-
مواد لازم برای آرد سوخاری
- مغز نان باگت ۵ عدد
- پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
- پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
- ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
- ادویه پاپریکا ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر آویشن ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه آرد سوخاری خانگی
۱-مغز نان باگت را به تکه های کوچک تقسیم کنید. سپس آنها را ۱ یا ۲ روز در معرض هوا قرار دهید تا کامل خشک شوند. نان ها را در جای گرم و مرطوب نگذارید، زیرا کپک می زنند.
۲-وقتی که مغز نان کامل خشک شد داخل آسیاب یا مخلوط کن بریزید. البته آسیاب نان را کاملا پودر می کند اما مخلوط کن مقداری درشت است.
۵- آرد سوخاری شما آماده است. داخل یک زیپ کیپ یا ظرفی با درب محکم ریخته و در فریزر نگهداری کنید.
۶- این آرد تا چند ماه در فریزر ماندگاری داشته و می توانید در مواقع لازم از آن استفاده کرده و طعم بی نظیر غذاهای سوخاری را بچشید.
نکات کلیدی برای تهیه آرد سوخاری
– می توانید به جای مغز نان باگت از نان تست نیز استفاده کنید. کافی است قسمت های قهوه ای رنگ نان را جدا کرده و وسط آن را خشک کنید.
– برای خرد کردن نان ها از گوشتکوب نیز می توانید استفاده کنید.
– از هر نوع نان حجیم می توانید استفاده کنید. حتی می توان تمام نان باگت را خشک کرده و آن را پودر نمود.
– می توانید نان را با فر نیز خشک کنید. این روش سریعتر است. برای تهیه آرد سوخاری در فر کافی است نان را داخل فر روشن قرار داده و چک کنید. همین که رنگش به سمت قهوه ای متمایل گشت فر را خاموش کنید.
– تمام ادویه ها را می توانید بنا بر ذائقه خود کم، زیاد یا حذف کنید. هر گونه ادویه دیگر نیز می تواند اضافه شود.
– منظور از قاشق چایخوری قاشق چایخوری استاندارد است. در صورتی که قاشق استاندارد ندارید، به جای قاشق چایخوری از مرباخوری و به جای یک چهارم چایخوری از قاشق چایخوری کوچک استفاده کنید.