محققان در تازهترین بررسیهای خود به یک روش ساده برای کاهش احتمال ابتلای افراد به دیابت دست یافتند.
محققان در بررسیهای اخیر خود دریافتند، کاهش مصرف کربوهیدرات در رژیم غذایی میتواند خطر ابتلا به دیابت را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
بر اساس تحقیقات جدید دانشگاه تولین، رژیم غذایی کم کربوهیدرات میتواند به افراد مبتلا به دیابت کنترل نشده کمک کند و سطح قند خون افرادی را که در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند کاهش دهد.
این مطالعه که در ژورنال JAMA Network Open منتشر شد، دو گروه را با هم مقایسه کرد: یکی از آنها به رژیم غذایی کم کربوهیدرات اختصاص یافت و دیگری که به رژیم معمول خود ادامه داد. پس از شش ماه، گروهی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات داشتند، در مقایسه با گروهی که رژیم معمول خود را دنبال میکردند، افت بیشتری در هموگلوبین A۱c، نشانگر سطح قند خون داشتند. گروه رژیم کم کربوهیدرات همچنین وزن کم کردند و سطح گلوکز ناشتا پایین تری داشتند.