-
مواد لازم برای رست بیف
- گوشت گوساله ۶۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- برگ بو ۳ برگ
- زردچوبه، آویشن، نمک و فلفل به مقدار لازم
- قارچ ۵۰۰ گرم
- زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای ۲ عدد
- آب لیمو تازه به مقدار لازم
- پنیر ورقه ای به مقدار لازم
- سس:
- خیار شور ۵ عدد
- سس خردل ۲ قاشق
- سس مایونز ۳ قاشق
- آب لیموترش تازه به مقدار لازم
طرز تهیه رست بیف خوشمزه
۱- ابتدا گوشت گوساله را به همراه یک پیاز و ۳ برگ بو داخل قابلمه ریخته و به آن مقداری آب اضافه کنید. به اندازه ای که روی گوشت ها را بگیرد. زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه را نیز به گوشت اضافه کنید تا همراه با این ادویه ها بپزد. بعد از پخته شدن گوشت به آن نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت به همراه این مواد بپزد.
۲- بعد از آن که گوشت کاملا پخت، آن را خلال خلال (یا به اصطلاح ریش ریش) کنید. می توانید گوشت های پخته شده را با پشت چنگال له کنید.
۳- قارچ ها را خرد کرده و به همراه مقداری کره روی حرارت زیاد تفت دهید. کمی آب لیموی تازه روی قارچ ها بریزید تا سیاه نشوند. کمی نمک به قارچ ها اضافه کنید.
۵- گوشت ریش ریش شده را به پیاز اضافه کنید. سپس قارچ تفت داده شده را به آن ها افزوده و با هم مخلوط کنید. کمی پودر آویشن و فلفل به آن ها اضافه کنید. چند قاشق از آب باقی مانده از گوشت (عصاره ی گوشت) نیز داخل مواد بریزید تا هم طعم بهتری پیدا کنند و هم رست بیف شما خشک نشود.
۶- مواد را روی حرارت متوسط با هم تفت دهید تا مزه دار شوند. کمی زعفران دم کرده به آن ها اضافه کنید.
۷- فلفل دلمه ای را که از قبل خرد کرده اید به رست بیف اضافه کنید و آن ها را نیز تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.
۸- بعد از آن که رست بیف آماده شد، چند ورق پنیر ورقه ای روی آن قرار دهید. سپس آن را چند دقیقه داخل ماکروفر بگذارید تا پنیر آب شود.
۹- رست بیف را به همراه مخلفات مثل گوجه، خیارشور، چیپس خلالی، کاهو و سس فرانسوی سرو کرده و نوش جان کنید.
سس مخصوص رست بیف
۱- اگر به سس فرانسوی دسترسی ندارید می توانید سس رست بیف را خودتان درست کنید. خیار شور را به شکل نگینی ریز خرد کنید. به آن سس مایونز، سس خردل و کمی آب لیمو ترش اضافه کنید. می توانید از کمی سس تند مانند سس تاباسکو نیز استفاده کنید. همه ی مواد را داخل کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. این سس خوشمزه را به همراه رست بیف سرو کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه رست بیف
– رست بیف را می توان به شکل پرسی در ظرف و یا داخل نان باگت به شکل ساندویچ رست بیف سرو کنید.
– به هیچ عنوان قبل از پخته شدن گوشت به آن نمک اضافه نکنید. چون گوشت را سفت کرده و زمان پخت آن را طولانی تر می کند.
– برای پخت گوشت می توانید از ادویه های دیگر مثل پودر سیر، پاپریکا و یا کاری نیز استفاده کنید.
– معمولا قارچ رست بیف را به قطعات درشت (مثلا حلقه حلقه) خرد می کنند.
– قارچ ها را حتما روی شعله ی زیاد تفت دهید تا آب نیندازد.
– به جای کره می توانید از روغن کنجد برای تفت دادن قارچ ها استفاده کنید.
– برای آب شدن پنیر رست بیف می توانید بعد از قرار دادن پنیر های ورقه ای روی آن، رست بیف را چند دقیقه داخل فر در دمای ۲۰۰ درجه بگذارید تا پنیر ها آب شوند. حدود ۱۰ دقیقه زمان برای آب شدن پنیرها کافس است. اگر ساندیچ رست بیف درست کرده اید، ساندیچ ها را داخل فویل بپیچید و قبل از سرو، آن ها را چند دقیقه داخل فر قرار دهید.
– در صورت تمایل می توانید فلفل دلمه ای را از مواد اولیه ی رست بیف حذف کنید و یا مقدار آن را کم و زیاد کنید.
– رست بیف آماده شده را می توانید روی پاستا نیز سرو کنید.