-
مواد لازم
- جو پرک آسیاب شده ۳ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
- تخم مرغ ۱ عدد
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- دارچین یا قهوه ۱ قاشق چایخوری
- شیر ۴ قاشق
- شیره انگور یا خرما ۱ قاشق
طرز تهیه
۱- جو پرک آسیاب شده، تخم مرغ، بیکینگ پودر، دارچین یا قهوه و شیر را داخل کاسه ریخته و با استفاده از همزن دستی آن ها را خوب با هم مخلوط کنید.
۲- تابه ای تخت را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن را با برس کمی چرب کنید. اجازه دهید تا تابه کاملا داغ داغ شود.
۳- به کمک ملاقه مایه ی پنکیک جو پرک را داخل تابه بریزید. زمانی که روی پنکیک حباب هایی مشاهده کردید آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.
۴- روی پنکیک شیره یا عسل بریزید و آن را نوش جان کنید.