-
مواد لازم برای زیتون پرورده
- زیتون بی هسته ۵۰۰ گرم
- رب انار ۲ پیمانه
- گردو چرخ شده ۳۰۰ گرم
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری
- آویشن خشک ۱ قاشق چایخوری
- دانه انار ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه زیتون پرورده
مرحله اول:
اگر زیتون شور یا ترش بود بین نیم تا یک ساعت درون آب خیس کنید، اگر بیشتر از این مدت در آب بماند طعم واقعی اش را از دست میدهد، زیتون را درون آبکش بریزید و پس از آنکه آب اضافه خارج شد درون کاسه ای بزرگ بریزید.
مرحله دوم:
رب انار ، آبلیمو و زیتون ها را به خوبی با هم مخلوط کنید ، بقیه مواد را نیز اضافه کنید و پس از اینکه بخوبی مخلوط شدند درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس میل نمایید.
نکته:
اگر از گردوی بیشتری استفاده نمایید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ آن تیره تر خواهد شد.