اخبار خراسان جنوبی/ پیش بینی راه اندازی سرای امینی تا پایان امسال

برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در روستای خلف

 

همایش پیاده روی خانوادگی،با حضور فرجامی فرد فرماندار شهرستان درمیان،حجت الاسلام خزایی امام جمعه شهرستان،بشیری فرمانده سپاه شهرستان،اژدری بخشدار میاندشت و ابراهیمی رییس اداره ورزش و جوانان و همچنین حضور پرشور مردم روستای خلف برگزار شد.

فرماندار شهرستان درمیان در این همایش پیاده روی با اشاره به فداکاری ها و جانفشانی های رزمندگان اسلام گفت: اگر امروز ما با خیال راحت و در کمال امنیت در اینگونه برنامه ها شرکت می کنیم به دلیل داشتن نیروهای مقتدر نظامی، انتظامی، سپاه و سایر عناصر امنیتی است که اجازه کوچک ترین تحرک و اقدام نظامی را از دشمنان قسم خورده نظام و انقلاب اسلامی گرفته است و آنان نیز در یک اقدام پوچ و از سر ناچاری اقدام به انجام روش های مختلف جنگ نرم کرده‌اند که ان شاالله با بصیرت و هوشیاری آحاد مردم قهرمان ایران اسلامی این نقشه شوم نیز شکست خواهد خورد.

در پایان جوایزی که ازسوی اددره ورزش و جوانان شهرستان درمیان تهیه شده بود؛ به قید قرعه به شرکت کنندگان در این همایش پیاده روی خانوادگی اهداء شد.

پسر بچه ۴ ساله که با خودروی پدرش راهی یک فروشگاه شده بود، با زدن ریموت ماشین توسط پدر و گیر کردن سر کودک بین شیشه پنجره ماشین، جان خود را از دست داد.

                                                   بالابر شیشه پژو پارس مرگ تلخ کودک ۴ ساله را رقم زد                                       به گزارش تسنیم، شنبه هفتم خرداد ماه امسال، مرگ پسربچه چهار ساله‌ای در یک خودروی پژو پارس در میدان والفجر منطقه حکیمیه به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش داده شد.

با اعلام این خبر، تیمی از مأموران کلانتری ۱۴۶ حکیمیه با هماهنگی بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جرائم جنایی راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

مأموران پلیس پس از حضور در محل حادثه با جسد پسر بچه چهار ساله‌ای مواجه شدند که در خودروی پدرش به دلیل آسیب بر گردن و خفگی فوت شده بود.

بررسی‌ها نشان داد، این کودک ۴ ساله به دلیل گیر کردن گردنش بین شیشه و چهارچوب خودرو به کام مرگ فرو رفته است!

تحقیقات ابتدایی مشخص کرد، این کودک با پدرش برای خرید راهی یک فروشگاه شدند که پس از توقف خودرو این حادثه دلخراش رخ داده است.

در گام بعدی مشخص شد هنگامی که پدر کودک به قصد خرید راهی فروشگاه شده، گردن پسرش از پنجره خودرو بیرون بوده است، در همین حین، پدر این کودک با زدن ریموت ماشین، درهای خودرو را قفل کرده و به دلیل اینکه در این لحظه، کودک خردسالش، سر خود را از پنجره ماشین بیرون آورده بود، سر این کودک بین شیشه و چارچوب در خودرو گیر می‌کند و مرگ تلخ این کودک به دلیل خفگی رقم می‌خورد!

همچنین مأموران پلیس در ادامه متوجه شدند پدر متوفی هنگام حادثه متوجه درخواست کمک‌خواهی فرزندش نشده و برای انجام کار خود، راهی فروشگاه شده است.

با دستور بازپرس ویژه قتل، جسد این کودک به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات در رابطه با این پرونده ادامه دارد.

دستبرد به حساب پدر برای بازی آنلاین

پسر نوجوان برای خرید بازی آنلاین به صورت مخفیانه ۷۰میلیون تومان از حساب پدرش برداشت کرد.
سرهنگ مهدی قاسمی، رئیس پلیس فتای استان بوشهر  در تشریح این خبر اعلام داشت: در پی مراجعه یکی از شهروندان مشخص شد  فردی ناشناس به‌ صورت اینترنتی در حدود ۷۰میلیون تومان از حساب وی برداشت کرده است. پس از این شکایت پرونده اولیه در این پلیس تشکیل و پیگیری تخصصی آن در دستور کار کارشناسان پلیس فتای استان قرار گرفت. با تحقیقات و بررسی‌های تکمیلی، مشخص شد که وجوه برداشت شده از حساب شاکی برای خرید امتیازات خاص برای رفتن به مراحل بعدی و ارتقای یک بازی آنلاین هزینه شده و از سوی  فردی صورت پذیرفته که دسترسی به مشخصات کامل حساب بانکی بخصوص رمزهای شخصی آن داشته است.
رئیس پلیس فتای استان بوشهر تصریح کرد: در نهایت با پی‌جویی ادله و سرنخ‌های دیجیتال گردآوری شده، محرز شد  برداشت اینترنتی از حساب شاکی از سوی فرزند نوجوانش صورت گرفته که با هماهنگی قضایی در این پلیس حاضر و اظهار داشت در زمانی‌ که پدرم در حال استراحت بوده، با استفاده از گوشی تلفن همراهش که مشخصات حساب نیز در آن ذخیره بود، در طول یک ماه این میزان وجه را به‌ صورت اینترنتی برای شرکت در بازی آنلاین، هزینه کرده و پیامک‌های تراکنش بانکی را از حافظه گوشی پدرم حذف می‌‌کردم.
سرهنگ قاسمی بیان کرد: والدین می‌بایست در هنگام فعالیت‌های اقتصادی اینترنتی در کنار فرزندان‌شان حضور داشته باشند و ضمن توجیه آنها و اشاره به آسیب‌ها و تهدیدات متصور در فضای مجازی، از ذخیره کردن مشخصات حساب بانکی در تجهیزات هوشمند همراه خود خودداری کرده و موجودی کارت حساب دارای رمز دوم که از آن برای خریدهای اینترنتی استفاده می‌شود را تنها به میزان ضرورت و نیاز شارژ کنند.

راه اندازی موسسه خیریه درمانی رازی در بیرجند/۲-۷

خیریه درمانی رازی بیرجند برای ارائه خدمات درمانی به بیماران نیازمند وتامین نیازهای دارویی، درمانی و حمایتی با مشارکت خیران راه اندازی میشود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، موسوی میرزایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در انتخابات اولینراه اندازی موسسه خیریه درمانی رازی در بیرجند اعضای هیئت مدیره و بازرسان این موسسه گفت: خیریه درمانی رازی بیرجند برای ارائه خدمات درمانی به بیماران نیازمند وتامین نیاز‌های دارویی، درمانی و حمایتی با مشارکت خیران راه اندازی خواهد شد.

وی افزود:فعال کردن همراه سرای ویژه خانواده‌های بیماران  از دیگر برنامه‌ها است.

وی همچنین  از  ساخت آزمایشگاه  بیمارستان رازی با مشارکت خیران خبرداد و گفت: تا کنون برای ساخت این آزمایشگاه، ۶ میلیارد تومان از سوی خیران تامین شده است.

موسوی میرزایی افزود:انجام آزمایش بخشی از زندگی مردم شده و هزینه انجام آزمایشات در مراکز خصوصی بسیار سنگین است و ما با راه اندازی آزمایشگاه جامع بیمارستان رازی بیرجند، قصد داریم از مشکلات و دغدغه مردم در این زمینه کم کنیم.

حجت الاسلام علی نسایی زهان دادستان عمومی و انقلاب خراسان جنوبی هم گفت: فقر و نداری بیشترین عامل زندانی شدن است و نتیجه فقر قاچاق فروشی و ماحصل بیکاری، خلافکاری است.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی کمترین آمار سرقت در کشور را دارد افزود:در عین اینکه مردم فقیرند، عزت و وجدان آنان اجازه نمی‌دهد، دست به سرقت بزنند.

حجت السلام نسایی زهان از خیران خواست تا برای احداث و راه اندازی  آزمایشگاه بیمارستان رازی مشارکت بیشتری  کنند.

وی افزود:ساخت همراه سرا برای همراهی بیماری که سرپناهی ندارد و دغدغه درد بیمار خود را دارد، باقیات صالحاتی است که خیرین از خود برجا می‌گذارند.

کمبود پزشک در خراسان جنوبی/۲-۳

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: بشرویه سی تی‌ اسکن ندارد و طبق قول‌هایی که داده شده تا پایان شهریورماه سال جاری دستگاه سی تی اسکن داده خواهد شد.

سی‌ تی‌ اسکن «بشرویه» به‌زودی راه‌اندازی می‌شود

سید محمدموسوی میرزایی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در بیرجند، اظهار داشت: در زمینه پزشک عمومی و متخصص در استان کمبود داریم.

وی با بیان اینکه در زمینه پزشک عمومی کمبود موردی است، تصریح کرد: در مورد پزشک متخصص کمبود گسترده وجود دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه کمبود پزشک در سایر استان‌ها از جمله سیستان و بلوچستان، بوشهر، کردستان و کهکیلویه و بویراحمد وجود دارد، یادآور شد: کمبود پزشک در کشور جدی می‌شود.

موسوی با بیان اینکه در بشرویه متخصص کمبود داریم، ادامه داد: در بحث متخصص بیهوشی مشکل جدی شده است.

وی با بیان اینکه در نهبندان کمبود متخصص داخلی و جراح بیهوشی وجود دارد، افزود: در شهرستان درمیان در زمینه رادیولوژی و متخصص بیهوشی مشکل داریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه اکنون صندلی‌های تخصص در رشته بیهوشی پر نمی‌شود، اضافه کرد: رشته‌های پزشکی که درآمد خوبی دارند و نیاز به بیمارستان ندارد، خواهان خود را دارد.

وی با بیان اینکه از ابتدای طرح تحول نظام سلامت سیستم پلکانی در پرداخت پزشکان اتفاق افتاد، تصریح کرد: علاوه بر پلکان مالیات ۳۵ درصد هم تصویب شد که این دو طرح به جایی رسید که پزشکان تخصص نمی‌گیرند و قوانین به نحوی باید تنظیم شود تا این رغبت ایجاد شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه شهرستان بشرویه فاقد دستگاه سی‌تی‌اسکن است، ادامه داد: طبق قول‌هایی که داده شده تا پایان شهریورماه سال جاری دستگاه سی‌تی اسکن ارسال خواهد شد.

موسوی با بیان اینکه ام‌ار‌آی طبس و فردوس به شدت پیگیری و امید است به زودی حل شود، تبیین کرد: مشکل سی‌تی‌اسکن زیرکوه در حال حل شدن است و تجهیزات وقتی به کار می‌آید که نیروی انسانی ماهر وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه ما در استان مشکل تجهیزاتی نداریم، گفت: قسمت‌های عمده استان بیمارستان دارند و جاهایی که ندارند کلنگ‌زنی می‌شود و بیمارستان‌های محلی نیز کلنگ‌زنی خواهد شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به درخواست شبانه‌روزی شدن مرکز درمانی سه‌قلعه، تصریح کرد: باید پزشک عمومی موردی بتوانیم جذب کنیم که بتوانیم این مرکز را شبانه‌روزی کنیم.

موسوی با بیان اینکه در مود بیمارستان نداریم و کمبودهای اورژانس مود مرتفع می‌شود، اضافه کرد: سال گذشته ۴ هزار پزشک متخصص و دندانپزشک از کشور خارج شدند و اگر این پزشکان وجود داشتند در تمام کشور تقسیم و مشکلات حل می‌شد.

وی با بیان اینکه در نهبندان جانشین متخصص پیگیری می‌شود، خاطرنشان کرد: ما در تلاش بودیم متخصص داخلی از کرمانشاه پیدا کنیم و مشکل ما فراتر از آن چیزی است که مردم می‌دانند.

اعلام نهایی تیم های شرکت کننده در مسابقات مینی فوتبال جام پرچم

اعلام نهایی تیم های شرکت کننده در مسابقات مینی فوتبال جام پرچم

تیم های نهایی خراسان جنوبی شرکت کننده در مسابقات مینی فوتبال جام پرچم اعلام شدند .

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ، بر همین اساس تعداد ۶۲۵ تیم از خراسان جنوبی در این دوره از رقابت ها حضور دارند . گفتنی است ؛ در این مسابقات ۱۵۶ تیم در بخش بانوان و ۴۶۹ تیم در بخش آقایان به رقابت خواهند پرداخت . لذا از نظر تعداد تیم های شرکت کننده، از شهرستان زیرکوه ۲۴۰ تیم ، طبس ۱۲۴ ، بیرجند ۵۵ ، در میان ۵۰، سربیشه ۲۹، قاین ۲۶، فردوس ۲۴، خوسف ۲۴، سرایان ۲۰ ، بشرویه ۱۹ و نهبندان ۱۴ تیم در این رقابت‌ها حضور خواهند داشت.

طرح شبکه همیاران مردمی دولت در راهداری استان خراسان جنوبی اجرایی شد

طرح شبکه همیاران مردمی دولت در راهداری استان خراسان جنوبی اجرایی شد

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خراسان جنوبی از آغاز طرح شبکه همیاران مردمی دولت در بخش راهداری استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اسداله جلال‌زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همزمان با میلاد با سعادت حضرت معصومه(س) طرح شبکه همیاران مردمی دولت در بخش راهداری در استان خراسان جنوبی همزمان با سراسر کشور آغاز می‌شود.

وی به ایجاد شبکه همیاران مردمی دولت در اجرای طرح واکنش سریع (طوس) اشاره کرد و گفت: تمامی هم استانی‌ها و کاربران جاده‌ای به ویژه رانندگان حرفه‌ای که در سطح راه‌های استان تردد دارند مشکلات مرتبط با ایمنی راه‌ها را که نیازمند اقدام سریع برای برطرف کردن دارد را از طریق سامانه و تلفن گویای ۱۴۱ گزارش کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: موضوعات قابل گزارش در فاز اول طرح شامل لکه گیری و اصلاح چاله‌های مخاطره آمیز در راه‌ها ، پاکسازی و شستشوی علایم و تابلوهای ایمنی موجود، پاکسازی اجسام زاید از سطح و شانه راه‌ها، رفع نقص و عیب از تابلو و علایم و تجهیزات ایمنی موجود، تکمیل علایم در پیچ‌های تند فاقد علایم کافی است.

وی یادآور شد: رفع نقص حفاظ ایمنی آسیب دیده و مخاطره آمیز، آشکار سازی مقاطع حادثه خیز، ایمن سازی تقاطع منجر به حادثه یا انسداد جاده‌ها دسترسی غیر مجاز نیز از دیگر موارد قابل گزارش در فاز اول این طرح است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: بالغ بر۱۷ هزار کیلومتر انواع راه در خراسان جنوبی، سرمایه عظیم و ارزشمندی بوده که حفاظت و نگهداری آنها بسیار مهم است.

 

همیاران بازار بر فعالیت نانوایی‌های خراسان جنوبی نظارت دارند

همیاران بازار بر فعالیت نانوایی‌های خراسان جنوبی نظارت دارند

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: برنامه‌ریزی کردیم در برخی نانوایی‌ها همیار بازار از نحوه خمیرگیری تا پایان کار حضور فیزیکی داشته باشد که نحوه ارایه خدمت نانوایی‌ها سبب گلایه مردم نشود.

به گزارش خبرنگار ایرنا مهدی جعفری روز دوشنبه در دیدار همیاران بازار در امر نظارت بر بازار و کالاهای اساسی با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند افزود: ساعات پخت برخی نانوایی‌‎ها رعایت نمی‌شود و سهم آرد هم پخت نشده که ناراحت‌کننده است.

وی با اشاره به برنامه دولت برای ساماندهی حوزه آرد و نان گفت: آرد یارانه‌ای به مبلغ ۳۸ هزار تومان در داخل استان ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد لذا برخی نانوایان وظیفه خود را به‌درستی انجام نمی‌دهند و موجبات نارضایتی مردم را بوجود می‌آورد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی به اعزام روزانه همیاران بازار در سطح استان اشاره کرد و افزود: از زمان اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها و توزیع کالاهای اساسی ۲۲۱ پرونده تخلف توسط همیاران بازار تشکیل شده است.

وی گفت: از ابتدای این طرح تاکنون هزار و ۸۲۱ بازرسی از مبادی جامعه هدف صورت گرفته و از ۵۴۱ تماس دریافتی در سامانه ۱۲۴ ستاد خبری تنظیم بازار به ۳۲۱ مورد پاسخ داده شده است.

جعفری از کشف ۱۸ مورد احتکار و قاچاق کالا در این مدت خبر داد که ارزش ریالی آن ۹۲۸ میلیون و ۵۹۰ هزار ریال بوده است.

وی اظهار داشت: بیشترین تخلفات با ۵۲ مورد مربوط به شهرستان بیرجند و پس از آن طبس بوده که پرونده‌ها به تعزیرات حکومتی ارجاع شده و شهرستان‌های خوسف و بشرویه نیز هیچ تخلفی نداشتند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از فعالیت ۱۶۰ همیار بازار در این استان خبر داد و افزود: ۲۲۸ نفر بسیجی جهادگر برای بازرسی و نظارت صحیح بر تهیه، تنظیم و توزیع اقلام مصرفی آموزش دیدند که برای ۱۶۰ نفر کارت صادر شده است.

وی گفت: ۴۳ همیار به‌صورت مستقیم در مرکز استان فعالیت می‌کنند که باید تمامی نانوایی‌ها، مراکز عرضه مرغ، برنج، شکر، کشتارگاه‌ها، بازارچه‌ها و کارخانه‌های خوراک دام و طیور را به طور روزانه بازرسی کنند.

جعفری با بیان اینکه در تامین خودروی مورد نیاز همیاران بازار با مشکل روبه‌رو هستیم تصریح کرد: ابتدای طرح اعتبار مورد نیاز در سازمان برنامه و بودجه دیده شد اما هنوز در این زمینه تخصیص نداشتیم و حتی حقوق همیاران از منابع داخلی سازمان پرداخت شده است.

وی از برگزاری جلسات روزانه قرارگاه امنیت غذایی استان خبر داد و گفت: تشکیل مرتب کارگروه تنظیم بازار به ریاست معاون اقتصادی استاندار از دیگر اقداماتی است که در حوزه تنظیم و نظارت بر بازار دنبال می‌کنیم و همه موضوعات به‌صورت روزانه رصد می‌شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: در این مدت ۱۲ رزمایش عملیاتی بازرسی برای آرامش‌بخشی به بازار در مرکز استان برگزار شد که متناظر با آنها در شهرستان‌ها هم ۱۰ رزمایش برگزار شده است.

 

 

شرکت‌های دانش‌بنیان؛ مزیت نسبی برای خراسان جنوبی/۷

شرکت‌های دانش‌بنیان؛ مزیت نسبی برای خراسان جنوبی

شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در خراسان جنوبی به دلیل دانشگاهی بودن منطقه و برخورداری از نیروهای متخصص به‌ویژه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات یک مزیت نسبی به شمار می‌روند و حمایت از این مجموعه‌ها راهکاری موثر برای رونق تولید و ایجاد اشتغال است.

به گزارش ایرنا حوزه دانش‌بنیان دارای ۲ جنبه عمومی و تخصصی است که جنبه تخصصی آن شامل احراز شرایط دانش‌بنیانی یک محصول از سوی مراجع ذیربط بوده و مفهوم عمومی و کلی‌­تر، ایجاد اشتغال و توسعه تولیدات مبتنی بر دانش و فناوری است که در نامگذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان “تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین” نیز به‌وضوح دیده می‌شود.

این نگاه کلی برگرفته از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال جاری مورد توجه ویژه قرار گرفته است، چنانکه ایشان در سخنرانی نوروزی خود فرمودند: حرف امروز من این است که برای رشد اقتصاد کشور و اصلاح امور اقتصادی کشور، به‌طور قاطع باید به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کنیم؛ «اقتصاد دانش‌بنیان» یعنی چه؟ یعنی اینکه دانش و فناوری پیشرفته در همه عرصه‌های تولید نقش‌آفرینیِ فراوان و کاملی داشته باشد.

ایشان افزودند: اگر ما این سیاست را دنبال کردیم و دانش را پایه و زمینه‌ اقتصاد کشور قرار دادیم و بنگاه‌های اقتصاد دانش‌بنیان را افزایش دادیم، منافع زیادی برای کشور و اقتصاد کشور خواهد داشت؛ هزینه‌ها را کاهش می‌دهد، یعنی اقتصاد دانش‌بنیان موجب کاهش هزینه‌های تولید می‌شود، بهره‌وری را افزایش می‌دهد که امروز یکی از مشکلات ما کاهش بهره‌وری است، کیفیت محصول را افزایش می‌دهد و محصولات را رقابت‌پذیر می‌کند.

بنابراین توسعه اقتصادی کشور به‌ویژه نیل به اقتصاد پایدار و پویا، ثمره توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور است که در سال‌های اخیر، بخش مهمی از بار تحریم‌های ظالمانه را به دوش کشیده و کشور را در حوزه‌های گوناگون خودکفا ساخته‌اند.

استان خراسان جنوبی نیز به دلیل دانشگاهی بودن منطقه از ظرفیت ویژه‌ای برای ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان برخوردار است و با توجه به ظرفیت نیروی انسانی که از سرمایه‌های اصلی این دیار محسوب می‌شود، تغییر جهت اقتصاد مبتنی بر منابع طبیعی به اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه فناوری از مسیر ساماندهی، راه‌اندازی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد.

با این وجود یکی از مهمترین مشکلات توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در این استان، نبود زیرساخت مناسب برای استقرار و حمایت از آنهاست و مشکل دیگری که برای این واحدها وجود دارد، فرآیند صدور مجوزهاست که گاهی سختگیری­‌های غیرضروری مانع بهره‌گیری از این مزیت نسبی می‌شود.

تشکیل کارگروه ویژه برای دانش‌بنیان‌ها

از همین رو استاندار خراسان جنوبی اوایل امسال از تشکیل کارگروه ویژه برای رسیدگی به مسائل شرکت‌های دانش‌بنیان در استان خبر داد و گفت: در این کارگروه با محوریت معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مشکلات کارآفرینان به‌صورت موردی بررسی می‌شود.

جواد قناعت اردیبهشت ماه در نشست سه ساعته با مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در پارک علم و فناوری گفت: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در صنایع اگر قبلا به عنوان یک ضرورت مطرح بود، الان و در شرایط فعلی کشور، تبدیل به یک وظیفه شده است.

وی اظهار داشت: اگر تولید ما دانش‌بنیان نشود، هزینه‌ها افزایش می‌یابد و در رقابت‌ها عقب می‌مانیم، اگر می‌خواهیم دانش را در تولید به خدمت بگیریم باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنیم.

استاندار خراسان جنوبی گفت: برخی شرکت‌های دانش‌بنیان ایده‌های جدید برای حل مشکلات و استفاده از ظرفیت‌ها دارند که متاسفانه در گردونه اداری باقی می‌ماند، در چنین شرایطی برخی فناوران و نخبگان دلسرد شده و به سایر استان‌ها مهاجرت می‌کنند و برخی افراد با وجود همه سختی‌ها، مشکلات را به جان می‌خرند و می‌مانند.

پیرو این دیدار، نخستین نشست قرارگاه حمایت و تسهیل‌گری تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین ۳۱ اردیبهشت ماه به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد که امیدها را برای رونق تولید دانش‌بنیان در این استان بیشتر کرد.

بررسی طرح‌های دانش‌بنیان در سه گروه کاری 

سه گروه کاری امکان‌سنجی تولید دانش‌بنیان در صنعت و معدن، تولید دانش‌بنیان در بخش‌های کشاورزی و تولید دانش‌بنیان در حوزه خدمات، فناوری اطلاعات و ارتباطات و گردشگری ذیل این قرارگاه شکل گرفت.

قرار است طرح‌های تولیدی دانش‌بنیان و فناور توسط این گروه‌های کاری سه‌گانه بررسی و ارزیابی شود، سپس به قرارگاه ارسال و در صورت نداشتن مشکل، تایید و تصویب شود.

آن طور که سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی اعلام کرد: هر کدام از طرح‌های تولیدی دانش‌بنیان در صورتی که به مباحث مالی نیاز داشته باشد در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مورد بررسی و تصویب قرار می‌گیرد.

جواد اشرفی گفت: رسالت اصلی قرارگاه حمایت از تولید دانش‌بنیان در سطح استان اعم از شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور یا هر تولیدی در دستگاه‌های اجرایی که مبتنی بر دانش‌بنیان باشد، در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در سه گروه کاری امکان‌سنجی شده ذیل این قرارگاه، سعی کرده‌ایم طرح‌ها مبتنی بر مزیت‌های اقتصادی استان باشد زیرا کشاورزی و معدن ۵۰ درصد تولید ناخالص و بخش خدمات و گردشگری نیز ۵۰ درصد دیگر را به خود اختصاص داده است.

دبیری قرارگاه حمایت و تسهیل‌گری تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان محول شد تا اگر به هر دلیل پروژه‌ها به بار مالی نیاز داشته باشند پیگیری شود، دبیری سه گروه کاری تعیین شده ذیل قرارگاه نیز دانشگاه صنعتی بیرجند در نظر گرفته شده است.

احصای مشکلات ۱۴۰ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور

در این قرارگاه اعلام شد که مشکلات ۴۰ شرکت دانش‌بنیان و بیش از ۱۰۰ واحد فناور در استان خراسان جنوبی احصا و مشوق‌هایی برای حمایت از فعالیت این شرکت‌ها در نظر گرفته شده است.

مهمترین درخواست شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان جنوبی استفاده از محصولات و خدمات تولیدی آنها در دستگاه‌های اجرایی استان است، موضوعی که استاندار هم بر آن مهر تایید زد و گفت: ورود کالاهایی که امکان تولید آن در کشور به‌ویژه استان وجود دارد باید ممنوع شود و دستگاه‌ها اقلام مورد نیاز خود را از داخل استان تهیه کنند.

قناعت گفت: برای ما قابل قبول نیست جوانی که با وجود همه مشکلات، نخبه‌ و صاحبنظر است ماه‌ها برای دریافت مجوز در فرآیند اداری معطل بماند لذا صدور مجوز، زمین و وام برای این افراد باید نسبت به گذشته شتاب قابل توجهی داشته باشد.

وی افزود: ظرفیت‌های بسیار عالی از جمله در حوزه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان وجود دارد که از آنها غافل بوده و نتوانستیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

مانع خروج دانش‌بنیان‌ها از استان شویم

استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: موضوعاتی در زمینه بی‌توجهی به شرکت‌های دانش‌بنیان و مهاجرت آنها از استان مطرح بوده که بسیار تلخ است و با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان نباید اجازه داد این شرکت‌ها استان را ترک کنند.

وی گفت: از مدیران دستگاه‌های اجرایی انتظار داریم در گیر و دار صدور مجوزها جوانان و نخبگان استان را در دست‌انداز نیندازند و در روند صدور مجوز تاخیر ایجاد نکنند بلکه باید شخصا ورود کرده و مشکلات و موانع را حل کنند.

البته مسوولان استان از مشوق‌های در نظر گرفته شده برای شرکت‌های دانش‌بنیان خبر دادند و برگزاری جلسات کارگروه تسهیل برای این شرکت‌ها و واحدهای تولیدی دارای طرح دانش‌بنیان، صدور مجوزهای مورد نیاز شرکت‌ها طی سه روز، مساعدت در صدور تضامین بانکی و کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌های تسهیلات بانکی شرکت‌ها از جمله این مشوق‌ها است.

رسیدگی خارج از نوبت به اسناد مالیاتی، رسیدگی به درخواست‌ها و اعتراضات مالیاتی طی ۴۸ ساعت، بررسی و صدور خارج از نوبت به اعتراضات بیمه‌ای و قسط بندی بلندمدت تامین اجتماعی نیز در فاز نخست در نظر گرفته شده است.

حرکت‌های سطحی و تبلیغاتی جفا به شعار سال است

اما نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی به اعضای قرارگاه حمایت و تسهیل‌گری تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین گفت: حرکت‌های سطحی، تبلیغاتی و بی‌اثر جفا به اجرایی شدن شعار سال است و همه تلاش ما باید بر ایجاد نشاط، شور و تلاش وافر در زیست‌بوم فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان استان باشد.

وی که رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری را تکلیف اصلی دستگاه‌های اجرایی استان قرار داده است، تاکید کرد: برای تحقق شعار سال باید موانع را از پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان برداریم لذا تسهیل صدور مجوزهای کسب و کارهای نوین و دانش‌بنیان را باید در دستور کار قرار داده و از حالت شعاری خارج کنیم.

ضرورتی که مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل پارک علم و فناوری خراسان جنوبی آن را در حوزه زیرساخت مطرح کرد بدین شرح بود:اولین پیش شرط استفاده از چتر حمایتی پارک علم و فناوری، استقرار شرکت‌ها و واحدهای فناور در ساختمان متعلق به پارک است در غیر این صورت هیچ حمایتی شامل حال آنها نمی‌شود.

پیمان حاجی رضایی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ۱۱۰ عنوان حمایتی، ۱۸۰ شرکت فعال و ۴۳ شرکت دانش‌بنیان داریم که شرکت‌های فناور در شهرستان‌های قاینات، فردوس، بیرجند و طبس فعالیت دارند.

نبود زیرساخت مهمترین مشکل

وی با بیان اینکه در استان متقاضی زیاد اما فضا کم داریم اظهار داشت: مهمترین چالش و مشکل ما در خراسان جنوبی نبود یا کمبود زیرساخت‌ها است و جزو آخرین استان‌هایی هستیم که زیرساخت مناسبی برای شرکت‌های دانش‌بنیان نداریم.

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل پارک علم و فناوری خراسان جنوبی گفت: این مساله سبب شده اعتبارات پارک که باید صرف توسعه و تجاری‌سازی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان شود برای تامین زیرساخت‌ها هزینه شود در حالی که تامین زیرساخت‌ها برعهده مسوولان است.

وی افزود: خراسان جنوبی جزو آخرین استان‌ها در رده تامین و اختصاص اعتبارات استانی بوده و شاهد کم‌توجهی مسوولان استانی به شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم.

حاجی رضایی گفت: فعالان و نخبگان زیرمجموعه پارک علم و فناوری افراد سیاسی نیستند بلکه فعالان حوزه کسب و کار هستند ولی متاسفانه در سال‌های اخیر آنچه باید در اختیار فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان استان قرار می‌گرفت به دلایل مختلف قربانی برخی بازی‌های سیاسی شد.

مهاجرت بیش از ۵۰ نفر 

وی بیان کرد: در تلاش هستیم تا فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان را در استان نگه داریم با این وجود سال گذشته بیش از ۵۰ نفر از استان خارج شدند و به استان‌های بزرگتر رفته یا مهاجرت کردند.

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با بیان اینکه مشکل ما نیروی انسانی نیست بلکه زیرساخت است افزود: سایت پارک علم و فناوری در مرکز استان ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در ۲ سال اخیر از ۱۰ درصد به این میزان پیشرفت رسیده و برای تکمیل نیازمند حمایت دستگاه‌های خدمات‌رسان است.

وی گفت: ۲ سال قبل ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفت و برای بهسازی و تامین زیرساخت‌های آن چهار میلیارد تومان اعتبار هزینه کردیم.

حاجی رضایی افزود: از مهمترین مزیت‌های پارک‌های فناوری و مراکز رشد نوآوری این است که نسل جدیدی از کارآفرینان را به جامعه تحویل داده و این نسل می‌تواند با ایجاد شغل مبتنی بر دانش و مهارت به رونق کسب و کار در جامعه کمک کند.

وی یکی از مشکلات امروز جامعه را کمبود نیروی متخصص و ماهر دانست و گفت: مشکل قشر کم‌سواد نیست چون این افراد در هر صورت کارگر ساده هستند اما مشکل اصلی مربوط به نیروی تحصیلکرده بیکار است که به دلیل اشکالات نظام آموزشی فاقد مهارت و تجربه لازم هستند.

دانشگاه نسل سوم؛ جامعه‌محور و کارآفرین

رییس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه بیرجند هم معتقد است که مسیر تحول دانشگاه‌ از نسل اول یعنی آموزش به سمت دانشگاه نسل دوم یعنی پژوهش و اکنون به دانشگاه نسل سوم یعنی جامعه‌محور و کارآفرین رسیده است.

علی سعیدی گفت: در ایران اکنون در این مرحله هستیم و حتی باید به دانشگاه‌های جامعه‌ساز یعنی نسل چهارم برسیم که سمت و سوی جامعه را هدایت می‌کند.

وی افزود: همه این مسئولیت‌ها نوآوری، فناوری و محصولات دانش‌بنیان است و این وظیفه ذاتی دانشگاه است که علم را توسعه و تعالی داده، نقاط مبهم و ناشناخته را پیدا کند و در عین حال از آن عمل و محصولات قابل استفاده در جامعه را به‌صورت فناورانه یا نوآورانه ایجاد کند.

رییس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه بیرجند اظهار داشت: اگر دانشگاه محصول، ایده یا پژوهشی انجام می‌دهد بخش‌های اجرایی نیز باید به آن توجه کرده، موارد درست را بازخورد و موارد غلط را با مساعدت اصلاح کند و در کنار هم قرار دهد.

وی گفت: نمی‌توان فناوری ایجاد کرد اما در تولید محورها و موارد قانونی بی‌توجهی کرد، به هر حال نقش ذاتی و اساسی دانشگاه تولید علم، دانش و تعالی فناوری و توسعه و تربیت نیروهای مهارت‌آموز است تا از این طریق اشتغال ایجاد شود البته این اشتغال همان اشتغال‌های سنتی نیست چون با استفاده از فناوری مسیر و نحوه انجام کارها تغییر می‌کند.

سعیدی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر تمرکز دانشگاه بر جامعه و صنعت تغییر کرده است افزود: دانشگاه بیرجند به عنوان یک منبع علمی در جهت رفع مشکلات علمی و فناوری جامعه علاوه بر اینکه تاکنون تاثیرگذار بوده در آینده تاثیرگذارتر هم خواهد بود.

وی گفت: سال ۱۴۰۱ با توجه به نامگذاری سال، ۲ موضوع از جمله شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق‌بنیان در حوزه کشاورزی مورد توجه دانشگاه است زیرا نیاز داریم تحول اساسی و بنیادی در این حوزه شکل بگیرد که با نقش‌آفرینی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اعضای هیات علمی و دانش‌آموختگان محقق می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند تصریح کرد: اگر ستاد اقتصاد دانش‌بنیان به این نتیجه برسد که این تغییر، نوآوری یا فناوری جدید مناسب بوده و برای صرفه و صلاح اجتماع و نظام مناسب است باید همه کمک کنند تا انجام شود و موانع را رفع کنند نه اینکه انجام شود بعد بازخورد بگیرند.

وی افزود: حمایت و همراهی ما از افرادی که در جامعه نوآوری و محصولات جدید تولید می‌کنند نیازمند همکاری همه تصمیم‌گیران است.

سعیدی با بیان اینکه نهادهای خصوصی و مردم خیلی سریع تغییرات را می‌پذیرند گفت: برخی مسیرهای قدیمی باید بهبود و تعالی پیدا کند و گاهی حذف شود که در این زمینه زیرساخت‌های استان خوب است اما اینکه بتوانیم از همه اعضای جامعه حمایت کنیم باید نهادهای دیگر از جمله دستگاه‌های دولتی نیز این حمایت و توجه را داشته باشند.

 

 

 

تشکیل ۲ پرونده تخلف به ارزش بیش از ۸ میلیارد ریال در خراسان جنوبی/۴

تشکیل ۲ پرونده تخلف به ارزش بیش از ۸ میلیارد ریال در خراسان جنوبی

معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: در راستای تشدید و افزایش نظارت‌ها، ۲ پرونده تخلف صنفی به ارزش هشت میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال توسط بازرسان این مجموعه در استان تشکیل شد.

به گزارش امروز خراسان جنوبی علی تهوری با اشاره به تشدید بازرسی‌ها و نظارت بازرسان در صبح و بعد از ظهر روز گذشته بر بازار افزود: دیروز ۹۴۱ مورد بازرسی توسط ۴۵ تیم از انبارها و سایر شبکه‌های توزیع کالاهای هدف استان انجام شد.

وی بیان کرد: در این راستا هشت فقره پرونده تخلف توسط بازرسان تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: ارزش ریالی ۲ فقره از این پرونده‌ها که در حوزه نهاده‌های کشاورزی و کالاهای اساسی بوده، بالغ بر هشت میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال و به عنوان ظن به قاچاق و احتکار است.

وی افزود: تمامی فعالان اقتصادی، تجار و اصناف باید انبارها یا هر گونه محل نگهداری کالای خود را در سامانه جامع انبارها همچنین جابه‌جایی و گردش کالاهای خود را در کل زنجیره تولید تا مصرف در سامانه جامع تجارت ثبت کنند.

 

 

 

اجرای طرح ویژه ترخیص خودروهای توقیف شده/۴

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی گفت: پلیس راهور طرح ویژه ترخیص خودرو‌های توقیف شده را در دستور کار خود قرار داده است.

سرهنگ عباسی گفت: مالکین خودرو‌های توقیف شده می‌توانند با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک پلیس +۱۰ در استان نسبت به ترخیص خودرو‌های توقیف شده خود با استفاده از شرایط ویژه اقدام کنند.

او گفت: از ویژگی‌های مهم این طرح فوق العاده می‌توان به محاسبه هزینه‌های پارکینگ بر مبنای نرخ‌های مصوب سال ۹۴ اشاره کرد.

سرهنگ عباسی گفت: همچنین بخشودگی جرائم دو برابر شده، پیش بینی تسهیلات لازم برای ترخیص خودرو‌های فاقد بیمه و رانندگان فاقد گواهی نامه رانندگی و فراهم نمودن شرایط تقسیط جرائم با اعطای فرصت یکساله از دیگر مزایای طرح ویژه ترخیص خودرو‌های توقیف شده است.

 

 

 

 

 

 

 

بزرگداشت یاد و خاطره جانباختگان حادثه آبادان در سرایان
مجلس یادبود و بزرگداشت یاد و خاطره جانباختگان حادثه متروپل آبادان، همزمان با اعلام عزای عمومی، در محل مسجد جامع سرایان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سرایان، مجلس یادبود و بزرگداشت یاد و خاطره جانباختگان حادثه متروپل آبادان، همزمان با اعلام عزای عمومی، شامگاه (۸ خرداد) بعد از نماز مغرب و عشا در محل مسجد جامع سرایان برگزار شد.

 

در این محفل که از سوی دفتر امامت جمعه و فرمانداری سرایان برنامه ریزی شده بود با حضور باشکوه ملت همیشه در صحنه سرایان همراه شد.

 

مردم سرایان ضمن ابراز همدردی با مردم عزیز خوزستان و آبادان، با قرائت قرآن کریم و توسل به حضرات معصومین سلام‌الله علیهم اجمعین، یاد و خاطره عزیزان از دست رفته این حادثه غمگین را گرامی و شفای مصدومین این حادثه را از درگاه خداوند مسئلت کردند.

 

حادثه تلخ و جانکاه جانباختن و مصدومیت گروهی از هموطنان عزیزمان در شهر مقاومت و ایثار،«آبادان قهرمان و مظلوم» داغی سنگین بر دل همه ایرانیان نهاد.

 

نهاد امامت جمعه و فرمانداری شهرستان، در این محفل این مصیبت بزرگ را به مردم صبور و بزرگوار استان شهیدپرور خوزستان خصوصاً هموطنان نجیب و صبور آبادان و بالاخص به خانواده‌های داغدیده عزیزان جانباخته تسلیت و تعزیت گفته و برای مصدومان عزیز شفای کامل، از درگاه پروردگار متعال مسئلت کرد.

 

در پایان مراسم گروه «دمام زنی» عشاق الحسین سرایان در جوار شهدای گمنام با اجرای سنج و دمام زنی در سوگ جانباختگان حادثه آبادان نشستند.

 

 

 

 

 

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس:
قرار گرفتن بیمارستان میلاد زیر نظر تامین اجتماعی پیگیری می شودخسروی اسفزار گفت: از جمله مشکلات بیمارستان میلاد بیرجند بحث ملکی شدن، نیروی انسانی و قرار گرفتن آن زیر نظر تامین اجتماعی است که باید پیگیری شود.

به گزارش امروز خراسان جنوبی، «حسین خسروی اسفزار» در جمع مدیریت درمان و مدیریت بیمارستان میلاد بیرجند با بیان اینکه نماینده محدودیت های فراوانی دارد، اظهار کرد: وظیفه نماینده کار اجرایی نیست اگر قرار باشد نماینده کار اجرایی انجام دهد باید امکانات، عِده و عُده داشته باشد.

 

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی افزود: برای رفع مشکلات بیمارستان میلاد حداقل پنج جلسه برگزار شده و مقرر شده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و مدیرکل بیمه سلامت استان جلسه ای در استانداری برگزار کنند که این جلسه برگزار و نتیجه، حضور و کمک کردن پزشکان متخصص در بیمارستان میلاد بود.

 

وی با بیان اینکه مسائل باید اولویت بندی شود، بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند حل مسائل باید بر اساس اولویت باشد چراکه یکی از مشکلات این است که مسائل اصلی ضایع و به فرعیات توجه شود لذا پیگیری و حل مسائل باید بر اساس اولویت باشد.

 

وی اظهار کرد: از عوامل بیمارستان میلاد برای پیگیری و رفع مشکلات این بیمارستان درخواست می شود نامه ای به مجمع نمایندگان استان بنویسند تا از مرکز پیگیری کنیم.

 

 

 

 

پیش بینی راه اندازی سرای امینی تا پایان امسال/۲-۳

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی از پیش بینی راه اندازی سرای امینی بیرجند تا پایان امسال خبر داد.

 

شاهوردی گفت: سرای امینی در بازار سرپوش بیرجند قرار دارد و قرار است پس از بازگشایی به عنوان بازارچه‌ای برای فروش صنایع دستی استان مورد استفاده قرار گیرد.

او گفت: هم اکنون ۷۵ درصد ساخت سرای امینی انجام شده و امیدواریم با تأمین اعتبار کار ساخت این بازارچه به پایان برسد.

شاهوردی گفت: بیش از ۴٠ حجره از فضا‌های این بنا مرمت و بهسازی شده تا هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی در آن مستقر شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت: این سرا می‌تواند به عنوان بازاری منسجم و متمرکز به مکانی برای تولید و عرضه صنایع‌دستی در قلب بازار بیرجند تبدیل شود.

سرای امینی در محدوده بافت تاریخی شهر بیرجند و در بازار قدیم شهر واقع شده و مربوط به دوره قاجار است؛ این اثر با شماره ۳۰۱۶۰ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است

 

 

 

در مراسم آغاز طرح شهید سلیمانی مطرح شد

ایجاد ۳۰ فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در خراسان جنوبی/۷

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: با اجرای طرح شهید سلیمانی، ۳۰ فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در استان ایجاد می شود.

 

موسوی نژاد در مراسم کلنگ زنی سالن ورزشی مدرسه شهیدین قاسمی مهرشهر که در قالب طرح شهید سلیمانی احداث می شود، گفت: یکی از طرح‌های وزارت آموزش و پرورش که در سطح کشور انجام می‌شود طرح گسترش فضا‌های ورزشی با عنوان شهید سلیمانی در آموزشگاه‌ها است.

او گفت: در این طرح ۳۰ فضای ورزشی درون مدرسه‌ای ساخته می‌شود که سهم شهرستان بیرجند از این میان ۱۰ طرح شامل ۲ سالن ورزشی سقف بلند، ۵ زمین چمن مصنوعی و ۳ زمین ساحلی است.

موسوی نژاد گفت: مدرسه شهیدین قاسمی مهرشهر ۸۰۰ دانش آموز در دو شیفت صبح و عصر دارد که امروز با حضور مسئولین استانی و خانواده شهیدین، کلنگ اولین سالن ورزشی این طرح به زمین خورد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: با ساخت این طرح‌ها حدود ۸ هزار متر فضای ورزشی به مدارس استان اضافه می‌شود که نقش مهمی در ارتقای سلامت جسمی و کشف استعداد دانش آموزان در زمینه‌های ورزشی دارد.

او گفت: اعتباراتی که برای ساخت این طرح‌ها در نظر گرفته شده است ۹ میلیارد تومان است که با توجه به حجم کار این مقدار اعتبار کافی نیست و به کمک خیران و سایر دستگاه‌های دولتی نیاز است.

 

 

 

ثبت دو وقف جدید در سربیشه/۲

رئیس اداره اوقاف وامور خیریه شهرستان سربیشه گفت:دو وقف جدید از ابتدای سال در روستای چنشت شهرستان سربیشه ثبت شده است.

حسن عطایی  افزود:  نخستین وقف توسط خانم نساء سادات ابراهیمی از اهالی روستای چنشت انجام شد که وی شش دانگ عرصه و اعیان یک باب منزل مسکونی به متراژ ۱۰۰ مترمربع را وقف کرد.
رئیس اداره اوقاف وامور خیریه سربیشه با بیان اینکه این وقف در روستای چنشت برای هزینه‌های مراسمات عزاداری ائمه اطهار (ع) و مراسمات فرهنگی این روستای  است افزود: طبق برآورد انجام شده ارزش این موقوفه حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.وی گفت: همچنین دومین وقف امسال نیز توسط واقف خیراندیش آقای مهدی هاشمی وفا از اهالی روستای چنشت انجام شد.
رئیس اداره اوقاف وامور خیریه سربیشه با اشاره به اینکه: این وقف شامل شش دانگ یک قطعه زمین باغ کشاورزی با درخت به متراژ ۱۵۰ مترمربع بوده است افزود: ارزش تقریبی این وقف ۸۰۰ میلیون ریال جهت هزینه‌های مراسمات فرهنگی و عمرانی آستان مقدس امامزادگان علوی (ع) روستای چنشت صورت گرفته است.

سفر یک روزه معاون اجرایی رئیس جمهور به خراسان جنوبی/۳

امروز سه شنبه خراسان جنوبی میزبان دکتر مرتضوی ، معاون اجرایی رئیس جمهور است .

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت : دکتر مرتضوی به همراه هیئتی از مدیران اجرایی کشور برای بررسی روند اجرا و پیشرفت فیزیکی مصوبات سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی سفر می‌کند.

عباس زاده افزود : دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه بیرجند، حضور در جلسه پیگیری مصوبات سفر و ستاد تنظیم بازار، بازدید از چند پروژه شاخص، افتتاح متمرکز ۶۹۷ پروژه توسعه مخابراتی و بازدید از سطح شهر بیرجند از جمله برنامه‌های این سفر یک روزه  است .

 

سفر نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی به خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی همچنین گفت : روز چهارشنبه ۱۱ خردادماه ، سفر معاون اول رئیس مجلس شورای اسلامی و جمعی از معاونین وزرا و مدیران وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی را میزبانی خواهیم کرد.

عباس زاده با اشاره به این که دکتر نیکزاد و هیئت همراه به دعوت رئیس مجمع نمایندگان استان به خراسان جنوبی سفر می‌کند، افزود: دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان، حضور در شهرستان‌های سرایان، بشرویه، فردوس و طبس و بازدید از چند پروژه حوزه راهداری، راه، کشاورزی و دامپروری از جمله برنامه‌های این سفر است .

وی گفت : برای استفاده از فرصت حضور نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی در استان در راستای رفع موانع قانونی و توجه ویژه به مناطق محروم و کم‌برخوردار در تصویب قوانین، برنامه‌ریزی شده است.

 

 

 

 

کشف ۲۳ تُن برنج پاکستانی قاچاق در فردوس/۴

کامیون حامل ۲۳ تُن و ۵۸۰ کیلو برنج پاکستانی قاچاق در شهرستان فردوس توقیف شد.

به گزارش امروز خراسان جنوبی، فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: مأموران انتظامی فردوس هنگام گشت زنی در محور‌های مواصلاتی این شهرستان به یک دستگاه کامیون کشنده مشکوک و جهت بررسی بیشتر خودرو را متوقف کردند.
سردار فرشید گفت: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی تکمیلی از کامیون، ۲۳ تن و ۵۸۰ کیلو برنج پاکستانی قاچاق و فاقد مجوز حمل در غالب ۲ هزار و ۴۰۰ کیسه کشف کردند که ارزش ریالی آن بنا بر نظریه کارشناسان مربوطه بالغ بر ۹ میلیارد و ۴۳۲ میلیون ریال برآورد شد.
وی افزود: مأموران در این رابطه یک خودرو توقیف و یک متهم دستگیر کردند که متهم دستگیر شده به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

اجرا شدن طرح احداث شهرک تخصصی فناوری اطلاعات خراسان جنوبی/۲-۳

طرح احداث شهرک تخصصی فناوری اطلاعات خراسان جنوبی وارد فاز اجرا شد.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی در جلسه بررسی اسناداجرا شدن طرح احداث شهرک تخصصی فناوری اطلاعات خراسان جنوبی مالکیت اراضی ناحیه صنعتی فناوری اطلاعات وارتباطات گفت :با احداث شهرک تخصصی فناوری اطلاعات، خراسان جنوبی  از معدود استان‌های برخوردار کشور در این حوزه خواهد بود.

علیرضا عباس زاده با اشاره به توانمندی استان در حوزه فناوری اطلاعات،گفت : با توجه به مصوبه سازمان ملی زمین و مسکن، شرکت شهرک‌های صنعتی استان، باید ظرف مدت حداکثر سه ماه نسبت به آماده سازی زمین اقدام نماید.
وی گفت :  با توجه به اهمیت موضوع و جایگاه شرکت‌های فناوری اطلاعات در توسعه و پیشرفت استان، زمین پروژه در جای بسیار خوبی تعیین شده است.

وی افزود : پس از انجام مقدمات کار و طی مراحل آماده سازی، انتقال قطعی سند شهرک فناوری اطلاعات به شرکت شهرک‌های صنعتی صورت می گیرد .

 

 

 

موفقیت دولت در جراحی اقتصادی با همراهی مردم ممکن است/۲-۳

 نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: امروز ۹۰ درصد اعتبارات دولت خرج امور جاری و تنها ۱۰ درصد صرف امور سازندگی می‌شود و تا این جراحی اقتصادی انجام نشود، به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.

 آیت الله سید علیرضا عبادی در دیدار با همیاران بازار در امر نظارت بر کالاهای اساسی، اظهار کرد: اهمیت کار بازرسان و ناظران از گزارش اعداد و ارقام بیشتر و با ارزش تر است.

وی با بیان اینکه امروز طرح‌های نظارتی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، افزود: متأسفانه دشمن با ایجاد طمع و حرص مردم را تصرف کرده لذا این مردم را می‌توان با یک امر به معروف و نهی از منکر به جایگاه ارزشی خودشان بازگرداند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مردم را باید از خواب غفلت بیدار کنیم و به آن‌ها بفهمانیم دشمن برایشان نقشه کشیده است، گفت: امیدواریم هرچه زودتر بتوانیم ثابت کنیم بدنامی های امروز به دلیل نفوذ بیگانگان است چراکه مردم ایران با عزت نفس و امانت دار هستند.

وی با بیان اینکه کسانی که نظم جامعه را به هم می‌زنند اکثریت مردم نیستند و تنها تعداد خاصی را شامل می‌شوند، بیان کرد: از این افراد عده‌ای همسو با دشمن و عده‌ای ایمان ضعیفی دارند لذا با برنامه‌ریزی و ایجاد طرح‌های مختلف باید به این افراد تلنگر و آن‌ها را از خواب غفلت بیدار کنیم.

آیت الله عبادی با اشاره به اینکه در کنار انجام وظایف بازرسی حتماً فروشنده را از طرح و برنامه دشمن آگاه کنید، عنوان کرد: در اصلاحات و جراحی اقتصادی دولت نیاز به همکاری بیش از پیش مردم وجود دارد.

وی ادامه داد: امروز ۹۰ درصد اعتبارات و بودجه‌های دولت خرج امور جاری و تنها ۱۰ درصد صرف امور سازندگی می‌شود که این سیاست درست نیست اما تا این اصلاحات و جراحی اقتصادی انجام نشود، به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه مشکل امروز جامعه شرایط اقتصادی و نفوذ و دروغ‌های دشمن در جهت ایجاد فساد است، گفت: امروز بیش از هر چیزی آگاهی دادن مهم است و مسائل باید برای مردم به صورت شفاف بیان شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در این جلسه  با بیان اینکه ۱۶۳ نیروی بازرس در خراسان جنوبی فعالیت دارند،  افزود: از این تعداد ۴۳ نفر در شهرستان بیرجند امر نظارت و بازرسی بر نانوایی ها، مراکز عرضه، روزبازارها، کشتارگاه‌ها و … را بر عهده دارند.
جعفری گفت:  از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ تاکنون ۲۵ هزار و ۶۱۲ مورد بازرسی در استان انجام شده است.

 

 

شناسایی ۹ مورد مبتلا به کرونا در خراسان جنوبی/۲-۳

در شبانه روز گذشته مورد فوت کرونا در خراسان جنوبی ثبت نشد.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در استان گفت: در شبانه روز گذشته از مجموع ۱۰۶ تست تشخیص مولکولی و تست سریع کرونا در استان انجام شد، ۹  بیمار جدید شناسایی شد.
شریف زاده افزود: از این تعداد ۲ مورد در شهرستان بیرجند، ا مورد در شهرستان درمیان، ۱ مورد شهرستان نهبندان و ۵ مورد در شهرستان قائنات شناسایی شد.
وی افزود:  در حال حاضر در استان ۱۴ بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند که ۳  نفر کرونا مثبتند.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در استان گفت: ۱ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است که حال عمومی وی نامساعد است.

 

 

 

تولیدات زنان روستایی خراسان جنوبی در سبد صادرات به اروپا/۲-۳

تولیدات زنان روستایی خراسان جنوبی از آغاز امسال به ۳ کشور اروپایی صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، سرپرست تعاون روستایی استان گفت: زنان عضو تعاونی‌های روستایی استان ازتولیدات زنان روستایی خراسان جنوبی در سبد صادرات به اروپا آغاز امسال ۷۳۲ لیتر عرقیات گیاهی، ۵۲۰ لیتر گلاب، ۳۹۰ لیتر انواع ترشیجات، ۵۰ لیتر مربا، ۵۱ لیتر انواع شربت، ۳۹۲ کیلوگرم شیرینی، هزار و ۴۰۰ متر انواع حوله، ۴۰ متر جاجیم، ۲۰ متر سوزن دوزی، ۲۰ متر چادرشب، ۷۰ متر دستمال آشپزخانه، ۱۱۰ عدد لوازم چرمی، ۴۰ عدد شال سر و ۱۰ سری لباس نوزاد تولید کرده اند.

رضوی با بیان اینکه بیشترین این تولیدات مربوط به شهرستان‌های بیرجند، سربیشه و سرایان بوده است افزود: بیشتر تولیدات تعاونی‌ها در بازار داخل شهرستان‌ها به فروش می‌رسد.

وی گفت: از بین تولیدات امسال، ۱۰ سری لباس نوزاد به کشور انگلستان، ۴۰ عدد شال سرگیاهی به ایتالیا و ۱۰ سرویس حوله و لوازم حمام به فرانسه صادر شده است.

 

  • لباس‌های نوزاد، شال سر، چادر شب، دستمال آشپزخانه و انواع حوله‌ در تعاونی‌های زنان روستایی استان با الیاف طبیعی و همچنین پنبه محلی (مَلِه) تولید می‌شود که این ویژگی، مشتریان خارجی را جذب خود کرده است.

۱۴ تعاونی روستایی زنان در خراسان جنوبی فعال است که ۴۰۵ نفر در آن به تولید انواع صنایع دستی و گروه محصولات غذایی مشغولند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ادامه استقرار هوای خنک در خراسان جنوبی/۲

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: با توجه به الگوی نقشه‌های پیش یابی و خروجی مدل‌های هواشناسی، برای  ۴۸ ساعت آینده در برخی ساعات وزش باد شدید همراه با گردو خاک و کاهش کیفیت هوا به خصوص در نیمه شرقی استان قابل پیش بینی است.

زارعی گفت: همچنین در این مدت در مرز شرقی هم احتمال وقوع طوفان گردو خاک دور از انتظار نیست.
وی گفت: به لحاظ دمایی تا پایان هفته تغییر دمایی در طول روز محسوس نخواهد بود و استقرار هوای خنک در استان ادامه خواهد داشت.

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*