-
مواد لازم برای اسلایس مکرون گردویی
- برای لایه زیرین:
- آرد ۱۹۰ گرم ( ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته دار)
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- شیر ولرم ۱/۳ پیمانه
- شکر دانه ریز ۹۰ گرم (۷ قاشق غذاخوری سرپر)
- روغن ۱ پیمانه سرخالی
- برای لایه رویی:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم ( یا ۹۰ گرم شکر سفید)
- پودر نارگیل چرب ۷۰ گرم
- آرد ۱۵ گرم
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- گردو آسیاب شده ۶۰ گرم
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه اسلایس مکرون گردویی
مرحله اول: درست کردن لایه زیرین اسلایس مکرون گردویی
۱- برای این کار ابتدا برای مدتی مواد کیک را بیرون قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
۲- سپس تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا سفید و کشدار شود.
۴- در این مرحله روغن را اضافه کرده و دوباره با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و با شیر در سه مرحله به مواد دیگر اضافه کنید. یعنی مقداری شیر بریزید و کمی از آرد، مجدد مقداری شیر و دوباره آرد و همینطور ادامه دهید تا آرد تمام شود. وقتی آرد را به مواد اضافه می کنید همزن را کنار گذاشته و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید.
۵- داخل یک قالب مربع شکل را چرب و آرد پاشی کرده و مواد را داخل آن بریزید. سپس قالب را داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده اید، قرار دهید. تقریبا ۲۰ دقیقه زمان برای پخت آن کافی است.
البته این زمان با دمای هر فر متفاوت می شود، بنابراین قبل از بیرون آوردن کیک حتما آن را با خلال دندان چک کنید.
۱- زمانی که کیک داخل فر است مایع روی کیک را درست کنید. ابتدا دو عدد تخم مرغ را با همزن بزنید تا کشدار شود.
۲- کمی وانیل به تخم مرغ ها اضافه کرده و مخلوط کنید.
۳- سپس شکر قهوه ای را به صورت نمک پاش روی مواد بپاشید و با دور تند همزن بزنید.
۴- پودر کاکائو و آرد را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی به آرامی مخلوط کنید.
۵- در ادامه گردوی خرد شده و پودر نارگیل را به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله سوم: ریختن مکرون گردویی روی کیک
پس از گذشت ۲۰ دقیقه قالب را از فر بیرون بیاورید و خیلی سریع مایع را روی لایه زیرین کیک بریزید و کاملا صاف کنید. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه دوباره داخل فر بگذارید.
پس از پخت اسلایس مکرون گردویی، اجازه دهید سرد شود. سپس روی آن سلفون بکشید و داخل یخچال بگذارید. بعد از این که اسلایس گردویی کاملا سرد شد آن را برش بزنید. مطمئن باشید هرگز از درست کردن این شیرینی پشیمان نخواهید شد.
نکات کلیدی پخت اسلایس مکرون گردویی
– برای درست کردن لایه زیرین آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید تا کاملا سبک شود.
– به جای شکر قهوه ای که در مواد لایه رویی شیرینی استفاده می شود، می توانید از شکر سفید نیز استفاده کنید.
– همچنین در مواد لایه رویی اسلایس گردویی می توانید از ۲ قاشق غذاخوری عسل به جای شکر استفاده کنید.
– می توانید روغن را با ۱۱۰ گرم کره جایگزین کنید. در این صورت اول کره، شکر و و انیل را بزنید سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.
– می توانید دو قاشق عسل را با دو قاشق آب گرم روی اسلایس بمالید و سپس با شکلات تزیین کنید.
– یک قالب با ابعاد ۳۰ در ۲۰ برای پخت این کیک-شیرینی مناسب است.