کاهش ۶۲ درصدی خطرمرگ

محققان می گویند با نوشیدن مقدار مجاز چای سبز می توانید از بروز برخی بیماری ها پیشگیری و خطر مرگ را کاهش دهید.
محققان به تازگی اعلام کردند که نوشیدن چای سبز در طول روز که سرشار از آنتی اکسیدان است، می تواند خطر مرگ را تا ۶۲ درصد کاهش دهد.

سکته مغزی اسکمی و هموراژیک تا حد زیادی خطر مرگ و میر را بالا می برد. در بیشتر موارد، زمانی که لخته خون داخل یکی از عروق مغزی ایجاد می شود، سکته رخ می دهد. اما پژوهشگران بر این باورند که مصرف یک نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمند می تواند خطر مرگ ناشی از سکته را تا ۶۲ درصد کاهش دهد.

حدود یک چهارم از تمام موارد سکته در افراد زیر ۶۵ سال و در مبتلایان به فشار خون یا کلسترول خون بالا ایجاد می شود. زمانی که فشار خون به آستانه خود می رسد، خطر ایجاد لخته خونی افزایش می یابد که خونرسانی به مغز را مختل می کند. از سوی دیگر، کلسترول بالا نیز منجر به تشکیل پلاک هایی در عروق خونی می شود که ممکن است باعث تخریب عروق خونی منتهی به مغز شود.

محققان ژاپنی دریافتند افرادی که روزانه دست کم ۷ فنجان چای سبز می نوشند، در مقایسه با افرادی که این عادت را ندارند، ۶۲ درصد کم تر در معرض خطر مرگ قرار دارند. یکی از رموز سالم بودن این نوشیدنی به این دلیل است که ژاپنی ها چای سبز را همراه با آب و بدون افزودن شکر مصرف می کنند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*