی نخستین تیم کروکت آقایان و بانوان این استان برای شرکت در رقابتهای قهرمانی کشور آذرماه امسال عازم کرمان شدند.
وی ادامه داد: دورههای آموزشی و تمرین کروکت روزهای یکشنبه و سهشنبه به صورت رایگان برای عموم در این مجموعه برگزار میشود.
دبیر هیات گلف خراسان جنوبی افزود: هماهنگی لازم برای حضور کارکنان ادارات و سازمانها نیز در این رشته ورزشی مهیج فراهم شده و لیگ کارگری کروکت نیز ماه آینده در استان برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، یکی از ورزشهای مدرن و جدید، ورزش کروکت (Croquet) است که چندین سال است در ایران مورد استقبال قرار گرفته و تبدیل به یک ورزش پرطرفدار شده است. در این ورزش افراد با استفاده از یک وسیله چکش مانند به توپ ضربه میزنند و تلاش میکنند تا توپ را از میان حلقههای نصب شده در زمین عبور دهند.
کروکت در ایران در سال ۱۳۹۵ به ثبت رسید که فعالیت خود را تحت عنوان انجمن کروکت فدراسیون گلف جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد، تجهیزات ورزش کروکت شامل، مالت، توپ، دروازه و پرچم وسط که بر روی زمین چمن بازی میشود که جنس زمین میتواند چمن طبیعی، چمن مصنوعی و یا خاک رس نیز باشد.
در این ورزش افراد با استفاده از یک وسیله چکش مانند به نام مالت به توپ ضربه میزنند و تلاش میکنند تا توپ را از میان حلقههای نصب شده در زمین عبور دهند، در این رشته ۶ حلقه فلزی روی زمین گذاشته می شود و بازیکنان باید توپ هایی را که به رنگ های مختلف است از داخل این دروازه های فلزی عبور دهند.
امروز فقط باید در مسیر جریان امید آفرینی حرکت کنیم
مردم خسته اند؛ فرماندار، باید نوکر مردم باشد
همه باهم برای توسعه بشرویه یک صدا خواهیم شد
پیشرفت فیزیکی پروژه آبرسانی طبس از نیمه گذشت
۲ ترفند جدید کلاهبرداران برای خالی کردن حساب ها
۳۵۵۰ حافظ یک تا ۳۰ جزء قرآن فراجا در خراسان جنوبی
اجرای ۲ طرح در قالب نشاندار کردن مالیات در خراسان جنوبی
مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی از اجرای ۲ طرح در قالب طرح نشاندار کردن مالیات در این استان خبر داد و گفت: ۳۳ میلیارد ریال برای اجرای طرح های گردشگری از محل طرح نشاندار کردن مالیات اختصاص یافت.
علی کریمدادی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند با بیان اینکه اجرای طرح نشاندار کردن مالیات، نقش بسیار موثری در تکمیل پروژه های نیمه تمام در بخش های مختلف داشته است، اظهار کرد: اجرای طرح نشاندار کردن مالیاتها و انتخاب محل هزینهکرد مالیاتها، توانسته آثار بسیار مثبتی بر تکمیل پروژهها بر جای بگذارد و همچنین انگیزه مودیان مالیاتی برای پرداخت مالیات را ارتقا بخشد.
وی ادامه داد: طرح نشاندار کردن مالیات ها، یکی از مهم ترین اقدامات در حوزه مالیاتی کشور بهشمار میرود که زمینه ساز برقراری عدالت مالیاتی در سطح کشور شده و از سوی دیگر زمینهساز ایجاد شفافیت مالیاتی در تمامی بخشهاست.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی با بیان اینکه ۵ هزار و۲۴۱ مودی مالیاتی، محل مصرف مالیات خودشان را ۲۶ پروژه در راستای “طرح نشاندار کردن مالیات” در استان خراسان جنوبی تعیین کرده اند، گفت: مبلغ ۱۰۴۱ میلیارد ریال برای این ۲۶ پروژه از محل مالیات موضوع تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم تأمین اعتبار شده است.
کریمدادی با اشاره به تخصیص اعتبار درآمدهای مالیاتی برای طرح های نیمه تمام در حوزه گردشگری استان افزود: در استان خراسان جنوبی ۲ طرح در قالب “طرح نشاندار کردن مالیات” به مودیان اعلام شد که به صورت کامل از محل این طرح تامین اعتبار گردیده است.
وی بیان کرد: یکی از این پروژه ها اجرای طرح گردشگری تالاب کجی نمکزار نهبندان است که برای اجرا، اعتباری در حدود ۳۰ میلیارد ریال نیاز داشت که با مشارکت ۱۲۳ نفر از مودیان، اعتبار مورد نیاز آن به صورت صدردرصد تأمین شد.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی ایجاد زیرساخت گردشگری بند دره را دیگر پروژه گردشگری استان عنوان کرد و افزود: برای تکمیل این پروژه اعتباری در حدود ۳ میلیارد ریال مورد نیاز بود که با مشارکت ۶۶ مودی به صورت کامل از محل مالیات تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم تأمین شد.
کریمدادی با بیان اینکه اجرای طرح نشان دار کردن مالیات نه تنها به شفافیت در نحوه تخصیص منابع مالیاتی کمک میکند، بلکه بهطور مستقیم بر اعتماد عمومی به دولت و نظام مالیاتی تأثیرگذار خواهد بود، اظهار کرد: گردشگری یک صنعت سودآور، پاک و پایدار است و از نیاز امروز کشور در حوزه نشاط اجتماعی به شمار میرود و امید است که وضعیت گردشگری این استان آن طور که شایسته است ارتقا یابد.
انتهای پیام/۲۵۰
هاشمی تعامل مدیران با رسانهها را یکی از شاخههای ارزیابی آنها اعلام کرد و گفت: بدهی استانداری به رسانهها در کمتر از دو هفته و بدهی ادارات نیز ظرف یک ماه آینده باید پرداخت شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی، در نشست با مدیران رسانهها که ظهر امروز چهارشنبه (۱۹ دی) برگزار شد، بر نقش بیبدیل خبرنگاران در توسعه استان تاکید کرد و خطاب به اهالی رسانه گفت: “هرچه میخواهد دل تنگت بگو!”
وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که “موفقیت دولت، موفقیت نظام است”، اظهار داشت: جایگاه خبرنگار در پیشرفت استان قابل انکار نیست و رسانهها با گفتمانسازی و جریانسازی، مسیر توسعه را هموار میکنند.
مدیران موفق و ارتباط با رسانهها
هاشمی تاکید کرد: مدیری موفق است که ارتباط نزدیکی با رسانهها داشته باشد.
وی از نقش روابط عمومیها بهعنوان پل ارتباطی میان مدیران و رسانهها یاد کرد و افزود: باید بهترین جایگاه برای روابط عمومیها در نظر گرفته شود.
استاندار خراسان جنوبی خواستار تشکیل کارگروهی متشکل از معاونت اقتصادی، مدیرکل ارشاد، مدیرکل روابط عمومی استانداری و نمایندگانی از رسانهها برای پیگیری مطالبات شد و تاکید کرد: بدهی استانداری به رسانهها در کمتر از دو هفته و بدهی ادارات نیز ظرف یک ماه آینده پرداخت شود.
حمایت از رسانههای محلی و تاکید بر آموزش
استاندار خراسان جنوبی اعلام کرد: حمایت از نشریات محلی، برگزاری دورههای آموزشی سواد رسانهای ویژه مدیران، و ورود به حوزه هوش مصنوعی از اولویتهای استان است اما در این میان سرعت نباید فدای دقت شود.
توسعه زیرساختهای استان
هاشمی در بخش دیگری از سخنانش به پروژههای زیرساختی استان اشاره کرد و گفت: راهآهن از چابهار به خراسان جنوبی و سپس به آسیای میانه متصل خواهد شد و با توجه به اولویت این پروژه، در هفته اول شروع کارم، ۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه راهآهن تزریق شد.
وی همچنین توسعه فرودگاه، گسترش بازارچههای مرزی، و توجه به صنعت گردشگری را از اولویتهای استان دانست و افزود: گردشگری دومین صنعت زودبازده و درآمدزا بعد از نفت است.
مردمیسازی مدیریت
استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: وقت ما وقف مردم است، از حاشیهها پرهیز میکنم و آمادهام هر شب در مساجد به صحبتهای مردم گوش کنم. آمدم که نوکری مردم را کنم.
هاشمی همچنین از نقد سازنده استقبال کرد و از رسانهها خواست تا در کنار نقد، جنبههای مثبت عملکردها را در راستای امیدآفرینی بازتاب دهند و یادآور شد: یکی از ملاکهای ارزیابی مدیران، ارتباط موثر با رسانههاست.
وی با تاکید بر اینکه نیازمند همکاری رسانهها برای پیشبرد اهداف توسعهای است، گفت: من به تنهایی موفق نخواهم بود؛ رسانهها فرصت طلایی استان هستند و دست نیاز من به سمت آنها دراز است.
بدهی میلیاردی ادارات به رسانهها
محمود حیدری مدیرعامل خانه مطبوعات خراسان جنوبی هم در این جلسه عمده درخواست رسانهها را بدهی ادارات به رسانهها اعلام کرد و گفت: بالغ بر پنج میلیارد تومان ادارات به نشریات مکتوب و پایگاههای خبری بدهکارند.
وی عدم اشتراک روزنامههای استان توسط ادارات، تامین اعتبار ساخت طبقه دوم و سوم خانه مطبوعات استان، فرسودگی تجهیزات رسانهها و عدم بضاعت رسانهها در به روزرسانی آن، مهاجرت نیروی انسانی از حوزه رسانه و لزوم پیوست رسانه در اجرای پروژههای ملی و استانی را از جمله مطالبات اهالی رسانه اعلام کرد و موفقیت استان را در گرو تعامل مدیران با رسانهها دانست.
توصیه به مطالعه نامه حضرت امیر به مالک اشتر
حسین خسروی چاهک مدیر مسوول پایگاه خبری خاورستان هم از استاندار خراسان جنوبی خواست به رسانهها اعلام کند در مصاحبه وزارت کشور چه برنامههایی ارائه کرده است که رسانههای استان بتوانند آن را پیگیری کنند.
وی افزود: تابستان ۱۴۰۴ بعد از گذشت خزان و بهار انتصابات، زمان مناسبی برای بررسی مطالبات و عملکرد مسؤولان است.
وی با اشاره به ارادت ریاست جمهور به مولا علی علیهالسلام، استاندار خراسان جنوبی را به مطالعه هفتگی نامه ۵۳ نهجالبلاغه سفارش کرد و شاه کلید توسعه استان راه “راه” اعلام کرد و یادآور شد: شنیدن صدای سوت قطار در دوران خدمت شما در استان خراسان جنوبی باعث خواهد شد که برای همیشه در اذهان مردم ماندگار شوید.
فاطمه زهرا قاسمی نماینده خبرنگاران هم خواستار حمایت دوجانبه استاندار و رسانهها شد و گفت: تشکیل یک کارگروه برای توسعه راهبردهای حوزه رسانه استان و پرداخت تسهیلات از دیگر مطالبات است.
بر اساس این گزارش، توجه به اقتصاد رسانهها، تامین نقدینگی خرید کاغذ، تربیت نیروی انسانی، برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه مدیران و روابط عمومیها از دیگر مطالبات مدیران رسانه از استاندار خراسان جنوبی بود.