روغن زیتون به عنوان یک ماده غذایی سالم، انتخابی مناسب و مفید برای بیشتر افراد در کنار مصرف سایر مواد غذایی سالم و طبیعی است.
تاکنون گزارش های نادری مبنی بر آلرژی افراد نسبت به این گیاه ثبت شده که این موارد نیز معمولا آلرژی نسبت به گرده درخت زیتون بوده و به روغن این میوه مربوط نمی شود.
از آنجایی که روغن زیتون “کالری متراکم” (وقتی میزان تأمین انرژی، یعنی کالری در واحد اندازه گیری غذا بالا است) دارد، لازم است که مصرف آن تعدیل شده و به عنوان جایگزینی برای سایر چربی های مورد استفاده در رژیم غذایی انتخاب گردد.
به گزارش “بی بی سی گودفود”، پنج فایده مهم روغن زیتون برای سلامتی عبارتند از:
- می تواند موجب بهبود سلامت قلب شود.
- التهاب را کاهش میدهد.
- خلق و خو را بهبود میبخشد.
- به تقویت عملکرد مغز کمک میکند.
- میتواند در برابر بیماری های مزمن از افراد حفاظت کند.