-
مواد لازم برای دسر عربی
- شیر ۲ پیمانه
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- پودر کرم کارامل ۱ بسته
- بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
- پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
- پودر کاکایو ۱ قاشق چایخوری سر پر
- وانیل خاص ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر عربی با پتی بور
پودر کرم کارامل آماده را با شیر و شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا پودر و شکر کاملا در شیر حل شود. (اضافه کردن شکر اجباری نیست.
پودر ژلاتین را با ۱/۴ پیمانه آب یا شیر ولرم مخلوط کنید و روی کتری قرار دهید تا پودر کاملا حل شود.
در این مرحله بیسکوییت را به شیر اضافه کنید و شیر را از روی حرارت بردارید و بعد از برداشتن از روی حرارت، وانیل را هم اضافه کنید. کمی که بیسکویت پتی بور نرم شد مایه را با گوشت کوب برقی یا به وسیله میکسر مخلوط کنید . (اگر مواد را برای میکس کردن در میکسر می ریزید، اجازه دهید مایه کمی از حرارت بیافتد بعد میکس کنید تا احیانا ظرف میکسر نشکند.)
خامه و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید بعد کمی میکس کنید تا یکدست شود.
زمانی که مایه دسر عربی هنوز گرم است در قالب یا ظرف مورد نظر بریزید و به مدت ۵ ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید. دسر را پس از خارج کردن از قالب با مواد مختلف می توان تزیین کرد.