-
مواد لازم برای سوپ شیر
- سینه مرغ متوسط ۲ عدد
- جو پرک ۲۰۰ گرم (۲ پیمانه)
- قارچ ۵۰۰ گرم
- هویج متوسط ۳ عدد
- شیر ۱ لیتر
- نمک ۳ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
- پیاز درشت ۲ عدد
طرز تهیه سوپ شیر
مرحله اول:
ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را در قابلمه کمی تفت بدهید تا نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن بزنید. سینه مرغ را با مقداری آب اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد. مرغ پخته را خارج کنید و وقتی کمی خنک شد آن را ریش ریش کنید.
مرحله دوم:
جو پرک و هویج را در آب مرغ بریزید و دو ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا لعاب دهد.
مرحله سوم:
سپس شیر و مرغ را با کمی نمک اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر بگذارید سوپ بپزد.
مرحله چهارم:
قارچ را به صورت جداگانه تفت بدهید. میتوانید ۱ قاشق آبلیمو هم به آن اضافه کنید تا رنگش تیره نشود.
مرحله پنجم:
وقتی قارچ نرم شد آن را به سوپ اضافه کنید. سوپ شیر را بچشید و مقدار نمک آن را تنظیم کنید. اگر مایل هستید سوپ غلیظ تر شود بگذارید مدت بیشتری روی شعله بماند.
مرحله ششم:
سوپ شیر را درون کاسه مورد نظر بریزید. برای تزیین میتوانید از خامه و جعفری استفاده کنید. نوش جان!