خانواده آقای هوشنگی از جمله خانوادههایی است که با داشتن ۷ فرزند، طعم شیرین زندگی را متفاوت احساس میکند.
در شرایطی که امروزه خیلی از زوجهای جوان به سمت تک فرزندی گرایش پیدا کرده اند یک خانواده جوان در شهرستان قاینات، شیرینی داشتن ۷ فرزند را تجربه میکنند.
۷ فرزند ثمره ازدواج زوج ۳۸ ساله
به روستای بزن آباد در ۳۵ کیلومتری شهرستان قاینات رفتیم تا چند ساعتی را در جمع خانواده باصفا و صمیمی باشیم.
سوگند یک و نیم ساله کوچکترین فرزند این خانواده است که کم کم داشت حرف زدن را یاد میگرفت و فرزند دومی هم که هر از گاهی با شیطنتها نظم خانه را بهم میریخت توجه مان را به خود جلب کرد.
با آقای هوشنگی پدر این خانواده به گفتگو نشستیم او میگوید: در سن ۱۴ سالگی ازدواج کردم و هم اکنون صاحب ۳ فرزند دختر و ۴ فرزند پسر به نامهای فاطمه زهرا، محمد جواد، محمد حسن، بنت الهدی، محمد حسین، مجتبی و سوگند هستم.
او که خود در خانواده پرجمعیت ۱۰ نفری بزرگ شده بیان میکند: الگوی من در فرزند آوری پدر و مادرم هستند چه بسا که با وجود خواهر و برادرهای زیاد، مهر و محبت و صله رحم هم بیشتر بود و من هم اینگونه زندگی ای را ترجیح میدادم و همین شد که خداوند تجربه شیرین پدر شدن را به من هدیه داد.
وقتی از آقای هوشنگی در مورد شیرینتر بودن دخترها یا پسرها پرسیدم با لبخند میگوید: دخترها! و من بالاترین ثروت را در فرزندانم میبینم و از نظر من هر چقدر تعداد فرزندان بیشتر باشد آسیب پذیری آنان از طرف جامعه و روی آوردن به دوستان ناباب کمتر است.
فرزندانی که عصای دست پدر و مادر شدند
با فرزندان آقای هوشنگی هم که هر کدام در خانه گوشهای را از کار گرفتند و به نوعی عصای دست پدر و مادر شدند به گفتگو نشستیم.
محمد حسن که فرزند سوم این خانواده است، گفت: من در خانه همیشه وظیفه تهیه آرد از نانوایی را دارم و وقتی مادرم نان میپزد به او کمک میکنم؛ همچنین وظیفه کمک کردن در درسهای خواهر و برادرم نیز با من است، چون درس من در ریاضی و زبان انگلیسی از بقیه برادرهایم قویتر است سعی میکنم به آنان یاد بدهم.
محمد جواد هم که در کنار درس خواندن به نوعی عصای دست پدر در کارهای دامداری و کشاورزی شده میگوید: من عصرها که از مدرسه تعطیل میشوم گوسفندان را برای چرا به صحرا میبرم و از اینکه میتوانم کاری برای پدر و مادرم انجام دهم خیلی خوشحال هستم.
آیندهای درخشان در انتظار فرزندان
آقای هوشنگی ۴ فرزند دانش آموزان دارد که همگی به نوعی با استعداد و موفق هستند.
آقای جعفری معلم محمد حسن در گفتگو با ما گفت: محمد جواد کلاس پنجم دبستان و پسر فوق العاده باهوشی است که آینده او را درخشان میبینم.
او در ادامه گفت: محمد جواد در حل مسائل ریاضی بسیار باهوش است و فرمولهای سخت را به راحتی حل و در محاسبات خود بسیار قوی عمل میکند.
آقای جعفری گفت: از خصلتهای بسیار خوب او کمک به دیگر دانش آموزان ضعیف است که باعث شده از او دانش آموز توانایی بسازد.
بنت الهدی دختر ۱۰ ساله خانواده آقای هوشنگی هم که در شعر گفتن دستی توانا دارد از آرزوهایش در آینده به ما گفت: “دوست دارم در آینده معلم شوم و به دانش آموزان آموزش دهم. ”
او میگوید: از دیگر آرزوهایم کمک به نیازمندان است و دوست دارم آرزوهایشان را برآورده کنم.
تجلی برکت در زندگی با تولد هر فرزند
زندگی با ۷ فرزند سخت است، اما باز هم شیرینی هایی دارد.
مادر خانواده آقای هوشنگی اعتقاد دارد روزی را خداوند می رساند و میگوید: هر بچه رزق و روزی خودش را میآورد و مفهوم برکت در زندگی را با حضور فرزندانم به خوبی درک کرده ام.
او میگوید: با وجود اینکه درآمد همسرم پایین است، اما ساده زندگی میکنیم و قناعت را در زندگی شخصی خودم پیشه کرده ام و سعی میکنم چشم و هم چشمی نداشته باشم.
شادی و نشاط مهمترین برکت فرزندآوری
خانواده ۹ نفری آقای هوشنگی شادی و نشاط در زندگی را جور دیگری تجربه میکنند؛ آنها بازیهای دسته جمعی در خانه زیاد انجام میدهند و ۴ فرزند این خانواده در مدرسه جزو شاگردان موفق کلاس هستند.
آقای هوشنگی میگوید: طعم متفاوت زندگی را چشیده و فرزندان زیاد را شیرینتر از عسل میداند و اگر به گذشته برگردد دوباره همین مسیر را انتخاب میکند.
این خانواده موفق توصیهای هم به زوجهای جوان دارند: جوانترها اگر سبک زندگی اسلامی و توکل به خدا را پیش گیرند زندگی بر آنها آسان و رزق و روزی شان بیشتر میشود.
گزارش از سمیرا گنجی