-
مواد لازم برای کیک شربتی
- زعفران ۱ قاشق چایخوری
- هل ۱/۴ قاشق چایخوری
- گلاب ۱/۴ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- آب ۱ لیوان
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- هل ۱/۴ قاشق چایخوری
- ماست شیرین ۱ لیوان
- روغن ۱ لیوان
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱ لیوان
- آرد سفید ۲ لیوان
- پودر نارگیل و پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه کیک شربتی
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید.
روغن و شکر را خوب بزنید تا کاملا با هم مخلوط و کرمی رنگ شود.( شکر باید در روغن حل شود.).سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید. پس از اضافه کردن هر عدد مایه را ۳۰ ثانیه بهم بزنید.
هل و سپس ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.آرد را با بیکینگ پودر ۲ مرتبه الک کنید تا گلوله های آردی از بین بروند اما زیاد از حد هم آنها را هم نزنید. درون قالب کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید. مواد را در قالب بریزید. و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
از خلال دندان برای تست پخت کیک استفاده کنید و اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است. کیک را برش بزنید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.
طرز تهیه شربت روی کیک
برای تهیه شربت کیک، آب و شکر و زعفران را به مدت ۱۰ دقیقه در شیر جوش بجوشانید و بعد هل و در آخر گلاب را اضافه کنید. بعد از دو سه جوش، شربت را از روی حرارت بردارید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.
نکات کلیدی تهیه کیک شربتی
– بهتر است میزان شکر را نصف کنید تا شیرینی بیش از حد دلتان را نزند. به این ترتیب کالری کیک شربتی هم بسیار کمتر خواهد شد.
– مایه این کیک کمی سفت است و هنگامی که وارد قالب می شود باید آن را با قاشق پخش کنید. اما نیازی به صاف کردن روی مایه کیک نیست.
– زودتر از ۲۰ دقیقه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. گاهی متناسب با نوع فر ممکن است پخت تا ۵۰ دقیقه هم طول بکشد.
– برای طلائی شدن رویه کیک می توانید حدود ۳ دقیقه گریل را روشن کنید.