بر اساس یک مطالعه جدید، افرادی که سطح آنتی اکسیدان بیشتری در خون خود دارند ممکن است کمتر به زوال عقل مبتلا شوند.
به گزارش ساینس دیلی، این مطالعه نشان داد افرادی که دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین و بتا کریپتوکسانتین در خون خود هستند، نسبت به افرادی که سطوح پایینتری از این آنتی اکسیدانها را دارند، کمتر در معرض خطر ابتلاء به زوال عقل در دهههای بعد عمرشان بودند.
لوتئین و زآگزانتین در سبزیجات سبز رنگ مانند کلم پیچ، اسفناج، کلم بروکلی و نخود فرنگی یافت میشوند. بتا کریپتوکسانتین در میوههایی مانند پرتقال، پاپایا، نارنگی و خرمالو یافت میشود.