۶.۵ میلیارد تومان برای ایجاد زیرساخت ها در روستاهای خراسان جنوبی اختصاص یافت
بیرجند- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی از اختصاص ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای ایجاد زیرساخت در روستاهای استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، جهانشاهی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان صبح سه شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان بیان داشت: پروژههای چهارجانبه بین استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، فرمانداریها و دستگاه (کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت) مورد نظر که بعد از انتصاب استاندار در دولت چهاردهم بر اساس تاکید ایشان برای هر یک از شهرستانهای استان مشخص شد تا در تزریق اولین اعتبارات به استان، در اولویت تخصیص قرار گیرند.
به گفته وی از محل اعتبارات موضوع تبصره (۶) ماده (۱۲) قانون اصلاح معادن موضوع جز (۶۲) ردیف ۵۳۰۰۰۰، ۶ و نیم میلیارد تومان به استان اختصاص یافته که نسبت به گذشته افزایش یافته است و باید برای ایجاد زیرساختها در حوزههای هزینه شوند که از فعالیتهای معدنی متضرر میشوند.
جهانشاهی ادامه داد: از استان خواسته شده که طرحهای پیشران محرک اقتصادی را به تهران معرفی کنیم که در این راستا باید پروژههای مورد نظر غیر دولتی باشند که در حدود ۲۵۰ میلیارد تومان کشوری برای این منظور پیش بینی شده و پیشرفت این پروژهها باید حداقل ۷۰ درصد باشد تا از این ظرفیت برای تکمیل پروژههای سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده شود.
وی با بیان اینکه دولت علاوه بر توسعه متوازن، دنبال توسعه نقطهای هم است، افزود: دستگاههای مورد نظر تا ۲۴ ساعت آینده باید طرحهای مورد نظر خود را برای ما ارسال کنند.
آریا فر مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان هم در ادامه گفت: ۱۵ درصد اعتبارات مورد نظر بر اساس قوانین موجود باید برای ایجاد زیرساختهای مورد نیاز در روستاهای هزینه شود که از نظر ایجاد زیرساختها با مشکل مواجه هستند.
بیمه سلامت رایگان برای حدود ۳۹۰ هزار نفر در خراسان جنوبی
به گفته مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی حدود ۳۹۰ هزار نفر در سطح استان بیمه سلامت رایگان دریافت کرده اند.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی – علی اربابی مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: قریب به ۳۹۰ هزار نفر در سطح استان بیمه سلامت رایگان دریافت کردهاند که ۸۰ درصد جمعیت تحت پوشش این اداره کل را شامل میشوند و از این تعداد حدود ۳۴۵ هزار نفر بیمه شده روستایی هستند.
او افزود: جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت در استان حدود ۴۹۰ هزار نفر است که ۶۴ درصد جمعیت کل استان را شامل میشود.
اربابی در ادامه به صندوق بیماران خاص و صعب العلاج اشاره کرد و ادامه داد: از ابتدا اجرای این طرح و با تشکیل صندوق مربوطه، برای حدود ۱۵ هزار نفر نشان فعال ثبت شده است که این نشانها مربوط به ۶۱ نوع بیماری خاص و صعب العلاج میباشد.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی تصریح کرد: طبق آمارها در استان خراسان جنوبی بیشترین نشان ثبت شده مربوط به سه بیماری پرفشاری خون با تعداد ۴ هزار و ۹۰ نشان، دیابت نوع دو با نیاز به دریافت انسولین با تعداد ۳ هزار و ۷۲۳ نشان و سرطان با تعداد ۲ هزار و ۶۹۱ نشان میباشد.
بیشتر بخوانید
او با بیان اینکه هزینههای درمان این بیماران یا به صورت سیستمی و در لحظه محاسبه میشود و یا با ارائه فاکتور به آنان پرداخت میشود، عنوان کرد: از ابتدای طرح تا کنون این بیماران بیش از ۹۳ هزار بار مراجعه به موسسات و مراکز درمانی داشتهاند که حدود ۹۰ میلیارد ریال سهم بیمه سلامت محاسبه و از هزینههای درمان این بیماران کسر و به موسسات و مراکز درمانی پرداخت شده و تعداد ۵۳۸۹ پرونده نیز تشکیل شده که حدود ۸۵ میلیارد ریال در قبال فاکتورهای دریافتی از بیماران توسط بیمه سلامت به آنان پرداخت شده است.
علی اربابی با اشاره به اینکه ۶۰ نوع بیماری خاص و صعب العلاج دارای بسته تعریف شده در سامانه بیمه سلامت هستند، اظهار کرد: از ابتدای طرح برای هزینههای درمان بیماران خاص و صعب العلاج در مجموع حدود ۱۷۵ میلیارد ریال توسط بیمه سلامت خراسان جنوبی پرداخت شده است که بیشترین هزینهها و مراجعهها مربوط به دارو و داروخانه و مربوط به بیماران سرطانی بوده است.
فناوریهای نوین؛ کلید ارتقاء فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه بیرجند
ایسنا/خراسان جنوبی در دنیای امروز، فناوریهای نوین به عنوان ابزاری مؤثر در بهبود و توسعه فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهها شناخته میشوند.
فناوریهای نوین به عنوان یک ابزار تحولآفرین در عرصههای مختلف، به ویژه در حوزه فرهنگی، نقش بسزایی ایفا میکنند. دانشگاهها با بهرهگیری از این فناوریها میتوانند به بهبود فرآیندهای فرهنگی و اجتماعی خود بپردازند و ارتباط نزدیکتری با دانشجویان برقرار کنند.
در این مصاحبه با حسین فرزانهپور، معاون فرهنگی دانشگاه بیرجند به بررسی روشهای استفاده از فناوریهای نوین در فعالیتهای فرهنگی دانشگاه بیرجند و تأثیر آن بر جامعه دانشگاهی میپردازیم.
اهداف اصلی معاونت فرهنگی دانشگاه چیست؟
به نظر میرسد ساماندهی و تقویت نظام مدیریت فرهنگی دانشگاه، گسترش و ترویج فضای معنوی، اخلاقی و دینی در دانشگاه، تبیین و تقویت باورها و هویتهای ملی و میهنی، معرفی میراث و دستاوردهای فرهنگی فرهنگی تمدن ایرانی و اسلامی، همکاری مؤثر با دیگر نهادهای فرهنگی و هنری دانشگاه و استان، ایجاد شور و نشاط و پویایی در میان دانشگاهیان، ایجاد فضای حمایتی از نواندیشی دانشگاهیان و تقویت ارتباط تشکلهای دانشجویان با صنعت و جامعه تنها بخشی از وظایف فرهنگی معاونت فرهنگی باشد.
چه برنامههایی برای ارتقاء فرهنگ دانشگاهی در نظر گرفتهاید؟
از چهارسال گذشته که ویژه برنامه دومین همایش ملی فرهنگ دانشگاهی به میزبانی دانشگاه بیرجند به خصوص معاونت فرهنگی و اجتماعی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده علوم رفتاری برگزار شد، دانشگاه بیرجند نگذاشت این مأموریت مهم دانشگاه بر زمین بماند و در دوره مسئولیت بنده هم ویژه برنامه همایش و نشستهای تخصصی و پژوهشی فرهنگ دانشگاهی با همکاری مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و تمدنی اسلامی برگزار شده است و به اذعان اندیشمندان این حوزه، دانشگاه بیرجند در این بخش سرآمد است.
در کنار این مسأله، دانشگاه بیرجند سعی کرده است برنامههای تجلیل و تقدیر از برگزیدگان فرهنگی را در هفته فرهنگی دانشگاه برگزار کند و برنامههای متنوع و پرنشاطی برگزار میشود.
چگونه میتوانیم مشارکت دانشجویان را در فعالیتهای فرهنگی افزایش دهیم؟
به نظر میرسد با واگذاری یا واسپاری اجرای برنامهها به دانشجویان و در نظر گرفتن سلایق و علاقه مندیهای آنها، دانشجویان در برنامهها مشارکت فعال و پویا خواهند داشت. برنامهریزان فرهنگی ناگزیر هستند تغییرات بین نسلی را به درستی درک کنند و ضمن تکریم آرمانها و هویتهای غنی و پرشگوه دینی و ملی، از تجارب زیسته و بین المللی و به ویژه توانمندیهای دانشجویان باید استفاده کنند.
آیا برنامههایی برای حمایت از هنرمندان و استعدادهای فرهنگی دانشجویان وجود دارد؟
غالبا برنامه رسمی و دورهای وزارت علوم مثل جشنواره رویش، جشنواره حرکت، جشنواره برهان و جریان، جشنواره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان و دیگر برنامهها هر کدام با هدف شناسایی توانمندیهای دانشجویان و تقدیر وحمایت از هنرمندان دانشجویی برگزار و هر کدام بخش درون دانشگاهی دارد که در قالب ویژه برنامهای برگزار میشود.
چه اقداماتی برای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در دانشگاه انجام میشود؟
هر کدام از گروههای آموزشی با توجه به اهداف تخصصی و مأموریتی که دارند، غالبا برنامهای برای ترویج فرهنگ کتابخوانی تخصصی دارند ولی در معاونت فرهنگی و اجتماعی کانون کتاب دانشگاه دارای اساسنامه مصوب است و برنامههای متنوع آن بسیار حائز اهمیت بوده به گونهای که سال گذشته در جشنواره ملی رویش، این کانون رتبه برتر کشوری شد.
برگزاری نمایشگاه بزرگ کتاب در دو سال گذشته به صورت استانی با برنامه ریزی دانشجویان فعال همین کانون و ارتباط با کتابفروشان و فعالان حوزه نشر استان برگزار شد.
چگونه میتوانیم تنوع فرهنگی را در دانشگاه گسترش دهیم؟
درنظرگرفتن عقلانیت، روحیه آزادندیشی، مسئولیت پذیری دانشگاهیان، تعامل علمی و پژوهشی و تخصصی با نهادهای و انجمنهای دولتی و غیردولتی بیرون دانشگاه، به رسمت شخصیت زبانها، گویشها، فرهنگ اقوام و احترام متقابل هر کدام در راستای تقویت برنامههای فرهنگی حائز اهمیت است و تنوع فرهنگی یک قدرت نرم برای کشور و مسئولان آن است.
آیا برنامههایی برای برگزاری جشنوارههای فرهنگی و هنری در دانشگاه دارید؟
همانطور که پیشتر گفته شد، جشنوارهها نظام مند هستند و طبق برنامههای ابلاغی وزارتی در موعد مقرر در دو بخش درون دانشگاهی و برون دانشگاهی برگزار میشود. در کنار این بخش، جشنواره های بدیع، نوآور و کم سابقهای در دانشگاه برگزار شده و یا می شود مثل جشنواره نشریات دانشجویی استان، جشنواره اقوام و دانشجویان بخش بین الملل دانشگاه و برنامه و آیین نامه ویژه نودانشجویان و آیین دانش آموختگی از دیگر برنامههای هستند.
چه نوع کارگاهها و دورههای آموزشی در زمینههای فرهنگی برای دانشجویان برگزار میشود؟
هر کدام از تشکلهای دانشجویی در راستای مأموریت طبق اساسنامه خود برنامه کارگاهی و مهارتی دارند. انجمنهای علمی دانشجویی در راستای تقویت مسائل علمی و ارتباط با صنعت و جامعه برنامهریزی میکنند و کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی هر کدام در راستای تقویت دانشجویان علاقهمند برنامههایی دارند مثل تئاتر، موسیقی، عفاف و حجاب، قرآنی و عترت اهل بیت، جوانان رضوی، هنرهای تجسمی ودیگر کانونها در همین حوزهها کارگاهایی تعریف و حمایت میشود. ضمن اینکه همه این برنامهها به تأیید استاد مشاور هر کانون و انجمن باید برسد و نگاه تخصصی و علمی به آن میشود.
چگونه میتوانیم از فناوریهای نوین در فعالیتهای فرهنگی استفاده کنیم؟
بهرهگیری از قابلیتهای فناوریهای نوین اطلاعاتی و ارتباطات و در کنار پایش و سنجش و اثربخشی برنامههای رایانهای هر کدام در گسترس برنامههای روزآمد مهم است. معاونت فرهنگی و اجتماعی در چند سامانه متمرکز از این فناوری استفاده میکند. همه درخواستهای دانشجویی از طریق پورتال فردی دانشجویان ثبت و پس از تأیید دبیر هر تشکل و استاد مشاور به شورایهای فرهنگی واصل میشود. حتی ثبت نامها و پرداخت برنامههایی که هزینه دارد از همین مسیر انجام میشود.
آیا همکاریهایی با نهادها و سازمانهای فرهنگی خارج از دانشگاه وجود دارد؟
در این باره تعداد زیادی تفاهم نامه همکاری با سازمانها و نهادهای ملی و استانی منعقد شده است. نمایشگاه راویان پیشرفت در دانشگاه به انعقاد تفاهم نامه مشترک رسید. بنیاد بین المللی نهج البلاغه، جهاد دانشگاهی، نیروی انتظامی، کمیته امداد حضرت امام(ره)، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، اداره کل فنی و حرفهای و دیگر بخش ها هر کدام دانشجویان را با جامعه پیوند میدهد.
چه اقداماتی برای ارتقاء روحیه همکاری و همبستگی بین دانشجویان انجام میشود؟
فلسفه کار دانشجویی در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی مبتنی بر همین ارتقای همکاری است. باید همه بدانند که هر تشکل دانشجویی با انتخابات سراسری میان همه دانشجویان انجام میشود و خودشان اعضای اصلی و علی البدل را انتخاب میکنند. در اجرای برنامهها هم هر دانشجویی با سعه صدر از پیشنهادها و انتقادات بهره میگیرد.
چگونه میتوانیم به مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشجویان پاسخ دهیم؟
ارتباط تنگاتنگ مسئولان، کارشناسان با بدنه دانشجویی بهترین راه توجه به نظرات دانشجویی است. ضمن اینکه حضور دانشجویان در برنامهریزی و اجرای برنامهها فی نفسه توجه و پاسخ به نیازهای فرهنگی دانشجویان است.
آیا برنامههایی برای ترویج فرهنگ کارآفرینی در بین دانشجویان دارید؟
کانون کارآفرینی معاونت فرهنگی با همین هدف ایجاد شده است و همکاریهای ملی و استانی را جلب کرده است و این معاونت نیز با همکاری مؤثر و خوب معاونت پژوهش، نوآوری و فناوری و ارسال دانشجویان به بخش صنایع و معادن و نهادهای اجتماعی با هدف ترویج فرهنگ مهارتی و کارآفرینی انجام میشود. همچنین برگزاری استارتاپهای منطقهای و ملی مورد حمایت بوده است.
چگونه میتوانیم از نظرات و پیشنهادات دانشجویان در برنامههای فرهنگی استفاده کنیم؟
بی تردید حضور فعال دانشجویان در تشکل های دانشجویی مورد تأیید که قانون مند است و همچنین مشارکت آنها در برگزاری برنامهها، باعث می شود نظرات سازنده آنها شنیده شود و مسئولان دانشگاهی برنامهریزی مطلوب بریا تحقق آنها داشته باشند.
آیا برنامههایی برای ارتقاء آگاهیهای اجتماعی و سیاسی دانشجویان وجود دارد؟
برگزاری نشست های پرسش و پاسخ، کرسی های آزاداندیشی، برنامههای مناظره، نقد و بررسی کتاب، میزگرد، مناظرات دانشجویی هر کدام در همین زمینه مورد حمایت است و دانشگاه بیرجند در دو سال گذشته برای اولین بار دارای ۶ رتبه ملی برجسته بوده و جشنواره برهان کشوری در چندین مرحله به مشارکت اجتماعی و سیاسی دانشجویان کمک شایسته ای کرده است.
چگونه میتوانیم به حفظ و ترویج میراث فرهنگی در دانشگاه کمک کنیم؟
بخشی از این هدف سترگ متوجه دانشگده هنر است و بخشی دیگر در شرح وظائف معاونت فرهنگی است. برگزاری نمایشگاه های فرهنگی و هنری، چندین سال است که با هدف ترویج میراث معنوی و فیزیکی و تمدنی برگزتار می شود. دانشجویان دست سازهها و کالای فرهنگی و هنری خودشان را در معرض دید و فروش قرار می دهند. همچنین اردوها و بازدیدها و تورهای گردشگری درون شهری و استانی دانشجویان از طریق کانون گردشگری و انجمن علمی باستان شناسی و تاریخ با همین رویکرد مورد توجه و حمایت بوده است.
چه نوع فعالیتهایی برای تقویت مهارتهای اجتماعی و ارتباطی دانشجویان برگزار میشود؟
مشارکت دانشجویان در برگزاری نشستهای پرسش و پاسخ، کرسیهای آزاد اندیشی و اعزان دانشجویان به نهادی مرتبط مثل آموزش و پرورش و مدارس سطح شهر، سازمان محیط زیست، شهرداریها و استانداری و بخش صنعت و کارخانجات موفق هر کدام در تقویت مهارتهای کلامی و ارتباطی آنها مهم است و معمولا این دانشجویان از سرآمدان و فعالان آینده کشور به شمار خواهند رفت.
انتهای پیام
الگوگیری از پایداری شهدا باعث وحشت دشمنان شده است
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی ادامه داد: الگویی عزت و پایداری که شهدا ارائه دادند امروز باعث وحشت دشمنان و استکبار شده است و با منافع آنها در تضاد است و منافع آنها را در خطر انداخته است و به الگویی جهانی تبدیل شده است
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سردار محمدرضا مهدوی امروز در همایش مادران قهرمانپرور که به مناسبت هفته مقاومت در بیرجند برگزار شد اظهار کرد: این مراسم با هدف تجلیل از مادران بزرگوار شهدا در سطح استان همزمان با هفته مقاومت برگزار شده و میشود.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی، با بیان اینکه مادران شهدا قلههای رفیع معنویت، بصیرت و اخلاص هستند گفت: هر آنچه امروز داریم مدیون این مادران هستیم که در دامان پاک خود قهرمانانی را پرورش و تحویل جامعه دادند که امروز امنیت ما مدیون تلاشها و زحمات فرزندان این عزیزان است و به روح بلند شهدا درود میفرستیم.
وی افزود: نکوداشت مقام شهدا، رسالتی بزرگ بردوش همه ماست؛ برگزاری این گونه جلسات نیاز ما به شهداست که از نظر روحی، جسمی و فکری به آنها نیازمندیم تا از روش و سیره شهدا بهرهمند شویم.
سیره شهدا مردم یاری، اخلاق مداری، آزادیخواهی را به ما میآموزد
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) با بیان اینکه شهدا حاضر و ناظر هستند، گفت: سیره شهدا معنویت، دفاع از مظلوم، مردمداری و مردم یاری، اخلاق مداری، آزادیخواهی را به ما یاد میدهد.
مهدوی ادامه داد: در شرایط امروز منطقه و دنیا به وضوح نقش عزت و مقاومت شهدا را در دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی شاهدیم.
وی با بیان اینکه دشمنان بیش از ۴۵ سال است برای ضربه به جمهوری اسلامی ایران تلاش دارند، ادامه داد: اما به لطف خداوند و ازخودگذشتگی شهدا توطئههای دشمنان همگی خنثی شده و امروز شاهدیم کشوری که این پایداری و روحیه مقاومت را نداشت به آسانی تسلیم دشمن شد.
اگر به دنبال عزت و استقلال هستیم باید مسیر شهدا را ادامه دهیم
فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی افزود: این روحیه شهدا بود که دشمن نتوانست به انقلاب و نظام ما ضربه وارد کند که باید قدردان آنها باشیم و اگر در دنیا به دنبال عزت، خودباوری و استقلال هستیم باید مسیر شهدا را ادامه دهیم.
مهدوی با بیان اینکه ما از نظر اعتقادی با کشورهای غربی فاصله داریم، بیان کرد: این موضوع با مذاکره و توافق قابل حل نیست و باید در برابر دشمنان ایستادگی کنیم، همگان شاهدیم استکبار جهانی به بهانه مذاکره امروز چه بر سر کشورهایی همچون سوریه آورده است.
عزت و امنیت کشور را مدیون شهدا هستیم
وی تصریح کرد: هرچه درگیری ما با دشمنان و کشورهای بزرگ بیشتر بوده مقاومتر و قویتر شدیم چون سیره شهدا را طی کردیم و شهدا با مقاومت خود الگوی مقاومت را به ما ارائه دادند در برابر دشمنان پایداری کردند و با ایستادگی عزت، امنیت را به دست آوردیم و همه را مدیون شهدا هستیم.
فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی اظهار داشت: همان گونه که شهید سلیمانی فرمود “شهدا به ما آموختند که تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و از فرصتها به نفع نظام و کشور استفاده کنیم”.
امروز ایران هژمونیساز جهانی است
مهدوی با بیان اینکه، خون شهدا نگاه و معادلات دنیا نسبت به ایران را تغییر داده، گفت: امروز ایران هژمونی ساز جهانی است، و این عزت را شهدا به ما دادند که قبل انقلاب نداشتیم.
وی تصریح کرد: دشمنی استکبار با ایران اسلامی به جهت آزادیخواهی ملت ایران است، قبول نمیکند زیر سلطه آنها باشد و به خواست آنها عمل نمیکند؛ اینها در دین و سیره ما نیست.
فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی ادامه داد: الگویی عزت و پایداری که شهدا ارائه دادند امروز باعث وحشت دشمنان و استکبار شده است و با منافع آنها در تضاد است و منافع آنها را در خطر انداخته است و به الگویی جهانی تبدیل شده است که امروز نمونه این الگوبرداری را در مردم یمن شاهدیم که با مقاومت خود در برابر استکبار جهانی آمریکا و اسرائیل را متاصل کردهاند.
روحیه ایثار، مقاومت، ایستادگی در کشور موج میزند
مهدوی گفت: امروز به لطف خدا و برکت خون شهدا؛ روحیه ایثار، مقاومت، ایستادگی در کشور ما موج میزند و علیرغم تمامی توطئههای دشمنان نسل به نسل منتقل میشود که الگوهای آن را در دفاع مقدس، دفاع از انقلاب و محور مقاومت شاهد هستیم.
وی ادامه داد: ملت فلسطین، ماههاست در برابر تمامی جنایتها و تجاوز رژیم صهیونیستی مقاومت کرده و اسرائیل در برابر یک گروه کوچک (حماس) مستأصل شده است.
دشمن در یک تهاجم ترکیبی به دنبال استحاله کردن ملت ایران است
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: امروز دشمن در یک تهاجم ترکیبی اعم از اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به دنبال استحاله کردن ملت بزرگ ایران است و با امپراطوری رسانهای سعی دارد ناامیدی را به ملت ایران تزریق کند، اما به لطف خدا و آمادگی دفاعی که داریم پوزه دشمن را به خاک میمالیم.
مهدوی گفت: در لبنان دشمن در برابر مقاومت حزبالله شکست خورد و مجبور به عقبنشینی و پذیرش آتشبس شد چون الگو حزب الله در مقاومت شهدای ایران هستند.
مادران شهدا، سردمداران ایثار و مقاومت در دنیا هستند
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان جنوبی نیز در این مراسم، با گرامیداشت یاد شهدا گفت: هدف از برگزاری این همایش، نشان دادن هویت اسلامی زن مسلمان و تفاخر به جایگاه و کمالی است که اسلام به ما بانوان اعطا کرده است.
فاطمه بصیریپور با تشکر از حاضران در این جلسه، گفت: امروز مادران شهدا به عنوان الگویی از سردمداران ایثار و مقاومت در دنیا هستند.
بیرجند_ایرنا_ استاندار خراسان جنوبی گفت: اقدامات خوبی برای مقابله با تب برفکی در استان انجام شده است لذا از شیوع به دیگر استان ها جلوگیری شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمد رضا هاشمی روز سهشنبه در دیدار با رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور اظهار کرد: امنیت غذایی موضوع بسیار مهمی بوده و در این راستا مراقبت از دامهای سبک و سنگین و شیلات از اهمیت بسیاری برخوردار است این مسئله حساسیت کار نظام دامپزشکی را نشان میدهد.
وی عنوان کرد: خراسان جنوبی به دلیل این که در مسیر حمل دام از افعانستان قرار دارد و همچنین از آن جایی که فعالیت بسیاری در استان در حوزه طیور انجام می شود، باید در بحثهای پیشگیری توجه بیشتری داشت.
استاندار خراسان با تاکید بر سرمایهگذاری و آموزش در این خصوص گفت: وظایف دستگاههای مختلف در این خصوص به خوبی برای مردم تبیین نشده است که تلاش بیشتری میطلبد.
وی یادآور شد: برای بهره برداری از ساختمان در حال ساخت سازمان نظام دامپزشکی استان هم همکاری می کنیم.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور هم گفت: خراسان جنوبی یکی از قطبهای بزرگ طیور کشور است.
حامد زارعی با اشاره به غیر دولتی بودن سازمان نظام دامپزشکی افزود:حدود ۸۳ هزار مجوز بهداشتی در سال گذشته توسط این سازمان در کشور صادر شده است.
وی به فعالیت هشت هزار مرکز خصوصی فعال در کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۵۰ هزار نفر در مراکز با رویکرد پیشگیرانه به مردم خدمت ارائه میکنند.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور عنوان کرد: اقدامات این سازمان از نظام سلامت درمان محور به سوی پیشگیر محور در حال ارائه است.
وی با اشاره به پروژه در حال ساخت ساختمان نظام دامپزشکی خراسان جنوبی ادامه داد: امیدواریم با همکاری استانداری این ساختمان تا ماههای آینده به بهره برداری برسد.
۶ دی ماه جاری مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی خبر از شیوع تب برفکی در ۲۵ واحد مجتمع دامداری اسلامیه داده بود.
خراسان جنوبی یکی از قطبهای تولید طیور در کشور است
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: خراسان جنوبی یکی از قطبهای مطرح حوزه طیور کشور است.
به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، حامد زارعی ظهر امروز در دیدار با استاندار خراسان جنوبی با اشاره به غیردولتی بودن سازمان دامپزشکی اظهار کرد: حدود ۸۳ هزار مجوز بهداشتی در سال گذشته توسط این سازمان در کشور صادر شده و در ۸ هزار مرکز خصوصی فعال کشور، بیش از ۵۰ هزار نفر با رویکرد پیشگیرانه به مردم خدمت ارائه میکنند.
وی با بیان اینکه اقدامات این سازمان از نظام سلامت، درمان محور به سوی پیشگیری محور در حال ارائه است، افزود: خراسان جنوبی یکی از قطبهای بزرگ کشور در حوزه طیور است.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور با بیان اینکه با استفاده از منابع ملی ساختمان نظام دامپزشکی استان در حال ساخت است، متذکر شد: این ساختمان با همکاری استانداری خراسان جنوبی در ماههای آینده تکمیل و بهرهبرداری از آن شروع خواهد شد.
پیشرفت ۹۰ درصدی آزمایشگاه مرجع دامپزشکی خراسان جنوبی
محمدعلی بخشی نیز در این دیدار با بیان اینکه سازمان نظام دامپزشکی بازوی قوی برای حاکمیت است، گفت: با اقدامات انجام شده تب برفکی در استان به خوبی کنترل و از شیوع آن در دیگر مناطق کشور جلوگیری شد.
وی بیان کرد: بیش از ۳۰ هزار دام سنگین و بیش از ۳۰ هزار شتر در خراسان جنوبی وجود دارد. بیش از ۱۳ سال از کلنگ زنی آزمایشگاه مرجع دامپزشکی استان میگذرد که در حال حاضر ۹۰ درصد پیشرفت دارد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از استاندار خراسان جنوبی خواست اعتبار لازم برای تکمیل آن از محل اعتبارات استانی اختصاص یابد تا در سال آینده به بهرهبرداری برسد. با بهرهبرداری از این آزمایشگاه دیگر نیاز به ارسال نمونه به استانهای دیگر نخواهیم داشت.
انجام اقدامات مناسب برای مقابله با تب برفکی
سیدمحمدرضا هاشمی نیز در این دیدار گفت: مراقبت از دامهای سبک و سنگین و شیلات از اهمیت بسیاری برخوردار است و کار شما در این زمینه بسیار حساس است.
وی گفت: خراسان جنوبی به دلیل اینکه در مسیر حمل دام از افعانستان قرار دارد و همچنین از آن جایی که فعالیت بسیاری در استان در حوزه طیور انجام میشود ، از حساسیت خاصی برخوردار است.
استاندار خراسان جنوبی سرمایه گذاری و آموزش در این زمینه را مهم دانست و افزود: وظایف دستگاههای مختلف در این زمینه به خوبی برای مردم تبیین نشده که باید در این باره اقدامات لازم انجام شود.
هاشمی گفت: اقدامات خیلی خوبی برای مقابله با بیماری تب برفکی در استان انجام شده که با انجام این کارها از شیوع آن به دیگر نقاط استان جلوگیری شد. برای بهرهبرداری از ساختمان در حال ساخت نظام دامپزشکی استان هم همکاری خواهیم کرد.